macko_razbivach написа:При Мартин Стоев бяхме с пъти по-добре....
С какво бяхме в пъти по добре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
macko_razbivach написа:При Мартин Стоев бяхме с пъти по-добре....
CSKARCHETO-BS написа:macko_razbivach написа:При Мартин Стоев бяхме с пъти по-добре....
С какво бяхме в пъти по добре
TodorT написа:daniel875 написа:Защо не се занимава сериозно с отбора, а си гледа предимно неговия посредствен Модена? А и ти казвам отново, какво толкова е постигнал Пранди на национално ниво? Почти нищо, тогава за какъв "професор" говориме. Не разчиташ ли наглостта му в изказването, защо го защитаваш? Докога ще се кланяме на чужденците? Докога? Преди време имаше голям треньор по баскетбол у нас, казваше се Гершон. Той наистина искаше да помогне, защото не му беше безразлично. Пак го имаше за съжаление клубния проблем, но той правеше всичко възможно, за да следи какво става тук. Каза много истини, от които ръководители и привърженици ги заболя. Гершон и Пранди са несравними величини, защото става дума за различни спортове, но първият наистина желаеше да успее с нас, докато другият - да ни закопае.
Третото място миналата година не беше чак толкова голямо постижение, не се заблуждавай, умно момче си.
Незнам защо смяташ, че Пранди не си върше работата като хоратаЦяло лято е бил с момчетата по лагери, по турнири, набеляза млади таланти и се опитва да ги налага в отбора. Освен това при Пранди момчетата играят по-добре: правим по-малко грешки от сервис, блокът е на място много често и най-вече играем с акъл !!! Поне това е моето мнение
Ти искаш български специалист да води националите, добре, ама кой ще е той
В момента имаме 2-ма треньори: Радо Стойчев, който води Тренто.... Да, ама Стойчев няма да се навие да тъче на 2 стана
Другият е Ники Желязков-треньорът на младижките национали, спечелили среброто от ЕП, а сега е тренер и на Левски Сиконко ....
и той отпада... така че за момента Пранди е най-доброто решение !!! А иначе си прав, че италианецът няма особени успехи на нац. ниво- има само един бронзов медал от Олимпиада със "скуадра адзура", който му носи прякора "Професора"....
daniel875 написа:TodorT написа:daniel875 написа:Защо не се занимава сериозно с отбора, а си гледа предимно неговия посредствен Модена? А и ти казвам отново, какво толкова е постигнал Пранди на национално ниво? Почти нищо, тогава за какъв "професор" говориме. Не разчиташ ли наглостта му в изказването, защо го защитаваш? Докога ще се кланяме на чужденците? Докога? Преди време имаше голям треньор по баскетбол у нас, казваше се Гершон. Той наистина искаше да помогне, защото не му беше безразлично. Пак го имаше за съжаление клубния проблем, но той правеше всичко възможно, за да следи какво става тук. Каза много истини, от които ръководители и привърженици ги заболя. Гершон и Пранди са несравними величини, защото става дума за различни спортове, но първият наистина желаеше да успее с нас, докато другият - да ни закопае.
Третото място миналата година не беше чак толкова голямо постижение, не се заблуждавай, умно момче си.
Незнам защо смяташ, че Пранди не си върше работата като хоратаЦяло лято е бил с момчетата по лагери, по турнири, набеляза млади таланти и се опитва да ги налага в отбора. Освен това при Пранди момчетата играят по-добре: правим по-малко грешки от сервис, блокът е на място много често и най-вече играем с акъл !!! Поне това е моето мнение
Ти искаш български специалист да води националите, добре, ама кой ще е той
В момента имаме 2-ма треньори: Радо Стойчев, който води Тренто.... Да, ама Стойчев няма да се навие да тъче на 2 стана
Другият е Ники Желязков-треньорът на младижките национали, спечелили среброто от ЕП, а сега е тренер и на Левски Сиконко ....
и той отпада... така че за момента Пранди е най-доброто решение !!! А иначе си прав, че италианецът няма особени успехи на нац. ниво- има само един бронзов медал от Олимпиада със "скуадра адзура", който му носи прякора "Професора"....
