Големият СТРАХ от ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Големият СТРАХ от ЦСКА

Мнениеот Deliba6 » 21 фев 2009 10:10

blue lagoon написа:Ами mike 28,животни и обиди има само в написаното от ivacoro в началото! Защо не го изтри? А ако не ти харесва нещо от написаното поради клубни пристрастия проблема си е твой! Това ще докаже.че не си за тази работа! Аз те познавам лично и знам че е така! А сега пробвай да ме изхвьрлиш и от понеделник сме с нов модератор! В правилника ти пише: Само за обиди или нецензурни думи,заплахи и закани! Така че изпьлнявай задьлженията си по устав! В Русе обаче проблемите са сьвсем други....!

"И ти ли, Бруте!?"
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 10:26

blue lagoon написа:Ами mike 28,животни и обиди има само в написаното от ivacoro в началото! Защо не го изтри? А ако не ти харесва нещо от написаното поради клубни пристрастия проблема си е твой! Това ще докаже.че не си за тази работа! Аз те познавам лично и знам че е така! А сега пробвай да ме изхвьрлиш и от понеделник сме с нов модератор! В правилника ти пише: Само за обиди или нецензурни думи,заплахи и закани! Така че изпьлнявай задьлженията си по устав! В Русе обаче проблемите са сьвсем други....!

Съмнявам се да се познаваме, а и да е така, това не представлява проблем за мен. Относно, това, че не съм за тази работа- абсолютно си прав, тук две мнения по въпроса няма, но това, че намесвам клубните си пристрастия- жестоко бъркаш. Изтрих коментар, точно над моя, по-горе на каттан. Заплахата, че ще ме смениш ,ако те изхвърля изобщо не ме притеснява, не съм се женил за този пост и никога не съм възнамерявал да ви стоя над главите вечно. Правилника не е моя, така че не ми приписвай такава заслуга. Сигурен съм, че когато ти станеш модератор, ще си 100% безпристрастен и всички ще те обичат и почитат.
И ви съветвам внимателно да прочетете горния ми коментар, по -директно от това какво е положението с този форум, не мога да ви го кажа. Пак четете избирателно. От вас зависи какво ще стане, не от мен.

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 21 фев 2009 10:38

london_hools написа:dokato ne gi zakriqt sas zakon :D i bez tova sa izkustveno sazdadeni :idea:

Абе глупендер какво означава "изкуствено засаден" .Това да не си ти късно изваден :D :D :D

oli
Контакти:

Мнениеот oli » 21 фев 2009 10:43

Kакто каза някой по-горе 90% партенки. Теа разчитат че като се повтори нещо 99 пъти и току виж, че хората му повярвали..
А защо ли не пишат че лефски няма пари да си плати за съдии при контролите на децата????

CHERVENIAT TAIFUN
Контакти:

Мнениеот CHERVENIAT TAIFUN » 21 фев 2009 10:48

MALEEEE STRAH CHERVENIAT TAIFUN SHTE VI POMETE TAZI GODINA MALEEEEEEE STRAH.

СтанимирО

Мнениеот СтанимирО » 21 фев 2009 11:33

На мен лично цска не ми пречи, напротив забавляват ме много !!! Още в древни времена в дворовоте на големите владетели са щъкали разни неугледни, облечени в шарени дрешки држуджета, които са играели ролята на шутове и са забавлявали богатите ...... та така :D :D :D за всеки си има роля и място под слънцето

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 фев 2009 13:37

Поредната тема,открита само с едно единствено бясно желание да се заяждаме помежду си.Дали да не си направя експеримент и да отворя такава тема за Левски,за да видиме коя ще бъде изтрита първо!!!Прави ми впечатление,че такива теми,заяждащи се с Левски се трият бързо и акуратно.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 фев 2009 13:59

hongildon написа:
london_hools написа:dokato ne gi zakriqt sas zakon :D i bez tova sa izkustveno sazdadeni :idea:

Абе глупендер какво означава "изкуствено засаден" .Това да не си ти късно изваден :D :D :D

izkustveno sazdadeni
....Къде виждаш нещо за засаден?

Друг е въпросът, че колегата се срамува да пише на кирилица :mrgreen:
Тааа....кой е глупендер в случая :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 14:42

Old_death написа:Поредната тема,открита само с едно единствено бясно желание да се заяждаме помежду си.Дали да не си направя експеримент и да отворя такава тема за Левски,за да видиме коя ще бъде изтрита първо!!!Прави ми впечатление,че такива теми,заяждащи се с Левски се трият бързо и акуратно.

Това пък откъде си го измисли. Като гледах заглавието помислих, че автора на темата е поредния цесекарин, тръгнал да обвинява всичко синьо, и дори да си призная не съм му чел коментара. Сега го прочетох, не виждам нищо кой- знае какво казано вътре, не може да правим кефа на този и онзи и да махаме дадена тема, само щото нещо в нея не му изнася.
@Old_death, а и всички останали- искам да влезете във форумите на ЦСКА и Левски и да ми кажате колко провокативни теми виждате на първата страница? Искате ли да погледнете страниците от преди 2 месеца да речем, да не говорим за периода юли- октомври?
@Old_death, - ако желаеш веднага те предлагам за 2-ри модератор на ЦСКА, аз ще стана обикновен потребител и ти обещавам, че ще те гоня до дупка за всяка провокативна тема в твоя форум по адрес на Левски, да видим колко ще ти е приятно. Не знам, звезди ли трябва да ви свали човек, какво ли, вечно сте недоволни, вечно мрънкате, няма угодия братче! :evil:

sotich

Мнениеот sotich » 21 фев 2009 16:13

Old_death написа:Поредната тема,открита само с едно единствено бясно желание да се заяждаме помежду си.Дали да не си направя експеримент и да отворя такава тема за Левски,за да видиме коя ще бъде изтрита първо!!!Прави ми впечатление,че такива теми,заяждащи се с Левски се трият бързо и акуратно.

Old _death искам да ти кажа че мразя обсолютно еднакво и ЦСКА и Левски но това не е проблема , писна ми сутрин като си чета спортните новини на първо място да видя статия от рода "Бела дава ЦСКА на БФС и тнт.

Върни се в “Футбол - България”