"Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: "Исус Христос НЕ бил разпънат на кръст!"

Мнениеот megan fox » 13 окт 2010 22:20

mertezaker написа:Момчета, темата е много обширна и няма как да бъде даден точен отговор на всичко, така че не се впрягайте, аз лично вярвам в БОГ или по-точно в силата, наречена СПРАВЕДЛИВОСТ, така че хората трябва да вярват в справедливостта и да имат страх от нещо по-висше от нас!

Нали се сещаш, че има ОГРОМНА разлика м/у Справедливост и Бог?! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 13 окт 2010 22:20

Синьо сърце написа:Дали вярваш,или не-това е право на избор!Аз лично съм вярващ православен християнин,и ако е рекъл Господ,ще възпитам и децата си така!Аз не налагам никому да вярва,-обаче не приемам доводи от сорта" Религията е опиум за народа",или"фантасмагории".Хубаво-атеист си,но обоснови определението" фантасмагория"!Ти прочете ли Писанието,разбра ли за какво се говори там,та така лесно даваш определения?Ето-на 14.11. почват Коледните пости...Аз ги спазвам,не е лесно,но това си е мой проблем!Ти,като атеист,нямш такива терзания,можеш да плющиш печена луканка на Бъдни вечер!Какъв е проблемът?

Неразбрах дали за мен казваш,че сам атеист... ако е така в грешка си-православен съм и то силно вярващ.... имам си татоо с лика на Бог и съм горд с това,винаги ми напомня да съм добър...
Прав си за едно,във възпитанието на децата ни трява да се застъпи вярата...

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 13 окт 2010 22:20

MORSKI написа:
PFCB написа:Някой вярващ в църквата ще каже ли защо самият Исус Христос е бил против нея ?

Кога е било това? :shock:

Много ми падна в очите...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 22:21

dafquezz написа:Атеист съм, но не мога да не защитя Морски в случая. Трябва да се прави разлика между църква и религия. Първото не е синоним на второто, просто право бизнес чрез него.

За съжаление си оправ, това се опитвам да кажа ;)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 окт 2010 22:21

Siegfried написа:
Cesc Fabregas написа:
Siegfried написа:И защо Сеск-чо ? Или пак ще се месим ни в клин, ни в ръкав ?

просто казах, че не е редно ти да пишеш за копи-пейст, след като 2/3 от мненията ти са точно такива ;)

Две трети от всичките ми мнения. Чакам д-ва. Има огромна разлика между цикъл от теми и останалите мнения. АКо не ми дадеш д-ва скоро, ще паднеш много, много ниско с тези твои неподготвени изказвания.

Визирам точно темите и допълненията ти към тях. Нямма нито желание, нито време да ровя в мненията ти колко точно са от тоя тип. Ако за тебе падна "много много ниско"...голям праз :lol: Нали се сещаш колко ми дреме за мнението ан повечето хора тук за мен ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 окт 2010 22:24

PFCB написа:
MORSKI написа:
PFCB написа:Някой вярващ в църквата ще каже ли защо самият Исус Христос е бил против нея ?

Кога е било това? :shock:

Много ми падна в очите...

Това сега няма значение, дай ми доказателство за думите си!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 окт 2010 22:24

megan fox написа:
mertezaker написа:Момчета, темата е много обширна и няма как да бъде даден точен отговор на всичко, така че не се впрягайте, аз лично вярвам в БОГ или по-точно в силата, наречена СПРАВЕДЛИВОСТ, така че хората трябва да вярват в справедливостта и да имат страх от нещо по-висше от нас!

И аз е разбирам каква справедливост има пияни шофьори да убиват 5 годишни деца, или някой извратеняк да изнасили, убие и продаде органите на някое малко дете? Къде е справедливостта на вашия Бог?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 окт 2010 22:25

megan fox на 13 Окт 2010 22:20

За мен няма и всеки по различен начин го възприема, не знам другите в какво вярват, може някой да си представя Бог като белобрад старец, за мен не е така

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 13 окт 2010 22:25

Темата е безкрайна ,нещо като въпроса за яйцето и кокошката.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 13 окт 2010 22:25

Точно поради тази причина няма логичен смисъл да се спори с хора, които не са чели нищо, свързано с вярата. Те не знаят нищо, но за да запълнят фрий тайма си, скачат на спор. Айде, избършете потта и продължете да плямпате. Предпочитам да говоря с хора, които спорят на теми, за които предварително са се информирали. Но ти Сеск просто не си подготвен да водиш такъв спор. Така че по-добре се ориентирай към по-прости неща, които са ти по-познати.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”