blue avalanche написа:Ми това ако не е дузпа...
Ми не е, ама нали Левски играят.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Ми това ако не е дузпа...
Sword Coast Boys написа:blue avalanche написа:Ми това ако не е дузпа...
Ми не е, ама нали Левски играят.
blue avalanche написа:Някой тука претендираше,че в един предишен мач наш футболист бил бутал съдията,пък не му показали картон???![]()
![]()
garfild8 написа:blue avalanche написа:Някой тука претендираше,че в един предишен мач наш футболист бил бутал съдията,пък не му показали картон???![]()
![]()
Сега какви картони да показва?Ще е много пресилено,след фалшивата дузпа.Щеше да е много нагло.
garfild8 написа:Бре,без В.П. на скамейката,нашите заиграха много добре,след почивката.Цял гол вкараха.![]()
sostenere написа:MORSKI написа:Гара Дембеле написа:The sailor man незнам с какъв акъл пишеш тея злобни коментари. Аз лично отивам на стадиона да гледам шоу пък, който ще да бие.
Жо, Тасевски и Мулдер няма да играят
... И недадената дузпа срещу Нефтохимик за фаул срещу Сакалиев, когато съдията след мача каза "ами видях я, но не знам защо не я свирих"...
Думите на съдията са от мача Рилски Спортист-ЦСКА. Аз съм сигурен даже, че не знаеш кой направи тази дузпа в Бургас и каква е ситуацията точно ... За всеки отбор съдиите са правили грешки в негова полза, обаче се акцентира на Левски и ЦСКА, защото кой друг освен 20-тината хиляди фена във Варна го ебе за Черно море и отзвука е по-малък, по-бързо се забравят и ситуации и мачове..
delta.e написа:Тасевски играл първи за топката !Глупости ,Тасевски търсеше контакт Пиргов ,защото си затвори ъгъла .
Ама след сблъсъка - Къде отива топката ?
В каква посока ?
И ,защо само 3 минути продължение ? Като не върви играта на Левски им дават 5-6 минути , а сега ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта