Мнениеот Roger_Federer » 21 окт 2010 22:33
А на мен не ми е жал за никого,който официално се води на работа в ЦСКА,с изключение на 2-3 играча и един почетен президент,всеки се сеща за кой говоря,всичко друго е Боклук, и в пряк,и в преносен смисъл.Жалка работа.Няма какво да коментираме мача.Самият факт,че се играе по този начин,че изобщо всичко е така е повече от неприятно,болезнено е.И ми е жал за нас,феновете на ЦСКА,защото не само ни пука,а ни и боли,защото обичаме отбора и в момента гледаме как се затъва все повече.Никога не съм харесвал пернишките селяни,още когато дойдоха и се подиграха с Димитър Пенев ми станаха ясни,после предполагам всички се увериха в техната несъстоятелност,но мога да се съглася с едно.Може ли,евентуално,измежду тях има някой цесекар,на който му е неприятно и го боли,както и нас ни боли.И затова съм съгласен,че трябва да има големи промени.Важно е да се отбележи и какво каза тоя Борисов-"Даваме ЦСКА на първия,който поиска и има възможности да издържа клуба".Това е.ЦСКА в това състояние никой не го иска,така че собствениците нямат друг избор и си мисля че колкото и да сме си непрятни и да не се харесваме трябва да постигнем едно временно примирие или нещо подобно,за доброто на това,което обичаме-ЦСКА.
Да се маха и македонското леке и Юда Костадинов е т.н.Всичките БОКЛУЦИ-ФУТБОЛИСТИ,за които намекнаха и Пенев и Стоянов след мача,начело с Тибони,Шеридън,Тиеро и т.н и т.н.