ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Мнениеот msm » 19 юли 2008 20:44

Да бе да. 15 - 20 човека в тоя форум си признали и какво. Я си спомни, какво беше малко преди да завърши шампионата.То не бяха вестници, телевизия, сайтове и тем подобни, които постоянно изливаха помия по ЦСКА. Или първенството беше купено или това е най-слабия шампион . Нямаше нито едно изказване на левскар, който да каже, че тази година ЦСКА заслужено е на 1-во място.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 20:53

Не знам за форума,преди следях само сайта,където както знаеш повечето са левскари от журналистите и злоба не съм видял,повечето дори очакваха разгромна победа за ЦСКА втория мач през пролетта.
Спора е безмислен-дали по-миналия сезон,когато Левски подобри голов рекорд,и като изключим ЦСКА,прегази с голям резултат основните си съперници за титлата някой от вас им го призна-не нали? Всички натякваха само едно- загубите в Ш.Л,а после-Тампере,че Тампере,ала аз лично не съм виждал досега Литекс да пада 6-3 като гост.
Аз съм на принципа,че трябва нещата да се казват честно и право в очите.Естествено всеки си има своя гледна точка за това кое е истина,ала когато цифрите и фактите говорят-спора е безмислен. Например изказванията на Батков или Вили Вуцов по адрес на ЦСКА не ми допадат,те са прекалено арогантни и често умишлено заядливи,ала и с Младенов беше така-мисля че не трябва да се хващаме за подобен род изявления-в смисъл че освен да влизаме в махленски спорове-друго нищо няма да постигнем.

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 19 юли 2008 20:58

Znae6 li kolko mi se zanimava s 4erveniq trup na CSKA?!?Da ne sum patolog!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 19 юли 2008 21:31

Именно заради такива изказвания на Батков и Вуцов се налива напрежение върху привържениците,което е напълно излишно.Вместо да работим за развитието на българския футбол,ние си тровим живота с простотии.И за това сме на това дередже.Аз вярвам че ако престанем да се обиждаме и хулим взаимно бихме постигнали много повече в Европа.
RED OR DEAD

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 юли 2008 22:11

Да де, и аз съм съгласен, но как да го втълпим на Батков, Вуцов,Младенов, Томов и др. такива. Как да накараме най върлите и крайни привърженици да се уважават? Защото всичко започва от тях. И като се започне една, върви ги управяй.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 22:24

Няма начин за съжаление.Това е въпрос на възпитание.А както всички знаем,то се оформя в първите 7 години.При горепосечените индивиди,те очевидно са безвъзвратно пропилени.Според мен те приказват такива глупости,не толкова защото наистина ги мислят,а по-скоро да угодят на твърдите фенове,които както знаем лесно се палят и са склонни на крайни действия дори към собствения си клуб.Един вид,мъчат се да ги имат на своя страна,отколкото да имат такива ултраси срещу себе си. Не знам за последното,това си е лично мнение,.може и да са им други мотивите.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 19 юли 2008 22:31

MIke аиде само не говори моляте за миналия сезон дето Левски стана шампион, че ми стана смешно. 15 дузпи в 30 мача и нито една срещу вас като примерите бяха безкрай. Кога ще свирнат дузпа за локото срещу вас до нашия мач на армията срещу Левски не беше свирена дузпа от 3 години ,а последната дузпа срещу Лески на герена е от 2001 и при решен мач. Фактите много ясно сочат кои е толерирания отбор в бг хората в черно. Така че да ми говориш за спечелен с игра сезон при положение че 7 дузпи ви се свирят при резултат 0:0 си е меко казано наглост. Неможе да падаш от некакви скиори и да биеш всичко в бг просто не е логично разбираш ли. Единствения отбор които уважам в бг освен ЦСКА е Литекс защото играят на 100% срещу вас другите не си дават много зор. И другото всички говорите че имате повече успехи след 89, а преди 89 е нямало футбол и затова не трябва да се интересуваме за историята нали барса спечелили през 82 година примерно ШЛ ама било 82 няма да я броим аиде стига с тая ваша коплексарщина ЦСКА има 3 полуфинала и с никакви думи няма как да го заличите това или да го подобрите ,гордеите си се с четвърт финала и престижното 1:17 в ШЛ и тва е . Гордеите се с 8 загуби подред в европа. Гордеите се 28 втори места в първенството виж колко поводи за радост имаш ,за Андверпен и 3 гола за 5 мин просто няма смисъл да ги споменавам и досега ви се смеят в Европа така че няма и никога не е имало спор кои е най-великия бг клуб това е ЦСКА.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 22:52

