До Gong.bg
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Модератор Левски
- Модератор
- Контакти:
Re: До Gong.bg
Я и аз да се нямеся!До колкото разбирам,недоволството е,че фенове н ЦСКА са били безпричинно наказвани и един вид е имало целенасочено действие против тях.Първо искам да кажа че познавам хората,които са зад модераторските клавиатури и в никакъв случай не мога да кажа,че всякакъв вид наказание е било целенасочено или нарочно,най-малко без причина.Недоволни винаги ще има това е ясно,то слънцето не огрява навсякъде,пък че ние ли.Сега в частност искам да видя към мен специално отправените нападки какви са и искам да знам аз кого и с какво съм ощетил (особено феновете на ЦСКА).Old death от тебе очаквам отговор най-вече,но и всеки който смята,че е бил ощетен от мен да си казва.Айде!
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"
Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха ... Писах и на mike28, а той ми отговори "Не питай мене това си е твой проблем! Спасявай се!" И това ако са модератори ... 

Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!
Чудя се просто кой те е направил модератор! Ти си срам и още няколко модератора с тебе!
Какво сега като ти казах нещо което е истина ще ме баннеш ли?? И какво кеф ли ти доставя??? Или се радвате форума да запустява..
Къде е казал,че ще те банва бе
Вие вярно изтрещяхте напълно......Няма да те банне затова,че има 2 теми
Като дори не си отворил ти темата,вие май нямате какво да правите и решихте най-лесното,да се заядете с модераторите 
Какво сега като ти казах нещо което е истина ще ме баннеш ли?? И какво кеф ли ти доставя??? Или се радвате форума да запустява..
Къде е казал,че ще те банва бе

PFC Litex написа:Апостола написа:Ти ми стана много противен! Стига си заключвал темите!PFC Litex написа:Пишете в една тема gong/viewtopic.php?f=30&t=11731
не е нужно да се дъвчат едни й същи неща в няколко теми.
Всеки с мнението си.
Колко еднакви теми според теб трябва да има в един форум?
Разгледах и двете теми и не мога да схвана кое е общото между тях.
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее
Апостола написа:Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха ... Писах и на mike28, а той ми отговори "Не питай мене това си е твой проблем! Спасявай се!" И това ако са модератори ...
Добре де това още колко пъти ще го постнеш???

Апостола написа:Чудя се просто кой те е направил модератор! Ти си срам и още няколко модератора с тебе!
Какво сега като ти казах нещо което е истина ще ме баннеш ли?? И какво кеф ли ти доставя??? Или се радвате форума да запустява...
Желаеш ли да модерираш на моето място, защото и без това имам много ангажименти, към друг голям форум, в който модерирам?

MORSKI написа:Чудя се просто кой те е направил модератор! Ти си срам и още няколко модератора с тебе!
Къде е казал,че ще те банва бе![]()
![]()
Вие вярно изтрещяхте напълно......Няма да те банне затова,че има 2 теми
Като дори не си отворил ти темата,вие май нямате какво да правите и решихте най-лесното,да се заядете с модераторите
Тoй не казва, че ще банва, а просто действа както и Модератор ЦСКА... жалкото обаче е, че без причина се банват някои потребители... И ти какъв модератор си като не знаеш как да отделяш " [quote] ??

Последна промяна от Апостола на 04 мар 2009 18:34, променено общо 1 път.
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!
MORSKI написа:athom написа:Модератор който не знае да ползва елементарни функции на форума катое нещо което може да се срещне само по българските ширини.
Потребител който се оплаква от това че видите ли неговите теми били трити за 20, а отсрещните теми не били трити за 30 минути също.
Смях.
Ако си визирал мен доиста си сбъркал мойчеАз цитата знам как да го използвам,просто махам надписите нарочно
Като не знаеш нещо,по-добре не се излагай
Мойче=?
Като (???!) не знаеш нещо,по-добре не се излагай
Г-н модератор, ако сте толкова сведущ в bbcode поне си махайте таговете за цитат след като премахнете надписите. Оп...извинете...аз май това не го знаех.
Когато на някого му се даде власт да коригира поведение, правопис, словоред се очаква той самият да разполага с тях.
Вие господине не разполагате с нито едно от определените качества, затова ще ви помоля да ограничите контактите си с мен до минимум. Ще рече нула.
Гонг, излагате се като кифладжии с този форум, а модераторите които сте определили да въдворяват ред, спокойствие и доброжелюбен тон за провеждане на нормална дискусия не помагат в никаква степен за горното.
Жалко.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Апостола написа:Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха ... Писах и на mike28, а той ми отговори "Не питай мене това си е твой проблем! Спасявай се!" И това ако са модератори ...
Това колко пъти ще го казваш? Син Терор, Синя окупация, АС Мilan , а сега и Апостола- нали сам беше обещал, че повече няма да се връщаш? Много правилно съм ти го казал, това, че те е баннал мода на ЦСКА е твой проблем, аз не съм им началник и не им плащам заплата, че да им държа сметка за работата, която вършат.
Г-н модератор, ако сте толкова сведущ в bbcode поне си махайте таговете за цитат след като премахнете надписите. Оп...извинете...аз май това не го знаех.
Когато на някого му се даде власт да коригира поведение, правопис, словоред се очаква той самият да разполага с тях.
Вие господине не разполагате с нито едно от определените качества, затова ще ви помоля да ограничите контактите си с мен до минимум. Ще рече нула.
Гонг, излагате се като кифладжии с този форум, а модераторите които сте определили да въдворяват ред, спокойствие и доброжелюбен тон за провеждане на нормална дискусия не помагат в никаква степен за горното.
Жалко.
Вие "Господине",наред ли сте изобщо с главата????Виж пъро твоето писане и тогава коментирай,Аз,както и ти,както и всеки има право да си пише както си иска

Последна промяна от MORSKI на 04 мар 2009 18:43, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”