ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ БФС!
Тоя, същия комплексар постоянно е обиждал и провокирал.
Засега няма информация, че мачът ще се играе на друг стадион. А колкото до капацитета, аз лично не знам колко е (а и не знам дали го има официално), но 3000-4000 души със сигурност може да побере 

- PLOVDIV PEE 1912
Don Rumen написа:Тоя, същия комплексар постоянно е обиждал и провокирал.
Що не ме обиди мен ??Да видим как ще стане тая работа...
Аве пичове, що им обръщата внимание на тия нафти ли са мазути ли са, нака си дрънкат квото щат.
Истината е че основния конкурент за Б група ни е Созопол и аз много се радвам, че вече имат една загуба.
Така че от тук нататък играем мач за мач и си бием, само дано няма провокации от милицията по селските стадиончета.
Истината е че основния конкурент за Б група ни е Созопол и аз много се радвам, че вече имат една загуба.
Така че от тук нататък играем мач за мач и си бием, само дано няма провокации от милицията по селските стадиончета.
Истината е че малките отбори ни чакат като топъл хляб да си напълнят хваналата паяжина хазна.На мача със Стамболийски местните са продали 3300 билета което им осигурява около 5000лв печалба.Едва някой може да каже този клуб кога е виждал за последно толкова пари на куп.И кога пак ще му се случи нещо подобно.Същото е положението и с Димитровград и Харманли.Във втория град даже изнагляха като ни сложиха вход от 3лв ?!?
По принцип всички съоражения на които се провеждат такива мероприятия би трябвало да са минали акт 16.Знаем много добре , че дори ст. Пловдив няма такъв акт и на него не могат да се организират никакви официални мероприятия. А в същото време ние ходим на стадиони които нямат елемтарни условия за провеждане на една футболна среща.Но БФС е оставило В групите на самотек и въобще не им пука.Така че Канари няма какво да им мрънкаме на олингофрените от футболния съюз , а да се стягаме за да успеем да преодолеем предизвикателствата които тепърва ни очакват по пътя за влизане в профи футбола. А те определено няма да са малко.
По принцип всички съоражения на които се провеждат такива мероприятия би трябвало да са минали акт 16.Знаем много добре , че дори ст. Пловдив няма такъв акт и на него не могат да се организират никакви официални мероприятия. А в същото време ние ходим на стадиони които нямат елемтарни условия за провеждане на една футболна среща.Но БФС е оставило В групите на самотек и въобще не им пука.Така че Канари няма какво да им мрънкаме на олингофрените от футболния съюз , а да се стягаме за да успеем да преодолеем предизвикателствата които тепърва ни очакват по пътя за влизане в профи футбола. А те определено няма да са малко.
- PLOVDIV PEE 1912
Така че Канари няма какво да им мрънкаме на олингофрените от футболния съюз , а да се стягаме за да успеем да преодолеем предизвикателствата които тепърва ни очакват по пътя за влизане в профи футбола. А те определено няма да са малко.
Прав си.Ще трябва да извървим трънливия път.Не съм искал да мрънкам на някой ,просто виждам ,че нещата не вървят на добре и ще пострада някой.
-
- Контакти:
yep написа:Засега няма информация, че мачът ще се играе на друг стадион. А колкото до капацитета, аз лично не знам колко е (а и не знам дали го има официално), но 3000-4000 души със сигурност може да побере
Е тогава си мисля,че ще може да се сместим някък си

bultrasbpd написа:yep написа:Засега няма информация, че мачът ще се играе на друг стадион. А колкото до капацитета, аз лично не знам колко е (а и не знам дали го има официално), но 3000-4000 души със сигурност може да побере
Е тогава си мисля,че ще може да се сместим някък си
Абе ние сме там да му мислят нафтата кво ща ни правят,живи -умрели сме на стадиона където се играе мача.
Да приготвят и повече паламуд

Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
Самият факт,че играем във "в група" е едно голямо недоразумение.Ботев трябваше да започне от Б група,но Боби Михайлов и компания не мислят с главите си.Иначе дано не стават никакви инцидент
- chepondrev 1912
- Контакти:
http://bgphoto.net/photos/15244/o633499893326653750.jpg
Това е стадиона в Съединение
Това е стадиона в Съединение
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА