Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev23
Контакти:

Re: Ботев разгроми Тунджа (Ямбол) с 8:0

Мнениеот botev23 » 20 сеп 2010 17:38

blue avalanche написа:"Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат."[/color]
Това трябва да ме накара да преливам от гордост и да плача от умиление,така ли?

Предвид факта, че националния ни отбор показва игра много близка до тази на “твоите съграждани“, чувствай се свободен да си избереш някой по силен и можещ тим от Европа, за да си го подкрепяш на световните и европеиски финали. Така де за каква гордост и умиление става въпрос!?!?!?!?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 сеп 2010 17:48

botev23 написа:Предвид факта, че националния ни отбор показва игра много близка до тази на “твоите съграждани“, чувствай се свободен да си избереш някой по силен и можещ тим от Европа, за да си го подкрепяш на световните и европеиски финали. Така де за каква гордост и умиление става въпрос!?!?!?!?

незнам дали може по-добре да се опише за кво говорим?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 20 сеп 2010 18:41

Само ти недей да ми обясняваш, ако обичаш за футбола в родния ми град-мисля че съм мааааааааааааалко по-запознат,КОЛЕГА! ;) Като цяло след ЦСКА,винаги сте ми били най-симпатичният отбор(не че съм ви фен де) в България и то именно заради феновете-ама такива дебили(извинявам се -ама типочна пръв)може и да ме разубедят!!!Както виждате -просто си казах мнението -без нито една лоша дума за Ботев-а вие ме изкарахте селянин и нз си какъв!!Еми живи и здрави!! ;)[/quote]
[quote][/quote]
Виж сега . Не беше лесно,но като цяло мисля ,че съм разгадал смисъла на словореда ти.В заключние смятам,че можеш да го махнеш сегашния си аватар и да сложиш на мястото му светлия лик на коко динев :mrgreen: Така поне ще е ясно от кой отбор си.Относно разбирането ти за футбола в родния и другите ти родни и неродни градове верно разбираш малко.Ама мноооооооого мааааалкоооооо.Незнам и защо мислиш че търсим симпатий някакви у теб???Аз вече ебах днес ако ти липсват ласки обърни се към мъжа си.Иначе жив и здрав да си и ти и говедото дето мучи в тоя форум.Успех в тегленето на жребия за Купата Ви пожелавам :mrgreen: Кой от вас ще изтегли късата клечка времето ще покаже.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 сеп 2010 19:44

Моля ви се,няма смисъл да спорите с човек от Ямбол ,който е от Левски,симпатизира на ЦСКА и обича Маню и Челси.
На времето спорих с един селяк от Стара Загора.Опитвах се да му обясня ,че трябва да обича Берое и да се бори за него,защото този отбор е олицетворение на семеството и приятелите му,на града му.....Обаче мръсния селянин найш кво ми вика:-Абе,аз обичам Берое ама ЦСКА ми е на сърцето.Нямам думи......

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 20 сеп 2010 20:16

+ 100000000000000000000. Няма смисъл да се занимавате с такива - нека си ходят на Уескито, а ние да си гледаме нашата скромничка В група. Те са гиганти, ама ние не го помним това, както няколко пъти ни се обясни...Боже, Боже, ела си събери вересиите! САМО БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 09:34

botev23 написа:
blue avalanche написа:"Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат."[/color]
Това трябва да ме накара да преливам от гордост и да плача от умиление,така ли?

Предвид факта, че националния ни отбор показва игра много близка до тази на “твоите съграждани“, чувствай се свободен да си избереш някой по силен и можещ тим от Европа, за да си го подкрепяш на световните и европеиски финали. Така де за каква гордост и умиление става въпрос!?!?!?!?

Ти,на последното световно,нашия национален отбор ли подкрепяше?Упс,обърках се,тях май ги нямаше...И кво сега?Дай да не гледам световни и европейски,щото наште ги няма там,така ли?Нещо не ти "чатнах" логиката,ама нейсе...
Искам да стана фен на "великия" Ботев,но не знам откъде да си купя "артикули".Може ли някой да ми каже къде е магазина на Ботев?Упс,пак се обърках,такъв,май нямаше...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 21 сеп 2010 09:42

deepblue1963 написа:... Искам да стана фен на "великия" Ботев,но не знам откъде да си купя "артикули".Може ли някой да ми каже къде е магазина на Ботев?Упс,пак се обърках,такъв,май нямаше...

Ох, душицо заблудена ... Значи излиза, че Левски са голям отбор само защото имат магазин за ... артикули?!?
Ти никога няма да станеш привърженик на великия Ботев! Да си фен на Ботев, не означава да имаш пет шалчета и три значки! Материалните придобивки няма да те направят фен. Любовта идва от сърцето, постарай се да я откриеш!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 10:48

Pupper_ написа:
deepblue1963 написа:... Искам да стана фен на "великия" Ботев,но не знам откъде да си купя "артикули".Може ли някой да ми каже къде е магазина на Ботев?Упс,пак се обърках,такъв,май нямаше...

Ох, душицо заблудена ... Значи излиза, че Левски са голям отбор само защото имат магазин за ... артикули?!?
Ти никога няма да станеш привърженик на великия Ботев! Да си фен на Ботев, не означава да имаш пет шалчета и три значки! Материалните придобивки няма да те направят фен. Любовта идва от сърцето, постарай се да я откриеш!

Закупуването на артикули на любимия отбор също е част от любовта към него.Клубове като Реал М,Челси,Ливърпул,Барса също имат магазини и РАЗЧИТАТ на постъпленията от тях.Защо ли?Постарай се да откриеш!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 21 сеп 2010 11:07

Кажи до колко пари може да отделиш,че да "осребриш" желанието да си фен на Ботев? Ще ти доставим до входната ти врата какъвто артикул на отбора пожелаеш.
Но не мисли,че някога ще бъдеш фен на Ботев. Това не можеш да си го купиш!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 21 сеп 2010 14:01

deepblue1963 написа:
Pupper_ написа:

Закупуването на артикули на любимия отбор също е част от любовта към него.Клубове като Реал М,Челси,Ливърпул,Барса също имат магазини и РАЗЧИТАТ на постъпленията от тях.Защо ли?Постарай се да откриеш!

Милия той беееее.Кво щяхме да правим без теб и невероятните ти проникновения незнам???Абе всички говеда ли сте толкова прости или само на селските такива ви идва отвътре???

Върни се в “Ботев”