До Gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: До Gong.bg

Мнениеот Deliba6 » 04 мар 2009 18:02

MORSKI написа:Тук не става въпрос кои е левскар и кои е цесекар и т.н, а става въпрос, че модераторите се гаврят с потребителите и губят много посетители! Няма смисъл повече да пиша...

Ми не пиши бе :lol: Ако си мислиш,че ще се наредят 10 реда хора да те оплакват нещо си объркал мястото :lol: Много ви станаха претенциите :idea: Все недоволни,преди като имаше само 1 модератор защо бил само 1,сега като са много, защо са толкова много :lol:
Кажи с какво съм те обидил,че си ревльо ли?????Няма значение дали съм модератор или не,аз ще си казвам мнението,аз лично вечно недоволните им казвам лигльовци и ревльовци!Това,ако е обида не знам просто :lol: :P
Това,че не се мери с еднакъв аршин си се отнася до всеки модератор,не слагай всички под общ знаменател.Още нещо,ако си мсилиш,че е лесно цял ден да следиш темите,бъркаш.Няма как да не ти убегне нещо.А темата ти не знам каква е била,но ей така без нищо няма да се изтрие :idea:[/quote]

А бе, селски, я се дръж прилично!!! Какво като са ти дали 2-3 бутончета да управляваш? Това не е мястото да си избиваш провинциалните комплекси! Същото се отнася и за FC Litex! Това, че помагате да изглежда по-чист форума не означава, че трябва да ви търпиме своеволията! Днеска по същият начин се държа и FC Litex, само защото преди време му направих подобна забележка... :evil: :evil: :evil:
И внимавайте какво ще ми отговаряте, защото съм бесен и ще ви сърбят неподходящи места!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 мар 2009 18:03

Ми не пиши бе :lol: Ако си мислиш,че ще се наредят 10 реда хора да те оплакват нещо си объркал мястото :lol: Много ви станаха претенциите :idea: Все недоволни,преди като имаше само 1 модератор защо бил само 1,сега като са много, защо са толкова много :lol:
Кажи с какво съм те обидил,че си ревльо ли?????Няма значение дали съм модератор или не,аз ще си казвам мнението,аз лично вечно недоволните им казвам лигльовци и ревльовци!Това,ако е обида не знам просто :lol: :P
Това,че не се мери с еднакъв аршин си се отнася до всеки модератор,не слагай всички под общ знаменател.Още нещо,ако си мсилиш,че е лесно цял ден да следиш темите,бъркаш.Няма как да не ти убегне нещо.А темата ти не знам каква е била,но ей така без нищо няма да се изтрие :idea:

Поустът ти е пример за неравноправие.Ако аз те бях нарекъл лигльо или ревльо,щях да хапна банана!!!
Реакцията ми е плод на тези две теми,които все още стоят във форумът:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=11597
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=11783

Самата твоя тема е провокативна.Със същия успех бих те попитал,защо толкова се пените от 32-те титли на ЦСКА и обръщате историята наопаки?Нали това е само история!И участието ни на полуфинали в ЕКТ са само история.Защо тогава тоя факт ви дава повод само за плюене и омаловажаване на успехите на противника?Разбирам ви много добре.Тия резултати са единствените ви успехи на фона на непрекъснатия ви и повтарящ се в историята на клубът ви евроидиотизъм.Все пак това са резултати,постигнати срещу един евробоец,доказал се като марка в европейския футбол.Но къде ви бяга обективизма.Защо срещу тия успехи не сложите имената на Антверпен,Омония,Тампере,БАТЕ,Жилина и всички други европейски грандове,открити от вас през историята си.И това е история,а тя се учи и помни за да служи като урок за идните поколения!Иначе темата ти е провокация и още с публикуването и стана ясно какви реакции ще отприщи.Как би реагирал,ако отворя тема със заглавие:"Възможно ли е Левски да отново да повтори подвизите си с Тампере,БАТЕ и Жилина?"

Удържах на думата си в тоя поуст и пуснах в отговор на тия теми сутринта друга със същото заглавие.Тя бе изтрита за 20 минути,докато тия във форума на Левски все още стоят.Пуснах нова тема с молба към модераторите да ми обяснят защо се трие моята,а същите такива все още цапат форумът.И тя бе изтрита от колегите ти.Това според теб демокрация ли е или цензура?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 18:06

Няма угодия на българина наистина.......[/quote]
Как да се съберат те половината са баннати............ ДА не говори, че от тия 60% са без причина в тоя списък...[/quote]

Кой е без причина бе????? От половин час те чакам да спреш да голословиш!!Интересно ми е защо,тука групичка от 10 тина сте недоволни,как другите като Ангелов не са????
Потърсете вината в себе си малко,безпричинно бил баннат.
То,ако питаш Форевъра и аз съм го баннал без причина,ама я питай всеки нормален от форума, дали е без причина.Или fcb май беше.И той ли е без причина :mrgreen: Айде стига глупсоти,или онзи поручика дето всяка 2 дума му беше да ти....... родата.Такива ли искаш да останете.Да ама не!!!!Не и тук :!: Дадох ти 3 примера,ти нито един.....

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 18:07

Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха ... Писах и на mike28, а той ми отговори "Не питай мене това си е твой проблем! Спасявай се!"
Последна промяна от Апостола на 04 мар 2009 18:12, променено общо 1 път.
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 мар 2009 18:12

Добре де, защо на мен не е ми изтрито нито едно мнение? И ако някой ми каже, защото си левскар, нека първо да ми прегледа постовете и тогава да се изказва. Мислете какво пишете бе хора. Не знам на кой какви постове са трити, но определено откакто бяха назначени модераторите, започнаха да се спазват някакви правила и форумът се изчисти от вулгарни коментари по адрес на м.айките, дъщерите и т.н.

Прегледай тогава и моите мнения.С едно изключение,когато бях провокиран от едно леке преди няколко месеца,не съм си позволявал нецензурни изрази или обиди.Даже съм и пускал теми с призиви за овладяване на нервите от някои разпасани типове.Но въпреки това темите ми се трият.За първата може и да има причини,но модераторите не понесоха критиката във втората и си поиграха с гумата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 18:12

А бе, селски, я се дръж прилично!!! Какво като са ти дали 2-3 бутончета да управляваш? Това не е мястото да си избиваш провинциалните комплекси! Същото се отнася и за FC Litex! Това, че помагате да изглежда по-чист форума не означава, че трябва да ви търпиме своеволията! Днеска по същият начин се държа и FC Litex, само защото преди време му направих подобна забележка... :evil: :evil: :evil:
И внимавайте какво ще ми отговаряте, защото съм бесен и ще ви сърбят неподходящи места!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

И такива като теб,тръгнали да ми говорят за демокрация,ще се пръсна :lol: Аз,не знам дали съм селски,ти се виж откъде проилзизаш.Това,че си казвам мнението и не е споделено от твоето,веднага поражда липсата на интелект у теб :!: Аз провинциални комплекси нямам,за първи път баннах човек днес!!!!!!!И то заслужено,ти кой си бе????Кой си ти,че да даваш оценки,май ти имаш столичен комплекс!Ей затова ви говоря,такива провокатори като теб заслужават бан :!: Ти,ако си бесен,аз съм 3 пъти по-бесен да знаеш.Защото ми дойде до гуша от такива индивиди като тебе!!!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 мар 2009 18:13

Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха...

Същия човек имаше дейно участие и в сутрешния екшън с моите теми ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2009 18:16

Поустът ти е пример за неравноправие.Ако аз те бях нарекъл лигльо или ревльо,щях да хапна банана!!!
Реакцията ми е плод на тези две теми,които все още стоят във форумът:
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=11597
http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=11783

Самата твоя тема е провокативна.Със същия успех бих те попитал,защо толкова се пените от 32-те титли на ЦСКА и обръщате историята наопаки?Нали това е само история!И участието ни на полуфинали в ЕКТ са само история.Защо тогава тоя факт ви дава повод само за плюене и омаловажаване на успехите на противника?Разбирам ви много добре.Тия резултати са единствените ви успехи на фона на непрекъснатия ви и повтарящ се в историята на клубът ви евроидиотизъм.Все пак това са резултати,постигнати срещу един евробоец,доказал се като марка в европейския футбол.Но къде ви бяга обективизма.Защо срещу тия успехи не сложите имената на Антверпен,Омония,Тампере,БАТЕ,Жилина и всички други европейски грандове,открити от вас през историята си.И това е история,а тя се учи и помни за да служи като урок за идните поколения!Иначе темата ти е провокация и още с публикуването и стана ясно какви реакции ще отприщи.Как би реагирал,ако отворя тема със заглавие:"Възможно ли е Левски да отново да повтори подвизите си с Тампере,БАТЕ и Жилина?"

Удържах на думата си в тоя поуст и пуснах в отговор на тия теми сутринта друга със същото заглавие.Тя бе изтрита за 20 минути,докато тия във форума на Левски все още стоят.Пуснах нова тема с молба към модераторите да ми обяснят защо се трие моята,а същите такива все още цапат форумът.И тя бе изтрита от колегите ти.Това според теб демокрация ли е или цензура?[/quote]

Не ме познаваш за да знаеш какво щях да направя.В никакъв случай нямаше да те банна,защото само за това не си заслужава,Всеки има право на мнение,аз си изказах моето и никой не може да ог промени.Хора които все нещо не им е както трябва са глезльовци :!:
Не мога да отговарям за работата на колегите модератори,защото всеки си има подфорум,но мога преспокойно да ги защитя,защото знам какво е да си модератор :!:

Потребителски аватар
Апостола

Мнениеот Апостола » 04 мар 2009 18:17

Old_death написа:
Само да кажа аз бях баннат от Модератор ЦСКА ... Друг е въпроса, че не бях направил нищо нередно! Но всеки ще се сети каква е целта на тоя модератор... да банне всички левскари! И като си направих нова регистрация и като му писах защо съм баннат не получих никакъв отговор! Големи "шефчета" станаха...

Същия човек имаше дейно участие и в сутрешния екшън с моите теми ;)

Не знам от къде са събрали тия модератори, но не трябва примерно едим Модератор дето е на Цска и да банва левскари без причина и същото се отнася за Модератора Левски... Това, че са станали модератори не означава, че трябва да се ГАВРЯТ с хората! Ако така продължават просто не виждам кой ще влиза във форумите им...
Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2009 18:19

Пишете в една тема gong/viewtopic.php?f=30&t=11731
не е нужно да се дъвчат едни й същи неща в няколко теми.
:)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”