a boy named goo написа:Аз пък освен чалга, мразя също техно и рап, макар в днешно време тези стилове да са най-разпространени.
Че това въобще музика ли е?????????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
a boy named goo написа:Аз пък освен чалга, мразя също техно и рап, макар в днешно време тези стилове да са най-разпространени.

Cesc Fabregas написа:jivodarangelov написа:Като чета мненията ви,всички чалга кръчми да са затворили.Де това щастие!
за съжаление не са!(Все още!)
cska_90 написа:Cesc Fabregas написа:Аз слушам само рок,понякога и метъл,но не хард варианта му!![]()
Иначе любими групи са ми Нирвана,Скорпиънс,Аеросмит,Мейдън,Металика и др.
Кажете за вас!
Явно по отношение на отборите няма да се разберем но относно музиката май ще постигнем някакво съгласие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cska_90 написа:a boy named goo написа:Аз пък освен чалга, мразя също техно и рап, макар в днешно време тези стилове да са най-разпространени.
Че това въобще музика ли е?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LSFC1914 написа:Гръцко е истината
cska_90 написа:Cesc Fabregas написа:Аз слушам само рок,понякога и метъл,но не хард варианта му!![]()
Иначе любими групи са ми Нирвана,Скорпиънс,Аеросмит,Мейдън,Металика и др.
Кажете за вас!
Явно по отношение на отборите няма да се разберем но относно музиката май ще постигнем някакво съгласие![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ретрото също е доста добро.
a boy named goo написа:Cesc Fabregas написа:jivodarangelov написа:Като чета мненията ви,всички чалга кръчми да са затворили.Де това щастие!
за съжаление не са!(Все още!)
Едва ли ще доживеем да ги затворят някога

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта