ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Мнениеот baraba » 20 юли 2008 23:12

gzagorov написа:Ми то тая година вие бихте! Значи вие сте по-слабите. Обаче пък станахте шампиони. Следователно мога да кажа, че по слабият почти винаги става шампион. Пък уж все повтаряте че повече пъти сте ставали шампиони...

Не се прави на умен щото много добре знаеш , че станахме шампиони със смазваща разлика така , че не сравнявай дербитата където е важна моментната форма на отборите и между ЦСКА и Лефски наистиня в повечето случаи , а не винаги считания за по-слаб в момента отбор е печелил по-често
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 20 юли 2008 23:31

cruiser написа:na vseki klub spored orisiata....ako se zamislite ...mislia 4e 6te razberete to4nia smisal i razlika mejdu ukaz na c.k. i ...LEVSKI a imenno ednoto e vremenno iavlenie plod na avtoritaren rejim na upravlenie ...a drugoto simvol na svoboda i ednovremenno lubov....ne 4e ot ideiata za c.s.k.a. ne moje da se rodi lubov,moje estestveno i ia ima,v smisal 4e c.s.k.a. ima mnogo fenofe,tova e normalno...no tuka ne stava vapros koi e po nai ,tuka stava vapros....koi otkude idva....ot suzdavaneto si...toleriraneto, na edni pove4e na drugi po-malko...dori edinstvenia 4erven karton na gundi e v poslednia mu ma4 ....sre6tu c.s.k.a....za ritane bez topka-normalno dava se 4erven karton...sled kato e bil brutalno ritan cial ma4 ot edin i su6t za6tintik ,na koito dori ne mu se vadi jult......jalko e ....zatova..... na vseki mu spored orisiata.

Явно ти си някое пъпчиво пуберче което само е слушало от втори и трети източници разни легенди и местни сказки които нямат нищо общо с истината. По-добре престанете да вменявате мнението за някакви измислени укази и помощи от някакви партии и така на татък защото ставате все по-смешни и жалки.
Доказано е , че ако не беше помощта ДС (за пуберите Държавна Сигурност) като репресивния орган на БКП ( отново за пуберите Българската Комунистическа Партия) Смешното ви отборче нямаше да има и половината от купите които уж спечели през комунизма и това най-ярко си личи от пълните провали на международното поле.
А колкото до ЦСКА нека поне едно теле ми обясни как точно БКП или Милко Балев успя да им помогне да достигнат до три полуфинала в Европа спечелени няколко купи от международни турнири като този в Португалия да постигнат успехи срещу отбори като Байерн , Ювентус и др. Еврограндове както и спечеленото прозвище от западни журналисти Убиец на Еврошампиони за разлика от жалкото Евроидиоти спечелено от сините футболисти с гениалните си провали навън като с
Антверп 85 минута Лефски - Антверп 3:1 край на мача Лефски - Антверп 3:4 Това са фактите и както е известно пред тях дори и боговете мълчат и колкото и да се опитвате да пренаписвате историята знайте , че винаги ще има хора които помнят истината
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 юли 2008 23:43

Понеже преди няколко поста прочетох че са споменати съперниците на цска до полуфиналите и определени като мижави отбори хайде сега да видим и ВИЕ кого победихте по време на европохода ви:
1.ОКСЕР-велик френски отбор с ....една титла в цялата си история,намиращ се на 15 място преди мача с вас , 5 дена преди мача с Левски- Оксер-1(2):7-Ланс
2.ДИНАМО-гол в 94 мин на Ангелов; няма как да не признаете че бяха по-добрия отбор
3.Марсилия- вече се бяха класирали и играха с резервите(Нианг и Рибери влязоха второто полувреме)
4......АРТМЕДИЯ......................
5.УДИНЕЗЕ- 18 ти по това време в Италия,пак с резервите.То и тренъора им го каза че Уефа ни им е приоритет и ще се борят за спасение

6.КИЕВО-7 месеца по-късно изпаднаха в серия Б.И това било най-големия успех в историята ни.Дори тука не говоря за цска ,а смятам че ДОРИ левски има много по големи успехи от победа над Киево

7.1:17

П.П. и все пак съм длъжен да призная че в последните години ЦСКА наистина няма такива успехи,но моля ви се не твърдете че тези мачове са най-големия успех в българския футбол-смешно е .
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2008 23:45

Бих ти отговорил но съм уморен,а и ми е писнало да го обяснявам,както и на повечето хора вече,с какво държавата е помагала на ЦСКА в периода 1948-1989г.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 21 юли 2008 05:31

