Нов треньор в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Re: Нов треньор в Локомотив Пловдив

Мнениеот TheUsualSuspect » 24 сеп 2010 10:33

Стоилов е хасковски бек и няма място в Локомотив.

Едо или Стефан Грозданов са добри варианти.
Изображение

Потребителски аватар
azzaro
Контакти:

Мнениеот azzaro » 24 сеп 2010 10:33

Най-добрия вариянт е Иван Маринов - Масларя спред мен

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 24 сеп 2010 10:34

Пловдив1926 написа:"Това, което направи Мъри в националния" - хаха. Мен националния ни отбор също ме отвращава, но Мъри не носи грам вина за това. Може да обвиняваш манекенчетата, които разхождат фланелата от Левски до Син Сити, набедените за звезди антибългари като Бербатов, цялото ръководство на БФС и 99% от футболните мениджъри в България. Ама треньора?! Хах, тва е като Батето като оправи футбола като каза, че ще смени портиера с Петя от К3...

Не искам да се карам теб заради мъри ,само ще напиша защо съм отвратен от него ( трябваше да го направя в първия пост ,може би)
.След провалените квалификации за световно всеки достоен мъж и треньор би трябвало да си подаде оставката. Пример Фатих Терим .Ако това не се случи приемам че човека е нагъл ,нахален ,безочлив , без осещане за чест и лично достойнство.(това че бил се разбрал да води отбора още 2 години не смятам че е оправдание ). Това е основното . По друг начин да го кажа - притесненява ме липсата на човешки качества в този пич .

Другото не смятам че национала играеха добре при и не смятам че Литекс играха добре при него .

:) И ще завърша и аз в този стил .
Мен лично ме дразни Мъри .Не го харесвам въобще. :)

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 сеп 2010 10:35

Мъри е добър вариант, а и след 2 неудачни треньорства/Литекс и нац. въпреки че там неговата вина е най-малка/ ще е амбициран максимално, а при нас ще има и условията за спокойна работа, единственото ми условие да не идва комплект с Наско П*дераско
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 сеп 2010 10:41

Мъри е човека за Локо.
Да си тренер на национален отбор и на клубен има разлика. В Локо той разполага с едни от най-добрите футболисти в България, конкурентноспособни на другите силни отбори, но в националния не е така.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 сеп 2010 10:42

20набирания написа:Не искам да се карам теб заради мъри ,само ще напиша защо съм отвратен от него ( трябваше да го направя в първия пост ,може би)
.След провалените квалификации за световно всеки достоен мъж и треньор би трябвало да си подаде оставката. Пример Фатих Терим .Ако това не се случи приемам че човека е нагъл ,нахален ,безочлив , без осещане за чест и лично достойнство.(това че бил се разбрал да води отбора още 2 години не смятам че е оправдание ). Това е основното . По друг начин да го кажа - притесненява ме липсата на човешки качества в този пич .

Другото не смятам че национала играеха добре при и не смятам че Литекс играха добре при него .

:) И ще завърша и аз в този стил .
Мен лично ме дразни Мъри .Не го харесвам въобще. :)

Естествено, че Фатих Терим ще си подаде оставката след провал. Подредил е играчите, подредил е отбора, получило се е провал - признал си е и си е тръгнал. Каква вина носи Мъри за провала на нашия национален отбор? Боби и мениджърите му нареждат състава, самите играчи са от пияница надолу, но със самочувствие до тавана и като знаят, че имат протекции не им пука от треньора. Аз не знам как въобще се хвана с национала тогава. За това ли да поеме отговорност? И аз не съм му най-големия фен, ама да го обвиняваме за провала на БФС, барбуков и компания, айде нема нужда....
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

20набирания
Контакти:

Мнениеот 20набирания » 24 сеп 2010 10:50

Ако е мъж на място дали ще позволи някой да му реди състава и така да му се петни името ? :) :)
Представям си какви майни ще им теглят Херо ,Едо, Чушката или Бонев, ако се пробва някой да им реди състава при положение ,че са национални селиционери.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 сеп 2010 10:52

Голяма грешка е да сравняваш работата в Нац.отбор и в клубен !
Иначе Мъри е точно за вас ! Вие сте голям отбор с голяма публика и ще разберете когато треньора работи правилно но за всичко това се изисква време ... в Левски го показа и само как :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 сеп 2010 10:55

20набирания, 2006г. така ли говореше за Мъри като вкара Левски в групите? Когато не са му се месили отгоре винаги е показвал, че е кадърен треньор. Разбира от тактика, подрежда играчите добре. Това, че разни нереализирани псевдо-журналисти се бъзикат с "правилния футбол" и го обвиняват с поръчкови статии за неуспеха на целия футбол в България едва ли не, не го прави лош треньор.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 24 сеп 2010 10:57

И за мен Мъри не е добър вариант. Как да го кажа най-цветущо: той няма ташаци. Даже не знам успехите му с Левски доколко бяха негова заслуга и доколко на обицата и на доброто стечение на обстоятелствата.

Върни се в “Локо Пловдив”