Накара ме да се замисля за български заместник, защото правилно казваш за Радо Стойчев. А относно Николай Желязков не съм много съгласен. Той първо да се докаже като треньор на Левски, че тогава. За младежите супер, направи ги реално европейски шампиони, защото на финала Русия ги бутаха доста. Те на тази възраст не са по - силни от нас, но въпросът е после. Честно казано, много повече исках Лозано преди две години, защото той беше освободен от Полша и нямаше отбор, но федерацията си затвори очите. Ако ще е чужденец, поне да е доказан на национално ниво, това ми е тезата. Не само на клубно. Германия слаби, слаби, мисля, че ще ги направи по - силни с времето. Раул Лозано е от най - добрата школа в света - аржентинската, но го изтървахме. А иначе нали ти казах къде е вината на Пранди, че е послушко на федерацията. Защо не извика Николай Иванов? Дори и на преклонна възраст, дори и да играе в нашето, изключително посредствено първенство, за мен Иванов щеше да е добра алтернатива на Жеков(Не забравяй, че Андрей беше контузен още по време на Лигата и оттогава се знаеше, че няма да е готов, да е нужното ниво на Мондиала). С оглед на играчите, които извика Пранди, резултатът е логичен. Трябваше да се извика Боян, защото с него ставахме непредсказуеми за противника, трябваше и по - често да се пуска Соколов на мястото на Николов, имам предвид в част от мачовете, защото да бъде пълноценен за битката с Куба. От доста време не съм обвинявал толкова яростно треньор на национален отбор, но в случая критиката ми е напълно основателна.
Послепис: Виновни са федерация и треньор, защото вместо да се събере всичко най - добро в момента, да се извикат боеспособни играчи в името ако трябва на компромиса, ние винаги се делим на хора от "волейболното движение" и такива извън него. Това е само при нас. Затова и късметът не беше с нас, нека не се жалваме от това. Просто не заслужихме с нищо предвид обстоятелствата Съдбата да ни закриля.
Лично аз съм за Веласко. Ако случайно испанците го изпуснат, веднага трябва да го вземем. Силно се надявам иберийците да направят тази грешка.
daniel875 написа:А дали изобщо ще се класираме? По - добре да не се случи, че ще има много разочаровани. А това за Боян си е абсолютно вярно. Разнообразието, вариативността, конкуренцията винаги помага. Ако някой ми каже, че по правило трябва всеки мач, през цялото време да играем само с Владо и Матей, ще му се изсмея. Защото колкото и да са добри, а те са най-добрите, трябва да се разнообрази играта. Помните ли мача с Франция на миналото световно? Кой го обърна с влизането си в игра? И аз наскоро критикувах Матей, че не се справял добре като посрещач, но той посрещач ли е, или му друг постът?
Ние в това си състояние, с тези играчи и с този треньор не бива да се класираме на олимпиадата в Лондон. Ще станем за резил, ама много голям резил, а Пранди обеща с идването си олимпийска титла. Така, че понеже това не е реално изпълнимо, по - добре да си заминава още отсега.
Толкова по темата от мен.
mistreated написа:daniel875 написа:А дали изобщо ще се класираме? По - добре да не се случи, че ще има много разочаровани. А това за Боян си е абсолютно вярно. Разнообразието, вариативността, конкуренцията винаги помага. Ако някой ми каже, че по правило трябва всеки мач, през цялото време да играем само с Владо и Матей, ще му се изсмея. Защото колкото и да са добри, а те са най-добрите, трябва да се разнообрази играта. Помните ли мача с Франция на миналото световно? Кой го обърна с влизането си в игра? И аз наскоро критикувах Матей, че не се справял добре като посрещач, но той посрещач ли е, или му друг постът?
Ние в това си състояние, с тези играчи и с този треньор не бива да се класираме на олимпиадата в Лондон. Ще станем за резил, ама много голям резил, а Пранди обеща с идването си олимпийска титла. Така, че понеже това не е реално изпълнимо, по - добре да си заминава още отсега.
Толкова по темата от мен.
Говориш глупости, абсолютни. Аз ти обяснявам, че няма как да смениш Владо, като той играе превъзходно. Трябва да си абсолютно малоумен, за да смениш най-добрия си играч, за да си "разнообразен". За какво ти е разнообразие на пост "диагонал", като той си върши перфектно работата. Щом не знаеш дали Казийски е посрещач, значи просто няма какво да коментирам с теб по тема "волейбол". Това пък за "резила, ако идем на Олимпиадата" е пълен смях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта