20.09.2010 г. - 16 часа // Ч. Море - Левски // ст. Тича
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно Море-Левски Прогнози и Мнения
Прогноза за мача: Х 0:0 или 1:1
Време е Черно Море да се съживят, а срещу Левски винаги играят силно 1X е мача, според мен.
Как може някой да се сети да пише тема за мача с Черно море във форума на Левски, при положение, че имаме мач с Гент? Много важно как ще свърши мача във Варна. И да ни бият, нищо няма да се промени.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Защо мислите, че Левски ще играе с титулярите?
При един тежък мач в Четвъртак и многото контузии в отбора (нови са също възможни) е нормално да се даде почивка на част от титулярите.
Мисля си за нещо от рода на 0:0. Максимум един гол (с голяма доза късмет).
При един тежък мач в Четвъртак и многото контузии в отбора (нови са също възможни) е нормално да се даде почивка на част от титулярите.
Мисля си за нещо от рода на 0:0. Максимум един гол (с голяма доза късмет).
Твърдо 1 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Твърда единица с 1:0, 2:1 или 3:1.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Баси безсмисления мач.
Нека всичко е наред утре, пък във Варна да свършваме, както си искаме.
Нека всичко е наред утре, пък във Варна да свършваме, както си искаме.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Много куц мач,въобще последните години традицията ни с тия е все негативна,а като се има и напредвид последния мач във Варна за купата,все си мисля,че ще извъртим един Х
Дано победим все пак

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- blue magic
- Контакти:
edkodimitrov написа:много трудно биете в мачовете когато съдия ви е НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ ! по скоро не биете ! нещо ви е на карък .А И ЗОБТА ЩЕ Е НА МАКС ЗА ЧЕТВЪРТЪК ......така че твърдо 1-1
НикитУ не ни е карък, а е отявлен антилевскар, което означава че ще подпира домакините. И за да победим то ще е въпреки него.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!