plovdivram написа:PAPI1912най стариат клуб на бълканите и първи братовчеди на ювентус се искарахте защо толкова години я криете тази ваша славна история защо бе мишоци слависта се е объркал нещо легнахте си цигани осъмнахте турци
PAPI1912, спокойно пич... Не сме я крили чак толкова колкото вие учредителния си протокол от 1912-та!!!Колкото до турците... Ами не бяхме ние тези, 'дето гордо вяха турския флаг на Лаута преди няколко години!!!
![]()
botev championТа ти дори не умееш да иронизираш.И ти обясних по съвсем нормален начин,че аз и форевъра дори не се познаваме.И вярвай ми имам доста повече причини да се гордея с отбора си от колкото ти с твоя,който така се оплете в престъпноста,че поколения трябва да отминат за да се изтрие това срамно петно от отбора ви и самите вас.
botev champion...Ами как ще се познавате...
То и Д-р Джекил не е познавал Хайд!!!
Ами като не сте едно и също, защо ми отговаряш на пост отправен към slavia_forever майна?!!! Аз незнам Локомотив Пловдив, къде се е оплел, но ти определено много се оплиташ майна!!!
Мисли си каквото искаш, въпреки че mike28 доказа, че когато двамата са едновременно във форума, едното IP е от Пловдив, а другото от София. Като не вярваш, няма проблем. Това е твое право.