Домакина се връща в Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Домакина се връща в Ботев?

Мнениеот BultraStyle » 08 ное 2010 11:51

Ааааа,не съм казал такова нещо :) А и не мисля ,че ще се завърне точно на този етап /ако се завърне въобще / В "Б'' група е по вероятно .

lokomo032

Мнениеот lokomo032 » 08 ное 2010 11:59

slash1912 написа:Ами то както е тръгнало,целия отбор на селяка взе да се събира при нас!Кой го изгонили отнякъде,кой не играел редовно в отбора си,кой му домъчняло за Пловдив...То хубаво,ама къде отиват тогава младите и перспективни играчи,които ще обиграваме за А група?Тези са си изпяли песента вече,за какво са ни?!

Да наистина отбора,който изгради Бакалов,е с играчите от предишният Ботев.Може би в Б група ще ги изчисти малко по малко

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 08 ное 2010 12:04

[offtopic]Любослав Пенев вече е изготвил списък с имената на футболистите, които иска да привлекат през зимния трансферен прозорец. Наставника на Литекс се е прицелил в 6-7 футболисти,чиито имена не се споменават.В близкото бъдеще Пенев ще запознае и Гриша Ганчев с намеренията си.За момента се знае само, че ,,супер Любо'' иска ида има максимална вариативност за отделните постове.

Близки до старши треньора на Литекс, смятат че той ще привлича футболисти от ''А'' група,както и няколко класнипопълнения от чужбина.

Някои отиграчите които ловчанлии желаят са
халфът на Черно море Даниел Димов и нападателите от Ботев (Пд) и Пирин Атанас Курдов и Станислав Костов.[/offtopic]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 08 ное 2010 12:15

Домакинов би ви свършил добра работа,на идеалната възраст за централен защитник е, просто при нас даде каквото можа и нивото му тръгна рязко надолу,нормално е в един момент отбор от "А" Група да освободи играч,който вече не му върши работа.
Също така и по един въпрос се изказа доста остро спрямо Селския,нещо,което на вас би ви се харесало, а и бе един от малкото вчера,който имаха малко чест да излязат пред феновете на Черно Море след резила от Каварна :!:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 08 ное 2010 12:28

Сравненията с това,че бил играл по времето на селяка са неуместни в случая.Домакина си беше добър футболист, но селяка искаше да играе без пари и затова се махна.Ще свърши работа в отбора - висок ,снажен и здрав,точно за централен защитник.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 08 ное 2010 12:30

slash1912 написа:Ами то както е тръгнало,целия отбор на селяка взе да се събира при нас!Кой го изгонили отнякъде,кой не играел редовно в отбора си,кой му домъчняло за Пловдив...То хубаво,ама къде отиват тогава младите и перспективни играчи,които ще обиграваме за А група?Тези са си изпяли песента вече,за какво са ни?!

+1
Все ми се иска да не правим отбор от старите играчи. Този отбор вече му знаем капацитета. Е, не може без опитни, но аз вече се опасявам да не върнат всички, един по един.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 08 ное 2010 12:50

Един отиде на почивка в БАНско, един е предупреден.
Айде от тук нататък да се пише по темата.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 ное 2010 12:52

Ей събра се дриймтийма от освободени бивши играчи на Ботев :)

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 08 ное 2010 12:53

Show Must Go On написа:Сравненията с това,че бил играл по времето на селяка са неуместни в случая.Домакина си беше добър футболист, но селяка искаше да играе без пари и затова се махна.Ще свърши работа в отбора - висок ,снажен и здрав,точно за централен защитник.

+1 Твърдо ЗА Домакина да се върне,сърцето му е жълто а пък и нямаме нужната класа в защита.Виж за някои други бивши като Аврама,Станев,Божков-твърдо против,на тяхно място трябват млади момчета с хъс и желание.За Б група ще ни трябват и 2-3 играчи тип биткаджии,а Ники е именно такъв.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 08 ное 2010 13:43

@карлито ,
брат, уважавам мненията ти, ти си един от малкото невъздухари тук, на когото всяка приказка му е на място.
В конкретния случай обаче не съм съгласен с теб!

Не виждам с кво ще ни помогне Домакинов.
Вярно, сърце, дробове, бъбреци, карантии..., всичко му е жълто-черно и кво? И за мен важи същото, горе - долу съм на неговия ръст, само годините ми са с декада близо отгоре, ама не се напъвам да се връщам в Ботев :lol:

Нека да се даде шанс на млади момчета. Домакинов не става за ЧМ, вие го искате в Ботев :roll: за кво ни е, освен да влиза резерва вместо другото недоразумение - Стълба, който също не ми е ясно, за какво го държим, но това е друга срамна тема...

Сега чета, че и Армандо щял да идва, за какво, да си изпее лебедовата песен може би???
Вместо да се търси млад и перспективен вратар, на когото можем да разчитаме в уж светлото бъдеще, което ни чертаят, ние взимаме едно момче, което още след като едва не остана инвалид трябваше да спре с футбола :roll:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”