reebok написа:Дори и да не им вземат лиценза те сами ще изпаднат тая година![]()
![]()
Ти самият си изпаднал вече.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
reebok написа:Дори и да не им вземат лиценза те сами ще изпаднат тая година![]()
![]()

![]()
drughi написа:Искам да попитам трябва ли, според вас на Ботев да бъде отнет лиценза за "А" група с оглед на задълженията от над 1 000 000лв. към държавни институции, ако си спомняте преди време това се случи с Пирин макар тяхние задължения да бяха "само" 200 000лв. Още повече този въпрос излезе на преден план и след изявлението на бившя им изп. директор Боби Димитров през миналата седмица който потвърди и документално за тези задължения.
ПП. темата за Ботев нарочно съм я пуснал във форума на отбора на Пловдив,защото виждам голям интерес към него от страна на така наречените slawia_forever, botev_shampion и още един двама с жълти тениски, да коментират този въпрос, а не да се занимават с това какво и как ще поставяме в собствената ни къща Лаута.
LordVOODOO написа:Каква "А" група? Че те тез измекяри и за "В" група не трябва да получават лиценз! Да си играят там в някоя регионална групичка и да се борят да не изпаднат и от нея!
Тоз Христолов много яко им го тури, браво на него. То е ясно, че чака Ботев да изпаднат и едва тогава да ги продаде, ама после дано да купи Левски и на тях да им се случи същото като на канарчета ли са, врабчета ли са, абортирали гугутки ли.. не знам, там някви полуумрели птички...
П.П. Не бих имал нищо против Марица да заеме мястото на Ботев.Поздрави от Варна.
LordVOODOO написа:Каква "А" група? Че те тез измекяри и за "В" група не трябва да получават лиценз! Да си играят там в някоя регионална групичка и да се борят да не изпаднат и от нея!
Тоз Христолов много яко им го тури, браво на него. То е ясно, че чака Ботев да изпаднат и едва тогава да ги продаде, ама после дано да купи Левски и на тях да им се случи същото като на канарчета ли са, врабчета ли са, абортирали гугутки ли.. не знам, там някви полуумрели птички...
П.П. Не бих имал нищо против Марица да заеме мястото на Ботев.Поздрави от Варна.
L_P_F_C 1936 написа:LordVOODOO написа:Каза им истината и бая ги заболя.Полудяха от яд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта