НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Да, точно така ще я направим- важна тема
angelov написа:mike28 написа:Не, не съм я забравил, просто няма да стане веднага.
Не знам до колко е възможно, но не може ли да се направи тема само с линкове и да стои непрекъснато на началната страница.
Ако мога да попитам,кво ще рече тва ?
П.П. Абе майк,спомняш ли си азмаз ?

Blue_Lion написа:Ако мога да попитам,кво ще рече тва ?
Може бе. Питай
viewtopic.php?f=35&t=11084
П.П. Майк, не бях видял отговора ти и за това пак те занимавах.
Азмаз потребител ли е? И ако да, за какво става въпрос?
- a boy named goo
- Контакти:
angelov написа:Азмаз потребител ли е? И ако да, за какво става въпрос?
Това беше един култов потребител, който олицетворяваше простотията. За него беше характерно пускането на наистина уникални теми в които всяка негова втора дума беше псувня. Незнам, но не мен ми липсва малко, весело ми беше да му чета писанията.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:angelov написа:Азмаз потребител ли е? И ако да, за какво става въпрос?
Това беше един култов потребител, който олицетворяваше простотията. За него беше характерно пускането на наистина уникални теми в които всяка негова втора дума беше псувня. Незнам, но не мен ми липсва малко, весело ми беше да му чета писанията.
Ще се поровя в стари теми, ако не са изтрити, да се посмея.
Готово- сменил съм заглавието и съм я сложил като важана тема : gong/viewforum.php?f=35
Когато имам възможност ще направя както трябва, засега ще изтърпите темата и в този вид
Когато имам възможност ще направя както трябва, засега ще изтърпите темата и в този вид
azmaz беше уникално творение на природата,смесено с компютър ! Най-яката му тема беше "f*ck u"

mike28 написа:Готово- сменил съм заглавието и съм я сложил като важана тема : gong/viewforum.php?f=35
Мерси. Но за съжаление пак ще има хора, които първо пишат, после четат вече написаното.
Наздраве.
- slavia_forever
- Контакти:
НАЗДРАВЕ ОТ РАНО! 
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Игри и забавления”