Стига с това излизане от групите. Приоритет е първенството.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Re: Стига с това излизане от групите. Приоритет е първенството.

Мнениеот TAFINSSON » 28 сеп 2010 15:37

edkodimitrov написа:Когато в БГ мачовете станат на кантар влиза в сила ОРГАНИЗАЦИЯТА !СЪДИЙСКАТА ! МАЧОВЕ НА КАНТАР-АМБИЦИРАН ПРОТИВНИК -УМОРЕН ЛЕВСКИ, ДУЗПИЦА ,ЕДИН ГОЛ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИЯ ОТБОР ,3 т и да дойде следващия !ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА !ДРУГИТЕ РЕВАНЕ ЕДИН -ДВА ДЕНА И ......ВСИЧКО УТИХВА ! ЛОШО АКО УЖИЛИТЕ ЛЕЧКОВ СЪС СЪДИЯ !ЕМО НЕ МОЖА ,НО ЛЕЧКОВ МОЖЕ ДА ВИ РАЗВАЛИ КАЛИМЕРАТА ! НЕГО С ЛИЦЕНЗ НЕ МОЖЕ ДА ГО РЕКЕТИРАТЕ ! ИНАЧЕ УСПЕХ СРЕЩУ СПОРТИНГ ! МОЯТА ПРОГНОЗА Е 1-1 ИЛИ 1-0 ЗА СПОРТИНГ !

Ааа ясно ... той за това Данчо ти Лечков си свали гащите срещу чорбарите защото никой не може да го пипне ...
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

CristianoRonaldoo
Контакти:

Мнениеот CristianoRonaldoo » 28 сеп 2010 15:41

Еми прав е автора. Се едно имаме шансове да бием Атлетико,Сити,Ливъра, и т.н......
[strike]Комунизъм[/strike]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 сеп 2010 15:46

Аз нямам против да излезем от групите, а колкото да България, аз не виждам конкуренция

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 15:51

edkodimitrov написа:Когато в БГ мачовете станат на кантар влиза в сила ОРГАНИЗАЦИЯТА !СЪДИЙСКАТА ! МАЧОВЕ НА КАНТАР-АМБИЦИРАН ПРОТИВНИК -УМОРЕН ЛЕВСКИ, ДУЗПИЦА ,ЕДИН ГОЛ ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИЯ ОТБОР ,3 т и да дойде следващия !ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА !ДРУГИТЕ РЕВАНЕ ЕДИН -ДВА ДЕНА И ......ВСИЧКО УТИХВА ! ЛОШО АКО УЖИЛИТЕ ЛЕЧКОВ СЪС СЪДИЯ !ЕМО НЕ МОЖА ,НО ЛЕЧКОВ МОЖЕ ДА ВИ РАЗВАЛИ КАЛИМЕРАТА ! НЕГО С ЛИЦЕНЗ НЕ МОЖЕ ДА ГО РЕКЕТИРАТЕ ! ИНАЧЕ УСПЕХ СРЕЩУ СПОРТИНГ ! МОЯТА ПРОГНОЗА Е 1-1 ИЛИ 1-0 ЗА СПОРТИНГ !

Срещу Берое така ли беше?Мачът със Сливен "на кантар" ли ще бъде?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Yulian
Контакти:

Мнениеот Yulian » 28 сеп 2010 16:05

Първенството в БГ ще се реши някъде след мачовете с Локото и Ченоморец следващия полусезон! Това е моето мнение! А що се отнася до ЛЕ, ако в следващите 2 мача вземем точка или три, аз съм сигурен, че тука ще бием Лил! Т.е. 3+1(3)+3=7(9) точки, което означава излизане на 80 % от групите.

И....САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ!!!

geqtberbo

Мнениеот geqtberbo » 28 сеп 2010 16:14

ЕМИЛ написа:Първо излизане от групите и пролетта мощно 15 победи и сме твърдо шампиони.С 1 куршум 2 заека. ;)

така е, това е Левски трябва да бием на всички фронтове ,в момента отбора има потенциал за това
капитализъм-единственото дете на дявола

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 сеп 2010 16:33

terata написа:Ми аз лично бих се радвал повече на успехи в Европа отколкото на една титла в измисления ни шампионат. Ама... требва титла за да има Шампионска лига :)

+1 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 сеп 2010 17:08

Съгласен съм и аз също съм излагал тезата,че титлата вече е на първо място.От друга страна-сезонът е вече преполовен,имаме още 7+5 = 12 мача да изиграем,плюс 1-2 за Купата.С оглед дългата скамейка и добрата форма,мисля че можем да си позволим битка на два фронта!Де факто тежките мачове в България са дербито в Ловеч и дербито на Овча Купел,както и домакинството на проспериращия Локо пд.Домакинствата на Пирин и Академик,както и гостуването в Сливен и Монтана не са от най-тежките мачове(без да подценявам никого и с уговорката,че имаме гаден навик да се дъним в подобни срещи).Проблемът може да дойде от факта,че гостуванията ни са след мач в ЛЕ-но за това има щаб , те да го мислят как ще възстановяват и кой ще играе.На този етап контузени няма,така че трябва да извлечем максимума от тези 12 мача,пък после ще мислим... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 сеп 2010 17:14

Точно обратното е! Приоритет в момента трябва да е да се вземат колкото може повече точици за коефициента, че от другата година (евентуално), като сме непоставени ще се надяваме на мачове в ЛЕ или ШЛ!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 сеп 2010 17:32

Hellkeeper написа:Точно обратното е! Приоритет в момента трябва да е да се вземат колкото може повече точици за коефициента, че от другата година (евентуално), като сме непоставени ще се надяваме на мачове в ЛЕ или ШЛ!

Няма приоритети. Приоритет е следващия мач а той е срещу Спортинг. След него приоритет е мача със Сливен и т.н. И стига с тези коментари за лесни и трудни мачове. Това е най- лесния начин за демотивиране на отбора, а и подценяване. Срещу Спортинг очаквам да играем дефанзивно, с преса по терена и контраатака. Имаме бързи и експлозивни футболисти за това. Между другото, когато Гарата получи топка за която трябва да се пребори или надбяга противников футболист, коефицента му на полезно дейсвие е огромен. Неговите пропуски са когато му паднат лесни топки. Примери колкото искате. Това показва добра концентрация и хъс за игра. Лично аз смятам, че ще вкара и гол на Спортинг по този начин. Искренно се надявам защитата да издържи и да не прави глупости.

Върни се в “Левски”