Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Ултрасите на ЦСКА продължават бойкота и срещу Литекс

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:22

jorovg написа:Част от исканията са толкова неизпълними в краткосрочен план, че няма накъде. нещата, които могат да се променят на момента са направени. Зад този протест стоят други интереси, нямам идея какви, но със сигурност не са на привържениците на ЦСКА, а някакви лични.

Като незнаеш защо приказваш изобщо??
Изображение

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 09 сеп 2010 18:25

cska_90 написа:
jorovg написа:Част от исканията са толкова неизпълними в краткосрочен план, че няма накъде. нещата, които могат да се променят на момента са направени. Зад този протест стоят други интереси, нямам идея какви, но със сигурност не са на привържениците на ЦСКА, а някакви лични.

ами кажи ти тогава какво искаш, за да отидеш на мач на "любимия" си отбор. Това, което знам е, че използват лумпени като теб, за да постигнат целите си, а ти си мислиш, че се бориш за чиста кауза

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:28

jorovg написа:
cska_90 написа:

ами кажи ти тогава какво искаш, за да отидеш на мач на "любимия" си отбор. Това, което знам е, че използват лумпени като теб, за да постигнат целите си, а ти си мислиш, че се бориш за чиста кауза

Добре бе мама му стара-научете се да говорите точно и ясно!!Айде сега ми отговори-кой,какво и защо ме използва-ама конкретно-иначе си оставяш празнодумец!!Хвърляте някакви малоумни, наизустени реплики и готово!Ама ако трябва да се обосновете-никакви ви няма!

П.П. ЧАКАМ!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 09 сеп 2010 18:34

Добре бе cska_90 не ми се включва във вашия спор ама ти какво ще спечелиш?! Представи си стане нещо подобно на това което сега ще опиша:
ЦСКА влиза и излиза от групите и продължава да мачка. Знаеш ли че в един такъв момент местата ви ще бъдат заети а вие ще бъдете забравени! Не го казвам да ви обидя ама ЦСКА ако почне да играе добре стадиона ще е пълен с вас или без вас ;) Бойкотирайте ама на стадиона!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:36

TPAKTOP написа:Добре бе cska_90 не ми се включва във вашия спор ама ти какво ще спечелиш?! Представи си стане нещо подобно на това което сега ще опиша:
ЦСКА влиза и излиза от групите и продължава да мачка. Знаеш ли че в един такъв момент местата ви ще бъдат заети а вие ще бъдете забравени! Не го казвам да ви обидя ама ЦСКА ако почне да играе добре стадиона ще е пълен с вас или без вас ;) Бойкотирайте ама на стадиона!

Да всичко идеално-ама този сценарии е НЕВЪЗМОЖЕН бе-не виждаш ли накъде отиват нещата!!Какво да чакаме-да станем втори Ботев ли????На стадиона-и как точно се протестира на стадиона????Титан ги интересуват парите-а като си плащаш билета-боли ги ...,че си написъл нещо на някакъв плакат, или че си ги псувал!!А и това беше правено и в Севлиево и с ТНС-е резултата какъв е-никакъв!! ;)И за да изпреваря бъдещият ти въпрос-какъв е резултата от бойкота-еми никакъв и ще е такъв-докато има хора,който отричат очевдини неща!
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 сеп 2010 18:38

TPAKTOP написа:Добре бе cska_90 не ми се включва във вашия спор ама ти какво ще спечелиш?! Представи си стане нещо подобно на това което сега ще опиша:

а кой са те аз знам че Борисов и дучето са си поговорили и титан затова намали цените като жест а другата страна е пола определени неща
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 09 сеп 2010 18:39

ОК, аз първи почнах с въпроса, кажи ти какво искаш, за да отидеш на мач. Да се построи стадион или ремонтира Армията ще отнеме мин. 2 години, за строеж повече. Да се остави треньора две години, значи ли, че през това време няма да ходиш на мач. За детско-юношеската школа - мислиш ли, че на Царско село е по-лошо от сгурията на 4-ти км, базата на Панчарево се ремонтира в момента, къде да идат? Какво за теб е ангажирано отношение към привържениците - скара и бира ли искаш да дават от благодарност, че си отишъл на мач?
Дали си запознат от начина на протест на английските фенове примерно срещу лошите им собственици - НА СТАДИОНА, подкрепяйки отборо си.
Ако на теб ти е по-интересно да гледаш мача в миризливо заведение покрай стадиона, вместо да си вътре и да се навикаш хубаво - ОК, но не занимавайте нормалните фенове с глупостите си. Ако искате си се събирайте по къщи, квартали и бирарии и се забавлявайте - кой както намери за добре.
Това, което искам да ти кажа е, че тези искания са съшити с бели конци и зад тях ПРОЗИРАТ други интереси, не тези на футболен клуб ЦСКА.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:41

jorovg написа:ОК, аз първи почнах с въпроса, кажи ти какво искаш, за да отидеш на мач. Да се построи стадион или ремонтира Армията ще отнеме мин. 2 години, за строеж повече. Да се остави треньора две години, значи ли, че през това време няма да ходиш на мач. За детско-юношеската школа - мислиш ли, че на Царско село е по-лошо от сгурията на 4-ти км, базата на Панчарево се ремонтира в момента, къде да идат? Какво за теб е ангажирано отношение към привържениците - скара и бира ли искаш да дават от благодарност, че си отишъл на мач?
Дали си запознат от начина на протест на английските фенове примерно срещу лошите им собственици - НА СТАДИОНА, подкрепяйки отборо си.
Ако на теб ти е по-интересно да гледаш мача в миризливо заведение покрай стадиона, вместо да си вътре и да се навикаш хубаво - ОК, но не занимавайте нормалните фенове с глупостите си. Ако искате си се събирайте по къщи, квартали и бирарии и се забавлявайте - кой както намери за добре.
Това, което искам да ти кажа е, че тези искания са съшити с бели конци и зад тях ПРОЗИРАТ други интереси, не тези на футболен клуб ЦСКА.

Искам ТИТАН да се махнат-нищо повече или поне да направят ЕДИН нормален ход най-накрая!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 сеп 2010 18:42

суперстар написа:Поздравявам феновете на ЦСКА със шекер байряма.

[offtopic]Аз те поздравям с БАН! ;)[/offtopic]
Изображение

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 09 сеп 2010 18:43

ОК, а каква е алтернативата като се махнат. Разбирам да има готови инвеститори, а те да се опъват. Ти знаеш ли за такива? Какво става след като се махнат - замисли се над този въпрос?
А искането за махането на Титан го няма в основанията за бойкот. Ти защо го подкрепяш?

Върни се в “ЦСКА”