Окончателно без ТВ ефир за "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

danitooo47
Контакти:

Re: Окончателно без ТВ ефир за "А" група

Мнениеот danitooo47 » 16 сеп 2010 10:14

Аз съм просто възмутена как може да плащаме за да имаме кабелан и Боби Михайлов да съобщи че няма да дават българското първенство по телевизията а в интернет сайт който все още никой незнае.Мисля че всички трябва да покажем че сме против това! :evil:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 сеп 2010 10:17

Супер, така ще се сбъдне моята мечта да забранят излъчването на мачове по тв, за да се научат феновете, че отборите трябва да се подкрепят на стадиона, а не на маса с ракия и салата. Евала на Боби, ако го направи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 16 сеп 2010 10:17

търси начин да улесни новият селекционер на националите нали ще е чужденец,хем ще си напълни и джоба,хем и ще скрие некъдърните футболистчита които ритат стадионите,мениджерите от Мала Азия,и други по-добре ще ги наблюдават отук и транфери ще има доста положителни страни има в това решение :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 сеп 2010 10:18

b0b1 написа:Дано да е истина, стига сте седяли пред този сектор Т.Вище, че без публика на стадионите не е същото.Сърбите и гърците си пълнят стадионите и там става атмосфера, а тук я дойдат 15 000 на дерби, я не.

а хората от Бургас и Варна как ще гледат мачовете?

danitooo47
Контакти:

Мнениеот danitooo47 » 16 сеп 2010 10:19

от Blue_Girl на 16 Сеп 2010 08:07

Ако стане факт това, значи за пореден път Бфс ще вземе глупаво решение.

Абсолютно и аз съм на това мнение!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 сеп 2010 10:19

Точно преди 2 дена в интервю за 7 дни спорт от РингБГ казаха че ще дават А група до изтичане на договора даже вчера пуснах тема!Ето ви линк към въпросното интервю :arrow: gong/viewtopic.php?f=34&t=59825 Стига вече глупости!Авторът на темата къде ти е линка за новината или само си се регнал да напишеш тази "новина" :?:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2010 10:20

b0b1 написа:Вище, че...

:shock: Верно ли бе, човек?!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 16 сеп 2010 10:21

Parmalat написа:Точно преди 2 дена в интервю за 7 дни спорт от РингБГ казаха че ще дават А група до изтичане на договора даже вчера пуснах тема!Ето ви линк към въпросното интервю :arrow: gong/viewtopic.php?f=34&t=59825 Стига вече глупости!Авторът на темата къде ти е линка за новината или само си се регнал да напишеш тази "новина" :?:

чул го е в кръчмата докато гледал мача снощи
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 сеп 2010 10:22

b0b1 написа:Дано да е истина, стига сте седяли пред този сектор Т.Вище, че без публика на стадионите не е същото.Сърбите и гърците си пълнят стадионите и там става атмосфера, а тук я дойдат 15 000 на дерби, я не.

Кое те кара да мислиш, че подобни мерки ще върнат публиката на стадионите ?

Преди когато мачовете се изълчваха по БНТ, когато се предаваше само един мач от кръга, нима стадионите на неизлъчваните срещи са се пръскали по шевовете ? Подобни действия най-много да откажат още българи от българския футбол, все повече и повече хора ще гледат чужди първенства и отбори, все повече деца ще стават фенове на чужди клубове, подобно неизлъчване ще има по-скоро погубно въздействие. На отборите в България им трябва да печелят фенове, а това не става така, по този начин. ;)

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 16 сеп 2010 10:22

Cesc Fabregas написа:Голям праз, просто ще ходя на стадиона.

Решението на цялата ситуация. 8-)

Върни се в “Футбол - България”