"Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"
Много взеха да стават глупостите изписани за Иисус Христос. Какви ли ти не луди търсещи популярност не се изредиха да дават налудничеви изказвания коити са ги сънували предната нощ. Защо никои от тези луди не се наеме да прави подобни изявления за някоя от останалите религий? Или ги е страх какво могат да предизвикат с такива изказвания? Защото другите са фанатици на тема религия , а не кротки агънца като християните.
bafomet написа:Съжалявам момчета ,но Христос не е умрял на кръста!Разпятия по онова време е имало и то доста...но точно нашия ЧОВЕК не е бил разпнат.През последните години излезе и излиза много литература по тези въпроси,та който се интересува,вече може да се просвещава
Много трактовки изведнъж се появиха бе! Всеки ден излзиоат нови и нови глупсоти! Утре ще излезе друга трактовка и кой знае колко човека щя я подкрепят, вдругиден пак!
Много е прав колегата, който пита защо само с християнстовото се появяват подобни "трактовки и истини"?
- Бижутера
- Контакти:
вероятно защото истината е толкова истина колкото и другите версии 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:вероятно защото истината е толкова истина колкото и другите версии
Всеки има своята истина, а истината е някъде там
Затова ме хваща яд като някой почне да ми се прави на отворен какъв съм бил видите ли щом съм бил вярващ!
Все едно аз да говоря така за тези, които се подиграват на Бог и вярата ...
- Бижутера
- Контакти:
никой не се подиграва на бог, просто считам за комично прекалената вяра на някои, които считат едва ли не, че ще им падне от небето нещо... 
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:никой не се подиграва на бог, просто считам за комично прекалената вяра на някои, които считат едва ли не, че ще им падне от небето нещо...
от небето нищо няма да падне, всичко трябва да си го заслужиш
А и нека не забравяме, че точно вярата е крепяла българите под турско робство
- Бижутера
- Контакти:
вярата, ама не в Господ, а в българския дух! 
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- mistreated
- Контакти:
Интересно защо някои хора си мислят, че като са прочели Библията са се образовали по темата и са станали най-праведните християни. Е аз съм чел и Библията, чел съм и съм гледал и доста други неща. Е ще ме извинявате, но аз вярвам на логичното и научното. В Библията има прекалено много противоречия и нито един доказан факт. И нека тези, които ни призовават тук да четем Божиите книги да седнат и поне да изгледат да речем Zeitgeist, както беше написал един колега. Тогава може да им светне малко колко са заблудени. Аз ще кажа само, че религията е едно необходимо зло, но заради свободата на словото в наши дни губи все повече своите позиции. Всъщност най-върлите защитници на религията са и най-слабо образованите. Както се казва "Блажени са нисшите духом, защото тяхно е царството Господне!"
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Интересно защо някои хора си мислят, че като са прочели Библията са се образовали по темата и са станали най-праведните християни. Е аз съм чел и Библията, чел съм и съм гледал и доста други неща. Е ще ме извинявате, но аз вярвам на логичното и научното. В Библията има прекалено много противоречия и нито един доказан факт. И нека тези, които ни призовават тук да четем Божиите книги да седнат и поне да изгледат да речем Zeitgeist, както беше написал един колега. Тогава може да им светне малко колко са заблудени. Аз ще кажа само, че религията е едно необходимо зло, но заради свободата на словото в наши дни губи все повече своите позиции. Всъщност най-върлите защитници на религията са и най-слабо образованите. Както се казва "Блажени са нисшите духом, защото тяхно е царството Господне!"
Aйде да бе слагаме под общ знаменател, а? И логиката не винаги я има!
И филма съм го гледал, е и? Филмите в голяма част са пропаганда... Има подобни на този филм, които доказват други неща!
Ти вярваш на логичното и научното, аз вярвам в съществуването на Бог, проблем не виждам?
А кой колко е образован е друга тема, но аз не смятам себе си за необразован! Така, че ако обичаш се извини за думите си! Има и доста атеисти, които също са необразовани, така че този ти довод издиша много!
"Блажени са нисшите духом, защото тяхно е царството Господне!"
А ти винкваш ли в тези думи или ги използваш и интерпретираш както на теб ти е удобно?
И в живота има доста нелогични неща, какво правм тогава като търсиш навсдякъде логиката?
Zeigeist е много подходящ за хора, които искат да си измият и след това да си изплакнат мозъците. 
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]