Litexar написа:Хубав празник. Много по забавен от Задушници,Будители(те обаче са важен момент в историята НИ), деца, агнета и т.н. Който му пречи, да не празнува. Някой викаше че София била залята от малоумници... ама ти си същия моето момче.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Litexar написа:Хубав празник. Много по забавен от Задушници,Будители(те обаче са важен момент в историята НИ), деца, агнета и т.н. Който му пречи, да не празнува. Някой викаше че София била залята от малоумници... ама ти си същия моето момче.
MORSKI написа:Litexar написа:Хубав празник. Много по забавен от Задушници,Будители(те обаче са важен момент в историята НИ), деца, агнета и т.н. Който му пречи, да не празнува. Някой викаше че София била залята от малоумници... ама ти си същия моето момче.
Хелоин да е по-добре от дена на будителите
Ето това не очаквах да го чуя..
PFCB написа:Cesc Fabregas написа:Най-идиотското е че те изобщо не знаят за какво са там, мене на Хемус един ми каза, че щял да ми прави номер, ако не му дам пари...нали се сещаш кво последва![]()
Казва ти дай пари или ти правя номер, а ти му отговарящ махай се от тука или един тукат между очите. Проста работа
Cesc Fabregas написа:PFCB написа:Cesc Fabregas написа:Най-идиотското е че те изобщо не знаят за какво са там, мене на Хемус един ми каза, че щял да ми прави номер, ако не му дам пари...нали се сещаш кво последва![]()
Казва ти дай пари или ти правя номер, а ти му отговарящ махай се от тука или един тукат между очите. Проста работа
Litexar написа:Прави разлика бе мойто момче. Хелоуин е празник, който е за чисто забавление, ако искаш празнувай, ако не искаш недей. Не е национален празник, никой не те задължава, ама да ми пускаш тема за това... дръж си го за себе си.
Cesc Fabregas написа:Litexar написа:Прави разлика бе мойто момче. Хелоуин е празник, който е за чисто забавление, ако искаш празнувай, ако не искаш недей. Не е национален празник, никой не те задължава, ама да ми пускаш тема за това... дръж си го за себе си.
Докато се натрапва от всички медии, по всички градове и изобщо навсякъде, ще ме дразни, да. Докато ми звънят по вратата, ще ме дразни, да. Да си го празнуват у тях, или поне да не ме занимават!
PFCB написа:Казва ти дай пари или ти правя номер, а ти му отговарящ махай се от тука или един тукат между очите. Проста работа
Litexar написа:MORSKI написа:Litexar написа:Хубав празник. Много по забавен от Задушници,Будители(те обаче са важен момент в историята НИ), деца, агнета и т.н. Който му пречи, да не празнува. Някой викаше че София била залята от малоумници... ама ти си същия моето момче.
Хелоин да е по-добре от дена на будителите
Ето това не очаквах да го чуя..
По - забавен, не по ДОБЪР. Прави разлика. А и в крайна сметка, Хелоуин е ден за забавление, който дори не ни интересува пряко, докато Будителите е съвсем друго нещо.
PFCB написа:Cesc Fabregas написа:Litexar написа:Прави разлика бе мойто момче. Хелоуин е празник, който е за чисто забавление, ако искаш празнувай, ако не искаш недей. Не е национален празник, никой не те задължава, ама да ми пускаш тема за това... дръж си го за себе си.
Докато се натрапва от всички медии, по всички градове и изобщо навсякъде, ще ме дразни, да. Докато ми звънят по вратата, ще ме дразни, да. Да си го празнуват у тях, или поне да не ме занимават!PFCB написа:Казва ти дай пари или ти правя номер, а ти му отговарящ махай се от тука или един тукат между очите. Проста работа
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 54 госта