На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 19:44

plovdivram написа:PAPI1912
най стариат клуб на бълканите и първи братовчеди на ювентус се искарахте защо толкова години я криете тази ваша славна история защо бе мишоци слависта се е объркал нещо легнахте си цигани осъмнахте турци

PAPI1912, спокойно пич... Не сме я крили чак толкова колкото вие учредителния си протокол от 1912-та!!! :lol: Колкото до турците... Ами не бяхме ние тези, 'дето гордо вяха турския флаг на Лаута преди няколко години!!! :lol:

botev champion
Та ти дори не умееш да иронизираш.И ти обясних по съвсем нормален начин,че аз и форевъра дори не се познаваме.И вярвай ми имам доста повече причини да се гордея с отбора си от колкото ти с твоя,който така се оплете в престъпноста,че поколения трябва да отминат за да се изтрие това срамно петно от отбора ви и самите вас.

botev champion... :lol: Ами как ще се познавате... :lol: То и Д-р Джекил не е познавал Хайд!!! :lol: Ами като не сте едно и също, защо ми отговаряш на пост отправен към slavia_forever майна?!!! Аз незнам Локомотив Пловдив, къде се е оплел, но ти определено много се оплиташ майна!!! :lol:

Мисли си каквото искаш, въпреки че mike28 доказа, че когато двамата са едновременно във форума, едното IP е от Пловдив, а другото от София. Като не вярваш, няма проблем. Това е твое право.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 фев 2009 19:52

slavia_forever
Мисли си каквото искаш, въпреки че mike28 доказа, че когато двамата са едновременно във форума, едното IP е от Пловдив, а другото от София. Като не вярваш, няма проблем. Това е твое право.

slavia_forever,
искаш да кажеш, че е невъзможно да пишеш с ралични IP-ита ли... та било то и да се представяш от различни градове?!!!

ОК... И ако все пак сте различни хора, защо чухме неговият отговор, а теб не чухме... А иначе към теб ми бяха въпросите... не към него!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 19:56

Рам,както винаги говориш много,а не казваш нищо.Един съвет:не се опитвай да се правиш на оригинален и на ироничен.Просто не умееш Майна.Ако бъдеш себе си повече те възприемам.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 20:28

plovdivram написа:slavia_forever

slavia_forever,
искаш да кажеш, че е невъзможно да пишеш с ралични IP-ита ли... та било то и да се представяш от различни градове?!!!

ОК... И ако все пак сте различни хора, защо чухме неговият отговор, а теб не чухме... А иначе към теб ми бяха въпросите... не към него!

Аз по принцип се бях зарекъл, да не ти отговарям! А и ти казах, мисли каквото искаш, защо да те убеждавам. В началото наистина си мислех, че си интелигентен. Ти на елементарен въпрос, свързан с свои твърдения, не можеш да (си) отгвориш! Ти и знаеш, за какво ти говоря. Искаш тук да ти доказвам неща, за които не ми пука какво мислиш. Приеми, че съм 100 човека. Това няма да даде, повече традиции на отбора ти. Ти просто, явно обичаш да си задаваш въпроси, които да изместват тема (теми), насочени към Локо Пд, правейки са на "умен", че имаш примери (които ние да си търсим и проучваме) и до момента, така и не изказа, от много знания. А ние не искаме, да ти проверяваме сигналите. Ако можеше да оборваш нещо, да си го оборил. Ние говорим с факти, към които до сега, явно си безсилен. Botev_Champion много добре ти го каза. Много говориш и нищо не казваш! :idea: :!:
Последна промяна от slavia_forever на 25 фев 2009 22:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 25 фев 2009 20:39

Тук има някакво обединение на фенове от Ботев и Славия срещу такива на ЛокоПД-и то не е от сега...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 21:51

smash_the_reds написа:Тук има някакво обединение на фенове от Ботев и Славия срещу такива на ЛокоПД-и то не е от сега...

Нещо не си следил достатъчно.

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 25 фев 2009 22:02

slavia_forever написа:
plovdivram написа:slavia_forever

slavia_forever,

Аз по принцип се бях зарекъл, да не ти отговарям! А и ти казах, мисли каквото искаш, защо да те убеждавам. В началото наистина си мислех, че си интелигентен. Ти на елементарен въпрос, свързан с свои твърдения, не можеш да (си) отгвориш! Ти и знаеш, за какво ти говоря, искаш тук да ти доказвам неща, за които не ми пука какво мислиш. Приеми, че съм 100 човека. Това няма да даде повече традиции, на отбора ти. Ти просто, явно обичаш да си задаваш въпроси, които да изместват тема (теми), насочени към Локо Пд, правейки са на "умен", че имаш примери (които ние да си търсим и проучваме) и до момента, така и не изказа, от много знания. А ние не искаме, да ти проверяваме сигналите. Ако можеше да оборваш нещо, да си го оборил. Ние говорим с факти, към които до сега, явно си безсилен. Botev_Champion много добре ти го каза. Много говориш и нищо не казваш! :idea: :!:

Само така Форевър!Темите не трябва да се изместват.Кажи им го!Да знаят!White Power! p.s.Целувам те botev champion ! Само така!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 25 фев 2009 22:36

slavia_forever написа:
smash_the_reds написа:Тук има някакво обединение на фенове от Ботев и Славия срещу такива на ЛокоПД-и то не е от сега...

Напротив-убеден съм.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 22:39

smash_the_reds написа:
slavia_forever написа:

Напротив-убеден съм.

Всеки има право на мнение. Аз казвам, че не е така, ти мисли каквото си искаш.

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 22:44

smash_the_reds написа:
slavia_forever написа:

Напротив-убеден съм.

Убеден???И ти ли съзираш конспирация срещу отбора хибрид?

Върни се в “Локо Пловдив”