П.П. НЯМА СКОРО ДА СЕ УСПОКОЯ, ЧЕ НЕ УСПЯХ ДА ПРИСЪСТВАМ, ТОЗИ ПЪТ НА СТАДИОНА!
ЛИТЕКС-СЛАВИЯ 0:1 - ПОБЕДА, СЛЕД 10 ГОДИНИ СУША В ЛОВЕЧ!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: ЛИТЕКС-СЛАВИЯ 0:1 - ПОБЕДА, СЛЕД 10 ГОДИНИ СУША В ЛОВЕЧ!!!!
Честито на всички, които се чувстват Бели и благодаря, за всички поздрави към нас (и в частност към мен
).

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- whitesnake
- Контакти:
slavia_forever написа:Честито на всички, които се чувстват Бели и благодаря, за всички поздрави към нас (и в частност към мен).
![]()
П.П. НЯМА СКОРО ДА СЕ УСПОКОЯ, ЧЕ НЕ УСПЯХ ДА ПРИСЪСТВАМ, ТОЗИ ПЪТ НА СТАДИОНА!![]()
Поздравления! Не позна резултата обаче...
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- slavia_forever
- Контакти:
whitesnake написа:Поздравления! Не позна резултата обаче...
Да! Радвам се, че не познах! Благодаря ти!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Прочетох всичките ви мнения и останах неприятно изненадан от низостта в която сте изпаднали да плюете даден отбор и даден град! Нормално е да не знаете нищо за Ловеч, при положение , че едва ли излизате извън пределите на квартала си ...пък и като гледам тово "ий" (пример: тенденция-тенденциЙ?!) си правя изводите колко ерудирани типове сте... При положение, че има в този форум хора, които все още си мислят, че на стадиона в Ловеч още има оркестър и ми е ясно колко в част сте на тема български футболни отбори. Силно съм убеден във вашата малолетност, във изградените ви комплекси и безграничната ви смелост по форумите... Ако Славия беше била Беласица, надали щеше да има толкова голяма гласност и дискусия. Че Петрич да не би да е повече или по- малко град от Ловеч. Аз живея в София, ами да ви кажа на вас всички "граждани", че плюя на разораните ниви в Овча Купел, безбройните дупки по пътищата на родната ни "европейска столица", плюя на квартал Левски и Квартал подуене с гората от разпадащи се вече панелки.Някой да ми посочи поне една красота и предимство на този град, като изключим по- големите възможности за работа (но какво ли ви вълнува тази дума "работа", като все още се чудите как да избутате до по- горен клас в някой от 1 до 1345 квартално училище едикоеси. Това е футболът, драги ми смехурковци
ЦСКА пада от Пирин, Левски се мъчи с други, Литекс пада от Славия...Е? Какво се радвате толкова, нима Славия с тази си победа вече е сигурен участник в Евротурнирите (обяснявам за славистите колкото и "многобройни" да са те, че Евротурнирите са футболни форуми, на които се събират в противопоставяне най- добрите отбори на всички страни в Европа, а не тези които са били веднъж някой от най- добрите
) Някой четох се подигра на публиката... 1/3 от стадиона беше пълен, лично си ходих до Ловеч заради мача! Ако се огледате на "грандовете" на стадионите... последната бройка посещаемост - Левски (4000 от 30 000 стадион), ЦСКА (4000 от 25 000 стадион), а за Слвия пък да не говорим, че журналистите от уважение към отбора даже не пишат и колко човека е имало на домакинствата им, просто защото те си се знаят поименно!!! Все пак съм длъжен да честитя победата на Славия, защото както и в статията на Гонг, след ранен гол и после отлично организирана отбрана и не без резонните за подобен тип игра бавене на времето, особено от Данчо вратарчето
Но това пак казвам си е нормално, няма какво да го обвинявам.

- plamen etov
- Контакти:
slavia_forever написа:whitesnake написа:Поздравления! Не позна резултата обаче...
Да! Радвам се, че не познах! Благодаря ти!![]()
А ЧЕСТИТО!!!!Благодаря за помоща ,и дано повече дане познаваш резултатите.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- paceto
- Контакти:
Темата е изчистена от Спам коментарите.
Честито на Славия хареса ми играта, но само през първата част, защото през втората си беше пълно опълчение и бяха излезнали единствено с мисълта да запазят резултата.
Дано така играете и срещу другите отбори, а не само срещу Литекс.
Пожелавам ви един ден отново да сте в Европа
Честито на Славия хареса ми играта, но само през първата част, защото през втората си беше пълно опълчение и бяха излезнали единствено с мисълта да запазят резултата.
Дано така играете и срещу другите отбори, а не само срещу Литекс.
Пожелавам ви един ден отново да сте в Европа
Това сигурно е най-успепната селекция на Славия от доста време.Есенният полусезон се разчиташе само на Благо,всички топки през него минаваха,сега има как да го кажа "равностойнство" секи търси топката.А и Ристич,Бето,Карлос за прекрасни футболисти поне първият мач го показаха...Имаме една силна халфова линия,както и нападение..Защитата е сформирана от опитни футболисто,но нещо синхрона не се получаваше,беше малко каша в защита..За Данчо Господинов няма смисъл да се коментира...Дано до края на първенството само радости да носят футболистите..Упсех..Обаче ДесиСлава беше изцедила Галинчо хаха...
- danielzarev
- Контакти:
Bravo na belite tigri:)
blue bear написа:Абе точно ти ли бе Zieg? Нали се сещаш че е ясно че знаем какво следва след това зиг! Не те ли е срам бе есесовец долен? Ти ли ще даваш мнение за София? Какво правиш тук бе? От такива като теб е заприличала на това София! Ако ви нямаше вас селяните,нямаше да има и грозни квартали като тези ,които си изброил! Ако нямаше престъпници като вашия собственик щяхте да си играете по В група! И какъв град е Ловеч бе умник? Един покрит мост,театьр и читалище в една сграда и 100 м. главна улица на която цял град се събира! А да не забравя и концлагер! Егати и смешника! Стой си в Ловеч бе селянин! Трябвало и да ви обичаме! Кои сте вие бе? Мутрагенски подлоги!
Първо не се познаваме, че да ми говориш на бе!Второ - както вече казах, смятам, че точно такива "умници" по форумите, говорят за география, а същевременно още учат Природознание, апропо считам, че дори не знаеш Ловеч къде се намира! Трето- градът може да е малък, но ще ми отнеме около час и нещо за да ти обясня по детски като за тебе, къде е роден Георги Иванов, ама не оня "Говньо" , ами първият български космонавт- еми не е в Обеля!!! Няма да ти обяснявам коя е била революционната столица на Апостола, чието име вашият клуб неминуемо се стреми да излага навсякъде из Европа! Четвърто- заповядай някой път с класа си на екскурзия покрай нашия край и те уверявам, че ако си любител на красивата природа , чистият въздух и спокойствието- ще си промениш много мнението! Ако успееш да прогледнеш през гъстата мъгла от смог...ще видиш, че България е красива! Пето- ако те питам какви са ти корените на тебе- т.е. мама и тате от къде са...уверявам те, че "гордо" ще заявиш , че са едва ли не на Дондуков или жълтите павета родени! Елементарно язвителен ти е тонът относно "нас селяните", на които пра-дядо и пра-бабите им са родени в ГРАД Ловеч!!! Смятам, че ако аз съм "селянинът" , то ти ще си "селяндурът" с толкова "богатия" си речник от клиширани фрази! Шесто- в Ловеч се намира 2-рия по големина зоопарк в България, след този в столицата! Седмо- има ли смисъл да споря за футболните президенти като Чорни, Павлов (Илия), Божков, Ганчев и прочие други бизнесмени! И Левски не винаги се е казвал Левски, какво толкова, че утре ако стана мултимилиардер и закупя вашият отбор и реша да си го прекръстя на ЦСКС (централен спортен клуб на селяните)...и какво- дефакто мутрински отбор вече! ОСМО- ти като си синя мечка значи ли че си наистина мечка, или имаш синьо плюшено мече за играчка и това те радва толкова много, понеже ти е първата голяма любов и си решил ника да ти е такъв! И девето- zieg си е просто име , a поздравът за който толкова се косиш е "S"ieg hail"

- smash_the_reds
[center]До началото на новото първенство и столичния стадион "Славия" ще се сдобие с осветление. Президентът Венцислав Стефанов е заявил това пред своите футболисти след снощната победа в Ловеч.
Намерението на Стефанов е продиктувано от изискванията на телевизиите, които ще хвърлят 50 000 000 лева за правата на българското първенство.[/center]
[center]Честито
[/center]
Намерението на Стефанов е продиктувано от изискванията на телевизиите, които ще хвърлят 50 000 000 лева за правата на българското първенство.[/center]
[center]Честито