MORSKI написа:Тук не става въпрос кои е левскар и кои е цесекар и т.н, а става въпрос, че модераторите се гаврят с потребителите и губят много посетители! Няма смисъл повече да пиша...
Ми не пиши бе
Кажи с какво съм те обидил,че си ревльо ли?????Няма значение дали съм модератор или не,аз ще си казвам мнението,аз лично вечно недоволните им казвам лигльовци и ревльовци!Това,ако е обида не знам просто
Това,че не се мери с еднакъв аршин си се отнася до всеки модератор,не слагай всички под общ знаменател.Още нещо,ако си мсилиш,че е лесно цял ден да следиш темите,бъркаш.Няма как да не ти убегне нещо.А темата ти не знам каква е била,но ей така без нищо няма да се изтрие
А бе, селски, я се дръж прилично!!! Какво като са ти дали 2-3 бутончета да управляваш? Това не е мястото да си избиваш провинциалните комплекси! Същото се отнася и за FC Litex! Това, че помагате да изглежда по-чист форума не означава, че трябва да ви търпиме своеволията! Днеска по същият начин се държа и FC Litex, само защото преди време му направих подобна забележка...
И внимавайте какво ще ми отговаряте, защото съм бесен и ще ви сърбят неподходящи места!!!