cruiser написа:na vseki klub spored orisiata....ako se zamislite ...mislia 4e 6te razberete to4nia smisal i razlika mejdu ukaz na c.k. i ...LEVSKI a imenno ednoto e vremenno iavlenie plod na avtoritaren rejim na upravlenie ...a drugoto simvol na svoboda i ednovremenno lubov....ne 4e ot ideiata za c.s.k.a. ne moje da se rodi lubov,moje estestveno i ia ima,v smisal 4e c.s.k.a. ima mnogo fenofe,tova e normalno...no tuka ne stava vapros koi e po nai ,tuka stava vapros....koi otkude idva....ot suzdavaneto si...toleriraneto, na edni pove4e na drugi po-malko...dori edinstvenia 4erven karton na gundi e v poslednia mu ma4 ....sre6tu c.s.k.a....za ritane bez topka-normalno dava se 4erven karton...sled kato e bil brutalno ritan cial ma4 ot edin i su6t za6tintik ,na koito dori ne mu se vadi jult......jalko e ....zatova..... na vseki mu spored orisiata.
Явно ти си някое пъпчиво пуберче което само е слушало от втори и трети източници разни легенди и местни сказки които нямат нищо общо с истината. По-добре престанете да вменявате мнението за някакви измислени укази и помощи от някакви партии и така на татък защото ставате все по-смешни и жалки.
Доказано е , че ако не беше помощта ДС (за пуберите Държавна Сигурност) като репресивния орган на БКП ( отново за пуберите Българската Комунистическа Партия) Смешното ви отборче нямаше да има и половината от купите които уж спечели през комунизма и това най-ярко си личи от пълните провали на международното поле.
А колкото до ЦСКА нека поне едно теле ми обясни как точно БКП или Милко Балев успя да им помогне да достигнат до три
полуфинала в Европа спечелени няколко купи от международни турнири като този в Португалия да постигнат успехи срещу отбори като Байерн , Ювентус и др. Еврограндове както и спечеленото прозвище от
западни журналисти Убиец на Еврошампиони за разлика от жалкото Евроидиоти спечелено от сините футболисти с гениалните си провали навън като с
Антверп 85 минута Лефски - Антверп 3:1 край на мача Лефски - Антверп 3:4 Това са фактите и както е известно пред тях дори и боговете мълчат и колкото и да се опитвате да пренаписвате историята знайте , че винаги ще има хора които помнят истината