Венци Стефанов изригна с революционно предложение
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Венци Стефанов изригна с революционно предложение
Вместо да го плюете се вслушайте в думите на Чичо Венци
Колкото и да не го харесвате, той е доста интелигентен човек 
joring написа:PFC Litex написа:Футболът в целият свят се издържа основно от ТВ права + посещение на футболните им мачове, всичко останало е задна линия
ТВ пазара в България е прекалено мкалък, а незнам някой навънка да иска да ни гледа измисленото първество. Вярно милата година румънците се объркаха, но много бързо си поправиха грешката.
Спор няма, но Венци и на това наблегна
Да, в Румъния е по-голям пазара, но първенството им не е кой знае колко пред нашето, но това не пречи там да им плащат доста сериозни суми за ТВ правата, работата е леко прееби другарче

PFC Litex написа:joring написа:Фудболните клубове звимат достатъчно пари от телевизионни права, и да се нас*рат няма как да изкарат повече.
Охоо, отдавна не сме се засичалиДраго ми е да те прочета
Футболните клубове у нас въобще не взимат към този момент сериозни пари от ТВ права, за миналият сезон Левски, ЦСКА и Литекс им се падна по около 600 000лв, а това са едва 6% от годишните им разходи
Футболът в целият свят се издържа основно от ТВ права + посещение на футболните им мачове, всичко останало е задна линия
LaRgO няма как да се промени с магическа пръчка.
Хайде кажи ако в Англия гледат мачовете на нашият принцип какво ще се случи с клубовете им там?
То първото което е ,че въобще нямат желание за промяна ! Важното е да не спазват законите и да се краде.Така не можеш да накараш хората да плащат за продукта ти.
Клубовете в Англия са направили така,че хората да им плащат за да гледат мачовете им.А това са го направили като са построили стадиони,бази, няма да я тази корупция,която е тука.Имат много добър футбол.Заплатите са много по-големи.По тази логика човек трябва да си купува втора употреба дрехи,по-ниско качествени храни,за да може да спонсорира тези фирми с надеждата,че ще започнат да произвеждат високо качество продукти.
dindan написа:PFC Litex написа:Дидо, аз съм обикновен зрител и 2.00лв въобще не са проблем дори за безработният и ако се опитваш да ме убедиш в противното, трудно ще се съглася.
Tи май не си бил безработен
И като нямаш дори 2 лева, как влизаш на стадиона без пари, все пак говорим за гледане на футбол, как си плащаш кабелната или булсата, хайде обясними и ще се съглася с теб

PFC Litex написа:Дидо написа:PFC Litex написа:В Англия за да гледаш мачовете само от Висшата лига ти струва 50 лири на месец.
Защо всичко сравняваме с богатите държави,що не кажеш колко % са тези 50 лири от заплатата на един англичанин,тогава ми говори за 5 лева,ти като искаш ги дай аз плащам 15 лева за цялата кабелна и не мисля,че някой ще даде и лев повече за мач.То в Англия и стадионите са им пълни независимо колко струва един билет
Кажи ми, тъй като не зная каква е средната работна заплата в Англия и лесно ще ги сметнем и тази сума е само за пакета на скай, ако искаш да гледаш друг пакет си плащаш и за него и т.н.
А сега сам си сметни футболисти за колко милиарда паунда по колко пъти в месеца и на какви съоражения играят(само от пакета на скай)и ще полу4иш сума която е еквивалентна на това което полу4ават в момента бг клубовете ни.Пък ако не им харесва,да си припомнят договорите за излъ4ване на бг ма4овете с канал 1
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
PFC Litex написа:И като нямаш дори 2 лева, как влизаш на стадиона без пари, все пак говорим за гледане на футбол, как си плащаш кабелната или булсата, хайде обясними и ще се съглася с теб
На стадиона не ходя,защото отбора не заслужава,както и повечето отбори,разходите се свиват до минимум,и се гледа за хляб да има,а зрелищата на заден план,наистина не си стоял гладен и без работа!
CTAHKO, Скай плащат на футболната асоциация на Англия над 3 милиарда лири годишно за ТВ правата на продуктът им.
В България сме се научили да искаме и някой друг само да плаща, а ние ако можем без пари.
Колко процента в България са така, визирам хора за които 2 лева наистина са голямо нещо и те същите какво ги вълнува футбола?
Все пак говорим за маркетингов спорт и аз искам нова кола, но като нямам кинти си карам 20 годишната и сега трябва да хуля що новите струват толкова скъпо ли?
Искаме да правят стадиони, да купуват добри играчи е футболните собственици от къде да вземат пари?
В България сме се научили да искаме и някой друг само да плаща, а ние ако можем без пари.
dindan написа:PFC Litex написа:И като нямаш дори 2 лева, как влизаш на стадиона без пари, все пак говорим за гледане на футбол, как си плащаш кабелната или булсата, хайде обясними и ще се съглася с теб
На стадиона не ходя,защото отбора не заслужава,както и повечето отбори,разходите се свиват до минимум,и се гледа за хляб да има,а зрелищата на заден план,наистина не си стоял гладен и без работа!
Колко процента в България са така, визирам хора за които 2 лева наистина са голямо нещо и те същите какво ги вълнува футбола?
Все пак говорим за маркетингов спорт и аз искам нова кола, но като нямам кинти си карам 20 годишната и сега трябва да хуля що новите струват толкова скъпо ли?
Искаме да правят стадиони, да купуват добри играчи е футболните собственици от къде да вземат пари?

За да гледам мач от БГ първенството бих платил 1 стотинка - 8 мача на кръг по 30 кръга са 240 срещи = 2.4 лв за цяла година. Ако ми направят такова предложение бих им ги броил парите.
Валери написа:За да гледам мач от БГ първенството бих платил 1 стотинка - 8 мача на кръг по 30 кръга са 240 срещи = 2.4 лв за цяла година. Ако ми направят такова предложение бих им ги броил парите.
И аз,ама ще ги поделя с приятели и ще се събираме у нас на бира
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Валери написа:За да гледам мач от БГ първенството бих платил 1 стотинка - 8 мача на кръг по 30 кръга са 240 срещи = 2.4 лв за цяла година. Ако ми направят такова предложение бих им ги броил парите.
А тогава пари за ЦСКА кой ще дава и от какво ще се издържа клуба?

Върни се в “Футбол - България”