Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Соя в продуктите Стара планина. Кен и Сами-М забъркани

Мнениеот защо » 14 окт 2010 08:30

phd написа:А защо просто не задължиха всички да правят продуктите САМО от месо, да има кашкавал и сирене, а не "млечни продукти", всички млека да са по стандарт....... Защо просто не въведоха правила, ами двойни стандарти? :evil: :evil:

Казват, че проблемът бил, че като се въведе стандарт за кашкавал, производителят можел да си регистрира млечен продукт "Кашкавал", демек име на марка. Не съм сигурен, че е много трудно да се предодврати, ама така обясни министъра идеята си за "Стара планина".
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 14 окт 2010 08:48

Аз не мисля че държавата си върши работата,а напротив, според мен Конкуренцията ги е натопила,защото просто са "кихнали" повече кинти от тях.Което не става с пари,става с много пари.Сега ще чакаме отговора им, Защото всички производители са мошеници, нещо което се произвежда в България не може да се има довоерие.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 окт 2010 10:12

не знам ама такъв черен пиар им направиха на тия, че продажбите им ще намалеят драстично :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 окт 2010 10:34

Бижутера написа:не знам ама такъв черен пиар им направиха на тия, че продажбите им ще намалеят драстично :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

С това изречение напълно точно нацели същността на акцията ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 окт 2010 10:36

DrAvalanche написа:
acmilan написа:Ако щете вярвайте,но поне за КЕН съм убеден,че това е постановка.Поредната смешна акция на това правителство...

Не вярвам. През последните години животновъдството в България почти се унищожи, а същевременно се появиха стотици фирми предлагащи месо и месни продукти. Почти всички ползват вносно месо (с неясен произход и качество), сланина, изрезки, кожи, птичи пера, мляко на прах, кости (смлени), дупета, соя (и други растителни протеини), вода, адитиви и т.н. Дори филетата, пушените гърди, бекон, врат и др. подобни са обработени (инжектирани)

За повечето неща си прав,само че месото вече се внася от ЕС,преди беше от Аржентина и е истина,че не си знаеше годините :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 14 окт 2010 12:10

Еми то беше ясно, че стандарта се вкарва само, за да успокои хората, че уж ядат месо, а всъщност не е така.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 окт 2010 13:04

acmilan написа:
DrAvalanche написа:Не вярвам. През последните години животновъдството в България почти се унищожи, а същевременно се появиха стотици фирми предлагащи месо и месни продукти. Почти всички ползват вносно месо (с неясен произход и качество), сланина, изрезки, кожи, птичи пера, мляко на прах, кости (смлени), дупета, соя (и други растителни протеини), вода, адитиви и т.н. Дори филетата, пушените гърди, бекон, врат и др. подобни са обработени (инжектирани)

За повечето неща си прав,само че месото вече се внася от ЕС,преди беше от Аржентина и е истина,че не си знаеше годините :lol:

Това, че вече се внася от ЕС, не означава, че произходът му е непременно от там. Или пък, че не е по-старичко. Поварвяй ми. Нещата са придобили толкова трагичен характер, че вече трудно можеш да намериш истинско пушено месо, приготвено по класическа рецепта. То не се опушва, а му се добавя тъй наречения "течен пушек", кисне в него.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 окт 2010 13:13

Ще провалят ли откритите нарушения стандарта "Стара планина" за месните продукти?
Отговор Гласували;
Да, хората няма да вярват вече :arrow: 61.12%
Не, ако има строг контрол :arrow: 38.88%
[offtopic]анкетата е на бтв[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 14 окт 2010 16:13

ами аз предупредих,както и за това което се случи на мача между жабарите и Сърбия ,но никой не взе мерки.даже си спомням ,че беше от друг профил и веднага ми блокираха профила за уронване на капиталистическия имидж на мошенниците от обкръжението на бай Бойко,но какво да се прави демократични времена
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 14 окт 2010 18:46

Оказало се че не било Соя ,а следи от соя!
КЕН са категорични че са натопени. Ще ги тества в независима Европейска лаборатория.
даже казават че искат да се тестват всички техни продукти "Стара планина".
В този бранш има едни мутри ,които плащат много пари под масата. Нищо чудно министъра да се е нагушил с доста парички :!:
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Свободна зона”