Венци: Мболи си тръгва през пролетта

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Венци: Мболи си тръгва през пролетта

Мнениеот Alex » 09 окт 2010 16:31

Viktor4o_Rs написа:Аlex , кощунство е да сравняваш Райс с който и да е от вратарите на Левски или ЦСКА , или който и да е друг български отбор , само това ще ти кажа ;)

Мисля, че е доста нормална аналогията с Левски. всички вратари на Левски още от преди Иванков са много неубедителни при центрирания, но пък имат страхотен рефлекс... (все пак не съм на 15 и не гледам за първи път футбол) Сега ми обяснете колко по-добър е М'Боли от Иванков и да стане ясно, че говорим на различен език :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 окт 2010 16:35

NIKI_RED написа:
Alex написа:
mastika100cc написа:тоя си е за Левски и не знам защо мустакатия още не се е разбрал с бате Венци ? или пък вече се е разбрал ......

За Левски, за Левски, ама при центриранията е по-зле от всички вратари на Левски, взети заедно....

Чудно защо тогава не получава по 5 гола на мач? :lol:

Левски г.р 20-8
ЦСКА г.р 12-10

пп не че това е смислен аргумент - точно толкова лишен от логика, колкото твоя е, но поне е аналогичен ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 окт 2010 16:36

Става въпрос за сегашните вратари на Левски , Иванков в момента е в Бурсаспор ;) И да , Мболи е по-добър от Иванков , въпреки че не вкарва дузпи , колкото и да е неприятно за мен като българин , ние вратар като Райс нямаме в момента :)
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2010 18:15

Alex написа:
Viktor4o_Rs написа:Аlex , кощунство е да сравняваш Райс с който и да е от вратарите на Левски или ЦСКА , или който и да е друг български отбор , само това ще ти кажа ;)

Мисля, че е доста нормална аналогията с Левски. всички вратари на Левски още от преди Иванков са много неубедителни при центрирания, но пък имат страхотен рефлекс... (все пак не съм на 15 и не гледам за първи път футбол) Сега ми обяснете колко по-добър е М'Боли от Иванков и да стане ясно, че говорим на различен език :)

Центриранията са основна слабост на 90% от вратарите по света. Малко са тези, които хем имат рефлекс, хем добро излизане при центрирания, хеб добро позициониране при далечни удари. Честно казано не се сещам за такъв вратар в света...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 окт 2010 18:16

Ми кат нема пари,нема да го 'земат...
Омръзна ми знайни и незнайни да ни осъждат за пари...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 09 окт 2010 19:29

Бях го написал и преди, Мболи е съвсем нормално да иска да играе в по-силен отбор, във времето в което е при нас, ние трябва да му търсиме заместник, но кой да се сети :x
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 окт 2010 00:18

Leooo написа:Ще отиде в ЛЕвски ако отбора мине групите със сигурност !!!

Ти вярно ли още вярваш, че ще минат групата :o
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 окт 2010 20:37

Райс наистина има проблем с центриранията.На нас той не ни трябва,трябва ни Захариев,М боли ще иде да играе къде да е,защото не му се седи в България.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 окт 2010 20:44

Alex написа:Левски г.р 20-8
ЦСКА г.р 12-10

пп не че това е смислен аргумент - точно толкова лишен от логика, колкото твоя е, но поне е аналогичен ;)

И колко от тези 10 гола са във вратата на М'Боли, аз мисля, че той има само 3 допуснати в българското първенство и 2 в ЛЕ.
А Жорето 5-ков има 7 само в ЛЕ :lol:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 окт 2010 20:52

bekono написа:
Alex написа:Левски г.р 20-8
ЦСКА г.р 12-10

И колко от тези 10 гола са във вратата на М'Боли, аз мисля, че той има само 3 допуснати в българското първенство и 2 в ЛЕ.
А Жорето 5-ков има 7 само в ЛЕ :lol:

Виж ти-армеец от Челси...Всъщност защо не-глупаво е да си избираш на кого да симпатизираш по цвета на екипите-има доста левскари от Ман Юн... ;) По темата-безусловно в момента Райс е по-добър от нашите,но не защото толкова ги превъзхожда по качества,а имаше добър треньор,за разлика от Божо и Гошо Петков.От петте гола на Спортинг 3 и половина са само на Гошо,докато не помня гол,вкаран на ЦСКА заради Райс(може би малко коментар за втория на Локо,но това е друга тема).Това са реалностите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”