Полша, Бразилия, България!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Полша, Бразилия, България!!!

Мнениеот runnersa » 28 сеп 2010 15:52

merdanski написа:Каквото и да се говори,ще минем през деветте кръга на ада,за да вземем медал.Дано прескочим осминафиналната група,макар и след това не ни чака нищо красиво!Недай си Боже вземем да бием и Полша,и Бразилия-тогава по традиция се натресваме на Русия и Сърбия.При второ място в тази група отиваме на САЩ и вероятно Германия,която,ако играем както снощи като нищо може да ни препъне.В тези две"дружелюбни" компании трябва да се печели всеки мач,за да сме в четворката.Трудно,но не и невъзможно!
И все пак,като умерен оптимист прогнозирам следното класиране от 1 до 12 място

1.Бразилия
2.САЩ
3.Куба
4.Италия
5.Русия
6.България
7.Франция
8.Чехия
9.Сърбия
10.Аржентина
11.Испания
12.Германия

Недай си боже да бием и 2 каза :lol: :lol: Абе ти с извинение тъп ли си или се правиш на такъв недай си боже да паднем от 2 защото тогава отиваме на 17-18 място в общото класиране! Ако ги бием ще ни дойде и самочувствие и всичко пък който иска да се пада те да се страхуват от нас щом сме минали като 1 групата на смъртта не ние! ;)

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 28 сеп 2010 17:03

На никой не давам акъл кой да бие и да си избира противници - просто изчаквам , има още два мача, и след евентуалното класиране или отпадане, тогава ще коментираме слаби ли са нашите или правят стратегии.
Това което мога да кажа твърдо е че мачът срещу Чехия нашите не искаха да играят - правиш ли разлика между мачът с Франция и Чехия. Срещу Франция нашите харесаха ли ти? Защото на мен ми харесаха, играха много мъжки, с голямо желание, ярно малко разконцентрирано от време на време. Казвам само да изчакаме, да си изгледаме мачовете като подкрепяне нашите и след това ще коментираме. Или Рънърс ти си някакъв неразкрит талант пророк, който отсега вижда как ще свършат мачовете и затова почваш до плюеш от по-рано, за да имаш преднина?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 сеп 2010 21:58

Трън написа:На никой не давам акъл кой да бие и да си избира противници - просто изчаквам , има още два мача, и след евентуалното класиране или отпадане, тогава ще коментираме слаби ли са нашите или правят стратегии.
Това което мога да кажа твърдо е че мачът срещу Чехия нашите не искаха да играят - правиш ли разлика между мачът с Франция и Чехия. Срещу Франция нашите харесаха ли ти? Защото на мен ми харесаха, играха много мъжки, с голямо желание, ярно малко разконцентрирано от време на време. Казвам само да изчакаме, да си изгледаме мачовете като подкрепяне нашите и след това ще коментираме. Или Рънърс ти си някакъв неразкрит талант пророк, който отсега вижда как ще свършат мачовете и затова почваш до плюеш от по-рано, за да имаш преднина?

Абе не се пали бе човек това последното което коментирах не беше го писал ти по-спокойно просто казвам да не правим до такава степен сметки без кръчмар, че да казваме както тоя предишния Не дай си боже да бием и 2 отбора! Абе аланколу чи какво по-хубаво от това откъде знаеш пък кой как ще завърши в другите групи може и те да си правят сметки! Ние да ги бием пък... аз си мисля, че най-лошото е да паднем и от 2 защото сещаш се какво става, а пък ако ги бием другите ще се страхуват от нас, а не обратното! ;)

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 28 сеп 2010 22:06

Въпреки загубата от Чехия треньорът Силвано Пранди демонстрира оптимизъм: "Нашето световно първенство? Сега не е време за прогнози, защото е минал само първият кръг. В добра форма сме, ще разберем мястото си по-късно."
:mrgreen: А така, кажи им го Сеньор Пранди :mrgreen:
In Prandi We Trust

България - 100% с медал. Аз лично се надявам - златен. А на всички песимисти ще кажа - защо не вярвате в нашите момчета, а сте сигурни, че Бразилия и Полша ще ни бият? :?: :?: :?: :?: :?: Срамота е, че плюете. Но ще видим на втори октомври какви ще са ви постовете във форума.

БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 29 сеп 2010 02:10

runnersa написа:
merdanski написа:Каквото и да се говори,ще минем през деветте кръга на ада,за да вземем медал.Дано прескочим осминафиналната група,макар и след това не ни чака нищо красиво!Недай си Боже вземем да бием и Полша,и Бразилия-тогава по традиция се натресваме на Русия и Сърбия.При второ място в тази група отиваме на САЩ и вероятно Германия,която,ако играем както снощи като нищо може да ни препъне.В тези две"дружелюбни" компании трябва да се печели всеки мач,за да сме в четворката.Трудно,но не и невъзможно!
И все пак,като умерен оптимист прогнозирам следното класиране от 1 до 12 място

1.Бразилия
2.САЩ
3.Куба
4.Италия
5.Русия
6.България
7.Франция
8.Чехия
9.Сърбия
10.Аржентина
11.Испания
12.Германия

Недай си боже да бием и 2 каза :lol: :lol: Абе ти с извинение тъп ли си или се правиш на такъв недай си боже да паднем от 2 защото тогава отиваме на 17-18 място в общото класиране! Ако ги бием ще ни дойде и самочувствие и всичко пък който иска да се пада те да се страхуват от нас щом сме минали като 1 групата на смъртта не ние! ;)

Абе,Батка,де да знам отде пък от една дума в коментара ми извади цял психопортет!Мислих,мислих и реших да ти върна "услугата".Прав си,писах "недай си Боже да бием два пъти",ама нещо ми липсва спомен къде казвам,че няма се изкефя,ако стане точно така?Така че,ако не е проблем ме цитирай!И...Заради късогледство ли,от далекогледство ли,незнам,но май ти е убягнало следното:"В тези две"дружелюбни" компании трябва да се печели всеки мач,за да сме в четворката.Трудно,но не и невъзможно!"
Ама какво да се прави-някои хора четат,ама не разбират,други гледат,ама не виждат,трети разбират и виждат,ама им липсва логичност!Ти кажи от кои съм щом не ти хващам мисълта в "който иска да се пада те да се страхуват от нас щом сме минали като 1 групата на смъртта не ние! ;)"-интересно как сме хем първи в групата,хем не сме ние! :shock: :shock: :shock: ГолЕм си,Батка,мисъл,която и на Сашо Йовков не му е идвала наум! :twisted:
И,Батка,за да ме разбереш със сигурност ти казвам,че желая волейболистите ни да мачкат наред!Няма да им е леко,ако минат през всички супер сили,НО НЕ Е И НЕВЪЗМОЖНО!Така че не вярвам да сме по-назад от 6 място в най-лошият случай!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2010 14:01

Само ще кажа, че вчера КАПИТАНЪТ на отбора, на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ Владо Николов е заявил на свои гости в частен разговор, че ТОВА НИ БИЛИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ. Просто инфо за таящите големи надежди.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 сеп 2010 14:32

И,Батка,за да ме разбереш със сигурност ти казвам,че желая волейболистите ни да мачкат наред!Няма да им е леко,ако минат през всички супер сили,НО НЕ Е И НЕВЪЗМОЖНО!Така че не вярвам да сме по-назад от 6 място в най-лошият случай![/i][/b][/quote]
Еми какво не му разбра на изречението: Нека другите да се страхуват от нас не ние? То не трябва да си професор за да хванеш логиката имам предвид, че ако бием тия 2 отбора който и да ни се падне после той трябва да се страхува от нас, а не ние от него! Сега разясни ли ти са?

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 29 сеп 2010 15:35

полша,бразилия,България.Улучкал си класацията в групата.Някои трябва да направи класация след свтовното.Психиката на отбора е разклатена в момента. :cry:

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 30 сеп 2010 21:36

Някой може ли да даде линк за Бразилия - Полша.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 30 сеп 2010 22:18

http://livetv.ru/webplayer.php?t=boxlive&c=berlin&lang=en

Сралищитата не са толкова страшни! :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Върни се в “Волейбол”