... абе вие сте избили рибата бре ... толкова изписано по толкова тъп повод ... и да питам след 5 страници писания кой на кого какво доказа :D :D :D ... никой на никого .. и при това няма значение дали поредния писач влиза възпитано в спора или с псувни - резултата на края е един и същ ... точно като във вица за Иванчо дето учителката му показвала разни неща а той уж трябвало да ги асоциира с нещо - квото и да му покажела учителката Иванчо все с ебане го асоциирал - щото му се ебяло и бил надървен ... същото е и с феновете квото и да говориш на тъп цесекар ако нарая не завършиш с заключение че са най великия отбор все едно си пълнил каца без дъно .. и това се отнася до всички футболни запалянковци по цял свят ... защото любовта е по силна от справедливоста както пееше Стинг - пичовете си обичат отбора и това си е ... животиско , но факт ... и точно заради това винаги ми се е струвало , че една тема изпъстрена с псувни по реално отразява чуствата на истинския фен - всичко останало е за пред телевизия и с огромна доза автоцензура ... но както се казва ако някой има нужда от подобни тиради подкрепени със статистика използвана както е видно само за вътрешна консумация - ок ... живи и здрави :D :D :D

... а това че цска sucks е много ясно със или без статистика :D :D :D

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 юли 2008 07:28

Ааа,че спора е тъп и безмислен си го зная,всичките отбори са ни здухани,ала си рекох:"лаф да става".Нв ме бърка,че съм написал половин роман напразно,вътре съм си казал виждането си за нещата,както аз ги виждам-който е съгласен с мен-добре,който не е-здраве да е.
Последна промяна от mike28 на 21 юли 2008 12:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 юли 2008 09:43

batceko написа: и точно заради това винаги ми се е струвало , че една тема изпъстрена с псувни по реално отразява чуствата на истинския фен - всичко останало е за пред телевизия и с огромна доза автоцензура ...

Точно с това не съм съгласен. Просто изпъстрянето е толкова вулгарно, че се чудиш тия хора въобще знаят ли някоя по-културна дума. Направо ти заминава целия род до девето коляно. Аз мисля ,че е по добре да се напсуваш пред телевизора, а тук спокойно и културно да обсъдиш някоя тема, пък все пак може да се стигне и до консенсус. Не мисля, че изразяването с псувни, показва колко по-голям фен си.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 21 юли 2008 09:44

Аве хората са казали в спора се ражда истината. Нямаше да е интересно ако всички бяхме от 1 отбор. Всеки вижда нещата по-различен начин. Всеки за себе си трябва да прецени на кого да вярва а на тъпия селянин дето говори че на тъп цскар само трябва да му обясняваш просто без коментар пак доказва колко е комплексиран от ЦСКА самите поводи за гордост не са им победите в Европа,а постояно като седнем на масата и приятелите ми и почват ама 7:1 и 7:2 и ето те се гордеят че са победили убиеца на еврогиганти, даже в последно време почват да ми говорят за победата 8:0 от Литекс боли ги че някои ни е бил повече от тях ли какво ли какво им влиза в работата, че нямаме дубъл над тях в 1 сезон за всяко нещо се мерят с ЦСКА просто защото винаги искат да се отъркат в най-големите и сега когато сме в криза и не случваме на управление тържествуват. ЦСКА няма да се затрие както си го мечтаете а ще се върне по-силен от всякога или поне ми се иска да е така ще видим пилците се броят на есен.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

georgi bancov
Контакти:

Мнениеот georgi bancov » 21 юли 2008 10:10

baraba написа:
gzagorov написа:Ми то тая година вие бихте! Значи вие сте по-слабите. Обаче пък станахте шампиони. Следователно мога да кажа, че по слабият почти винаги става шампион. Пък уж все повтаряте че повече пъти сте ставали шампиони...

Не се прави на умен щото много добре знаеш , че станахме шампиони със смазваща разлика така , че не сравнявай дербитата където е важна моментната форма на отборите и между ЦСКА и Лефски наистиня в повечето случаи , а не винаги считания за по-слаб в момента отбор е печелил по-често

Еми никой не е казвал , че по-слабия отбор винаги печели , ама то така излиза , че тази година пак ще ни биете! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 юли 2008 12:10

Честно казано,вече не ми пука кой кого ще бие.Искам да видя поне един бг.отбор,чиято игра да се доближава ама поне мънинко до западните стандарти.Да бягат цял мач по 8-9 км.да има силни атаки по фланговете,халфовете да могат да вържат повече от 2-3 паса,да има идея и стил в начина на игра,нападателите не да се спукват да пропускат,а д амогат ако имат едно положение в мача да го оползотворят.Искам,като отидат отбори от рода на Беласица да речем на армията или на Герена,не да стоят цял мач в собствената си половина,забърквайки здрав бетон,ами да се мъчат да играят футбол.
Сега ми е интересно дали Литекс ще преодолее най-накрая провинциалния синдром,с този много добър за нашите стандарти треньор.Защото само това е начина отбори като ЦСКА и Левски да се реорганизират-в условия на силна конкуренция.

Върни се в “ЦСКА”