Old_death написа:Поредната тема,открита само с едно единствено бясно желание да се заяждаме помежду си.Дали да не си направя експеримент и да отворя такава тема за Левски,за да видиме коя ще бъде изтрита първо!!!Прави ми впечатление,че такива теми,заяждащи се с Левски се трият бързо и акуратно.
Това пък откъде си го измисли. Като гледах заглавието помислих, че автора на темата е поредния цесекарин, тръгнал да обвинява всичко синьо, и дори да си призная не съм му чел коментара. Сега го прочетох, не виждам нищо кой- знае какво казано вътре, не може да правим кефа на този и онзи и да махаме дадена тема, само щото нещо в нея не му изнася.
@Old_death, а и всички останали- искам да влезете във форумите на ЦСКА и Левски и да ми кажате колко провокативни теми виждате на първата страница? Искате ли да погледнете страниците от преди 2 месеца да речем, да не говорим за периода юли- октомври?
@Old_death, - ако желаеш веднага те предлагам за 2-ри модератор на ЦСКА, аз ще стана обикновен потребител и ти обещавам, че ще те гоня до дупка за всяка провокативна тема в твоя форум по адрес на Левски, да видим колко ще ти е приятно. Не знам, звезди ли трябва да ви свали човек, какво ли, вечно сте недоволни, вечно мрънкате, няма угодия братче!