ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: ЦСКА - Рапид 21.10 / 20:00 ч.

Мнениеот miros » 21 окт 2010 22:03

delqnski47 написа:
miros написа:
delqnski47 написа:Дано тази загуба да е за добро и още утре КостадионОФ и ГьорОФ да си бият чукалата от ЦСКА!!!

Все тая.КостаниOFF и Гьорето са малкия проблем(макар и проблем).Титаните са за гонене.ЦСКА отива към фалит и В група,затова сега колкото по скоро поемем по пътя на Ботев,толкова по-добре.

Кажи чао завинаги на първите 5(поне) места в А група,ако ЦСКА отиде при аматьорите!
Ако отидем там и живот и здраве се завърнем,ще кретаме някъде по средата!Бъди сигурен!
Напротив.Един отбор не е голям заради титлите и купите,а заради феновете.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 21 окт 2010 22:04

На мен ми става жал за Гьорето! Не е виновен той, че няма играчи, които заслужават да играят...

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 окт 2010 22:33

А на мен не ми е жал за никого,който официално се води на работа в ЦСКА,с изключение на 2-3 играча и един почетен президент,всеки се сеща за кой говоря,всичко друго е Боклук, и в пряк,и в преносен смисъл.Жалка работа.Няма какво да коментираме мача.Самият факт,че се играе по този начин,че изобщо всичко е така е повече от неприятно,болезнено е.И ми е жал за нас,феновете на ЦСКА,защото не само ни пука,а ни и боли,защото обичаме отбора и в момента гледаме как се затъва все повече.Никога не съм харесвал пернишките селяни,още когато дойдоха и се подиграха с Димитър Пенев ми станаха ясни,после предполагам всички се увериха в техната несъстоятелност,но мога да се съглася с едно.Може ли,евентуално,измежду тях има някой цесекар,на който му е неприятно и го боли,както и нас ни боли.И затова съм съгласен,че трябва да има големи промени.Важно е да се отбележи и какво каза тоя Борисов-"Даваме ЦСКА на първия,който поиска и има възможности да издържа клуба".Това е.ЦСКА в това състояние никой не го иска,така че собствениците нямат друг избор и си мисля че колкото и да сме си непрятни и да не се харесваме трябва да постигнем едно временно примирие или нещо подобно,за доброто на това,което обичаме-ЦСКА.
Да се маха и македонското леке и Юда Костадинов е т.н.Всичките БОКЛУЦИ-ФУТБОЛИСТИ,за които намекнаха и Пенев и Стоянов след мача,начело с Тибони,Шеридън,Тиеро и т.н и т.н.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Бой след мача.

Мнениеот b0b1 » 21 окт 2010 23:00

Невиждано меле си спретнаха бойкотиращите привържениците на ЦСКА с полицията след загубата на червените от Рапид. Свадата се разигра пред сектор "А" на националния стадион "Васил Левски", където се състоя срещата. Причината за размириците е желанието на ултрасите да нахлуят в сектор "А" на стадиона, където се намират официалните лица на клуба и опитът на органите на реда да ги спрат. В началните минути на мелето феновете на ЦСКА взеха надмощие и с камъни успяха за момент да прогонят полицията. После обаче дойде жандармерията и последваха десетки арести. След края на боя стана ясно, че има ранени полицаи, както и сериозно постралали фенове на ЦСКА, като част от тях са със счупени крака, ръце и глави.

Източник Sportal.bg

Аз бях там, и да ви кажа, като на война си беше.С ракети се стреляха и чупеха дървета.Жандармерията като дойде всички побягнаха а те арестуваха няколко човека.На спирката на 280 имаше за пръв път 3-ма полицаи.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бой след мача.

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2010 23:30

b0b1 написа:Невиждано меле си спретнаха бойкотиращите привържениците на ЦСКА с полицията след загубата на червените от Рапид. Свадата се разигра пред сектор "А" на националния стадион "Васил Левски", където се състоя срещата. Причината за размириците е желанието на ултрасите да нахлуят в сектор "А" на стадиона, където се намират официалните лица на клуба и опитът на органите на реда да ги спрат. В началните минути на мелето феновете на ЦСКА взеха надмощие и с камъни успяха за момент да прогонят полицията. После обаче дойде жандармерията и последваха десетки арести. След края на боя стана ясно, че има ранени полицаи, както и сериозно постралали фенове на ЦСКА, като част от тях са със счупени крака, ръце и глави.

Източник Sportal.bg

Аз бях там, и да ви кажа, като на война си беше.С ракети се стреляха и чупеха дървета.Жандармерията като дойде всички побягнаха а те арестуваха няколко човека.На спирката на 280 имаше за пръв път 3-ма полицаи.

А арестувани не видях-ама може и да е имало!!Така ще е докато тия БОКЛУЦИ не се махнат!! :evil: :evil: :evil:
Браво на всички,дето дойдоха!!
Изображение

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 21 окт 2010 23:36

cska_90 написа:
b0b1 написа:Невиждано меле си спретнаха бойкотиращите привържениците на ЦСКА с полицията след загубата на червените от Рапид. Свадата се разигра пред сектор "А" на националния стадион "Васил Левски", където се състоя срещата. Причината за размириците е желанието на ултрасите да нахлуят в сектор "А" на стадиона, където се намират официалните лица на клуба и опитът на органите на реда да ги спрат. В началните минути на мелето феновете на ЦСКА взеха надмощие и с камъни успяха за момент да прогонят полицията. После обаче дойде жандармерията и последваха десетки арести. След края на боя стана ясно, че има ранени полицаи, както и сериозно постралали фенове на ЦСКА, като част от тях са със счупени крака, ръце и глави.

Източник Sportal.bg

А арестувани не видях-ама може и да е имало!!Така ще е докато тия БОКЛУЦИ не се махнат!! :evil: :evil: :evil:

Видях докато бягах зад мене арестуваха някакви там.Ама въобще не им видях лицата, гледах да избягам.За съжаление бях в тълпата дето излезе по-късно от стадиона, и ушевите бяха готови за нас.Иначе един приятел е бил при другите и казва при него счупени глави е имало даже.Той е бил при ония които са стигнали до орлов мост.Нас ни спряха на разклонението между г и а.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2010 23:41

b0b1 написа:
cska_90 написа:

Източник Sportal.bg

Видях докато бягах зад мене арестуваха някакви там.Ама въобще не им видях лицата, гледах да избягам.За съжаление бях в тълпата дето излезе по-късно от стадиона, и ушевите бяха готови за нас.Иначе един приятел е бил при другите и казва при него счупени глави е имало даже.Той е бил при ония които са стигнали до орлов мост.Нас ни спряха на разклонението между г и а.

Е аз бях - на Ариана-след това и пред А!!Имашще палки,събориха няколко човека-после ни изтласкаха до Орлов!!

Обаче незнам защо се разбягахме 1000 човека от 20 полицаи?? :evil: :evil: :evil: Но.....все пак е нещо!!

ИСКАТ ВОЙНА ИМАТ Я!!!! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 21 окт 2010 23:47

Абе дойде жандармерията и тях няма как да ги спреш.Тези първата вълна дето бяха са набили некви полицаи ама жандармерията после ги е пребила тях.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 окт 2010 23:51

Защото от тези 1000 човека лудите глави са само една десета.Всеки друг човек е отишъл там да изрази протеста си по мирен начин.Всеки от тях има работа,семейство и т.н.Мислиш ли,че всички искат да имат неприятности с полицията.Мислиш ли,че всички искат да им пишв свидетелството за съдимост-"Осъден".Знаеш ли какво означава това за един човек на 24-5 години с амбиции за кариера някъде?Означава на практика безработен.Защото една голяма част от работодателите днес искат свидетелство за съдимост.И като видят вътре,че пише осъждан хич нямада четат защо е осъден директно ще го отрежат.Ето затова са се разбягали всички.Не искат да ги пердашат и да ис имат проблеми с правосъдието.Да не говорим,че после няма да може да ходи и на мачове.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 окт 2010 23:55

b0b1 написа:Абе дойде жандармерията и тях няма как да ги спреш.Тези първата вълна дето бяха са набили некви полицаи ама жандармерията после ги е пребила тях.

Е те първите 10 ушаци си го тнесоха-ама като дойдоха робокопите и конната полиция!!
Изображение

Върни се в “Архив”