-Черноморец разполагат с Бълъков.
-Ние имаме нашият Лаптоп.
-Черноморец победиха 11 контроли.
-Ние направихме Х с аматьори и загубихме от втородивизионен румънски тим.
- Те имат една от най-добрите спортни бази в България
- Нашите играчи им се налагаше да плащат за да тренират.
Имаме ли някакви шансове?? Вероятно не!
Е, отдавна е така. Единственото достойнство, което остана на Ботев е публиката. Едно време имаше голяма публика, добро ръководство, добри играчи. Сега остана само публиката. Но, какво да се прави, всичко е относително. Играчите, президентите, те всички са временни. ПФК Ботев, това е идея. Ние феновете сме тази идея и ние я потдържаме жива. Затова нека подкрепим нашият Ботев в Бургас.
А и е факт, че многобройната публика дава крила, не се знае, може би можем да направим чудо...
Все пак, не е ли публиката тази, която прави един отбор голям??
Черноморец 2005 - Ботев 1912
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Черноморец 2005 - Ботев 1912
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
Re: Черноморец 2005 - Ботев 1912
Phoenix_Plovdiv написа:-
- Те имат една от най-добрите спортни бази в България
извинявай ама базата не е тяхна а е на нафтата!
тез изкуствено създадени уроди не ми ги говори... нещо като левски кюстендюл.. причличаш ми на грамотен фен... би трябвало да знаеш историята на този черноморец....
а тези играчи на този черноморец са много продажни и както мача е един от най залаганите ще стане един хубав х

успех
I`am the Eredivisie Master!!!
4e ше паднем от акулите тва е ясно, важното е воината срещу селскиа да продължи до победа!!!!!!
-
- Контакти:
Не знам за кво си ни писал 2005 водим се пряк наследник на другия Черноморец, но това е друг вурпос. Дано стане добър мач и дано се отървете от селяка ние най добре знаем какво ви е на вас все пак имаше едно друго подобно лице на име Дражев.
-
Абе Пичове за какво се карате? Що годе трябва да има нормален език! Разбирам,че модераторите работата им е да следят това,но все пак форумите са за феновете! Да не се получи така,че в един момент да си пишат помежду си! Естествено ,че не може да влезеш вьв форума на даден отбор и да рьсиш простотий, но да даваш мнение какво му е лошото? Да не сме мекотели някакви! Както всеки има право на избор от кой отбор да е ,така и всеки има право на мнение! Естествено запазвайки добрия тон!
Блу лагун, със лични бележки се оправят много повече неща, отколкото с постинги във форума.
Благодаря на Смеш дъ редс за изключително джентълменското му поведение, и се извинявам, ако някого съм обидил.
Благодаря на Смеш дъ редс за изключително джентълменското му поведение, и се извинявам, ако някого съм обидил.
- smash_the_reds
Няма нищо - и аз се извинявам.Моментен изблик на нерви - нищо повече и никога повече!

-
Лични неща мога да шепна в ухото на гаджето си! Това е обществен форум! Всеки трябва да застава достойно с мнението си и да стои достойно зад думите си! Аз мисля и правя така! Вьпрос на личен избор!
blue lagoon написа:Лични неща мога да шепна в ухото на гаджето си! Това е обществен форум! Всеки трябва да застава достойно с мнението си и да стои достойно зад думите си! Аз мисля и правя така! Вьпрос на личен избор!
Минало - свършило. Кой каквото имаше да каже, си го каза.
Та, по темата - моето лично мнение е, че няма смисъл да коментираме каквото и да е за подготовката, защото със Селянина начело нищо няма значение. Колкото по-скоро се махне от Ботев, толкова по-добре. Дали Черноморец ще бие, дали Ботев - наистина няма значение.
- емо73канар
- Контакти:
ИЗЛИЗАТ И ПОБЕЖДАВАТ ДРУГ ВАРИАТ НЯМАТ,стига вече да ми излизат като обречени,ЛАПТОПА трябва да им изкорени този селски манталитет който ДХ-С им втълпи.