Окончателно без ТВ ефир за "А" група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
danitooo47
- Контакти:
Re: Окончателно без ТВ ефир за "А" група
Аз съм просто възмутена как може да плащаме за да имаме кабелан и Боби Михайлов да съобщи че няма да дават българското първенство по телевизията а в интернет сайт който все още никой незнае.Мисля че всички трябва да покажем че сме против това! 
Супер, така ще се сбъдне моята мечта да забранят излъчването на мачове по тв, за да се научат феновете, че отборите трябва да се подкрепят на стадиона, а не на маса с ракия и салата. Евала на Боби, ако го направи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
santi_santi
- Контакти:
търси начин да улесни новият селекционер на националите нали ще е чужденец,хем ще си напълни и джоба,хем и ще скрие некъдърните футболистчита които ритат стадионите,мениджерите от Мала Азия,и други по-добре ще ги наблюдават отук и транфери ще има доста положителни страни има в това решение 
b0b1 написа:Дано да е истина, стига сте седяли пред този сектор Т.Вище, че без публика на стадионите не е същото.Сърбите и гърците си пълнят стадионите и там става атмосфера, а тук я дойдат 15 000 на дерби, я не.
а хората от Бургас и Варна как ще гледат мачовете?
-
danitooo47
- Контакти:
от Blue_Girl на 16 Сеп 2010 08:07
Ако стане факт това, значи за пореден път Бфс ще вземе глупаво решение.
Абсолютно и аз съм на това мнение!
от Blue_Girl на 16 Сеп 2010 08:07
Ако стане факт това, значи за пореден път Бфс ще вземе глупаво решение.
Абсолютно и аз съм на това мнение!
Точно преди 2 дена в интервю за 7 дни спорт от РингБГ казаха че ще дават А група до изтичане на договора даже вчера пуснах тема!Ето ви линк към въпросното интервю
gong/viewtopic.php?f=34&t=59825 Стига вече глупости!Авторът на темата къде ти е линка за новината или само си се регнал да напишеш тази "новина" 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- metodito
- Контакти:
b0b1 написа:Вище, че...
Parmalat написа:Точно преди 2 дена в интервю за 7 дни спорт от РингБГ казаха че ще дават А група до изтичане на договора даже вчера пуснах тема!Ето ви линк към въпросното интервюgong/viewtopic.php?f=34&t=59825 Стига вече глупости!Авторът на темата къде ти е линка за новината или само си се регнал да напишеш тази "новина"
чул го е в кръчмата докато гледал мача снощи
селски вземи си скункса не се сърди
b0b1 написа:Дано да е истина, стига сте седяли пред този сектор Т.Вище, че без публика на стадионите не е същото.Сърбите и гърците си пълнят стадионите и там става атмосфера, а тук я дойдат 15 000 на дерби, я не.
Кое те кара да мислиш, че подобни мерки ще върнат публиката на стадионите ?
Преди когато мачовете се изълчваха по БНТ, когато се предаваше само един мач от кръга, нима стадионите на неизлъчваните срещи са се пръскали по шевовете ? Подобни действия най-много да откажат още българи от българския футбол, все повече и повече хора ще гледат чужди първенства и отбори, все повече деца ще стават фенове на чужди клубове, подобно неизлъчване ще има по-скоро погубно въздействие. На отборите в България им трябва да печелят фенове, а това не става така, по този начин.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Голям праз, просто ще ходя на стадиона.
Решението на цялата ситуация.
Върни се в “Футбол - България”