Ако искаш да не говоря и за по-миналия,дето от 7 точки преднина в края на есента ,едвам завършихте на 3 или 4 място,щом не ти е приятно да ти го напомням.Ох,просто ми омръзна,всичко това съм го слушал безкрай,И литекс и Локо Сф в него сезон ги бихме с голям резултат.Кога ЦСКА е било основните си конкуренти за титлата с голям резултат? Дузпи за кого дават никога не издребнявам да гледам.Как пък и някой от вас си играят да следят кога дават за Левски и кога не.Ако ти е кеф-брой си ги.Факторите за сегашното състояние на ЦСКА съм ги казвал многократно,нямам никакво намерение да се повтарям.Ако бяхме толкова толерирани,колкото на теб ти се иска за да оправдаеш слабото цялостно представяне на ЦСКА напоследък,освен Левски,друг титла нямаше да помирише.Нито пък вие щяхте да имате такава голяма разлика този сезон пред нас.
Никъде не съм казал,че историята не се брои.Мачовете и преди 89-та си важат,само че не виждам великия според теб отбор какво е направил в сравненение със Стяуа,Цървена Звезда,Галатасарай,Панатинайкос,Олимпиакос,Зенит,ЦСКА Москва.Полуфиналите ви не бяха ли два? И повярвай ми-това което направи Левски,че влезе в Ш.Л си е успех.Може да се подигравате,когато вие влезете там и покажете нещо повече.
Какво ли да ти говоря,погледнато отстрани,всичките ни отбори са смешни,така че е глупаво да обеснявам как някой е бил по-добър от другия.
Съветвам те да си проследиш историята на ЦСКА от 92-ра насам в ЕКТ,защото сте падали от отбори,не по-силни от тези както се изрази-скиорчета.Ако изключим двете ви победи над Леверкузен,тази над Юве,Шахтьор и Ливърул,май нямате с какво друго да се похвалите.Страно защо,отпадането на ЦСКА от МТК не се споменава в официалния сайт на ЦСКА ?
А,и още един жокер-играчите на ЦСКА преди 89-та ако са наистина толкова по-добри от всички останали,защо нямат точка нито на световно,нито на европейско?
Не знам какви велики клубове те гонят.Погледнато реално,нито единия нито другия отбор са били някога велики,да имали са някакъв моментен проблясък и толкова.Великите отбори имат във витрините си титли.То и Нотингам е печелил КЕШ,ала сега е някъде из долните дивизии на Англия-това прави ли го в момента велик отбор?

И все пак,ако толкова много държиш на историята,и по специално на ЦСКА преди 89-та,ето в тази тема @Balef казва много интересни неща,които предполагам ще те заинтригуват.
Последна промяна от mike28 на 19 юли 2008 23:09, променено общо 1 път.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 19 юли 2008 23:08

Историята си я знам няма какво да я преглеждам пак ми говориш за след 90 година като вече признах че сте по- добре представящия се отбор. Полуфиналите са ни 3 защото единия е за КНК. Няма смисъл да те занимавам явно не си наясно с фактите а аз винаги обичам да говоря с факти не да съм голословен , вашата е доста по-бедна откъм успехи я ми цитирай моляте 2 победи на Левски в европа като гост над класен съперник ще те разочаровам такива няма. Даже в най-големия ви успех четвъртфинал за уефа единствената ви победа като гост е над Артмедия Петаржалка и то след като си разпродадоха състава и играха с 9 нови играча. А тва че си бил локото и Литекс не е особен повод за радост като са били в слаба форма важно е да биеш навън при вас обаче това не се получава. Избери си просто давам ти шанс разрови се сериозно и ми кажи 2 победи над класни съперници като гост . Победа над Ливърпул или над Леверкузен на техните стадиони само ще мечтаете за това. А за това прословуто влизане в ШЛ се наслушах много пъти. Успех е но да не забравяме че турнира е носил и друго име и 2та полуфинала на ЦСКА в него просто няма как да бъдат достигнати нали се сещаш. Най-големия ви повод за радост е че имате повече победи в преките двубой с нас , което доказва за пореден път колко сте комплексирани и искате да се мерите с най-големите ама няма да стане. Аиде като говориш за МТК аз ще спомена само за вече несъществуващия Олимпия Любляна дето ви би 2 години подред ако не ме лъже паметта. Просто незнам как може да кажете на черното бяло ама както и да го погледнеш навсякъде сте първи няма друг отбор в бг дето да имам толкова много загуби подред и най тъжното е че не взехте нито една точка за бг през миналия сезон защо имам чуството че ще се повтори картинката и този сезон. Пада ви се една барса или Ливърпул за ШЛ и кво праим 2 загуби отиваме в уефа и после с 300 зора влизаме в групите и после.... какво да ти кажа човече. Проблемите в ЦСКА са много и са главно след демокрацията кои е виновен и защо няма значение. Важното е че колкото и да се напъвате няма как да ни стигнете освен ако направите подвиг този сезон и влезете пак в ШЛ е виж тогава само ще ви направя евала, но няма как да се случи.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 23:18

O,аз не отричам по-слабото представяне на Левски в Европа.Допреди 3-4 години,още се топлех с победата на Глазгоу,равния с Вердер и Ювентус,а имаме и една победа над Байерн с 3-0 ала в контрола в София.Важното е.че Левски първи успя след демокрацията да играе в ЕКТ през пролетта.Добре или лошо-няма значение,трябва да почнем от някъде,след като явно футбола доста е напреднал след 90-та.ЦСКА няма никакви по-сериозни успехи в Европа след този период,че да се хвалите.Да имате победа на Ливърпул,и аз се радвах за нея,ама помня и как ви отнесоха с тренировъчно темпо в София,Вярно после в Англия,мача се игра пред вашата врата,ала все пак бихте-браво.Леверкузен ги хванахте точно когато са слаби-все пак и аз се радвах на победите ви.Литекс не знам дали са били тогава слаби,ала май няма друг отбор,който да е вкарвал на Герена 3 гола на Левски,мача го гледах и не бих казал,че ловчанлии играа слабо.Кой сега умаловажава постигнатото от съперника?Нямам комплекси от цесека,нито пък някой в Левски,няма и защо.Избийте си ги тези неща от главите-нивото на различните клубове в Бг. е толкова ниско,че няма как да има комплекси помежду им.Последния мач между ЦСКА и Барселона помниш ли как завърши,след като толкова обичаш да говориш с факти? Беше като част от преминаването на Стоичков на Ноу Камп.

Върни се в “ЦСКА”