Тема за Марин Бакалов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ето го Бакалов !
Поредните абдикатори! Ако ще купуват, трябва да извадят пари, близки до тези които иска селския, това е истината! Това не е търг, че одитори и оценители да определят цената. Освен това, не мисля че Ботев струва 2 млн. лева. Мисля, че струва много повече! Друг е въпроса, че тези пари митьо не ги извадил от джоба си и не ги заслужава. Ама така е, като някои му дадоха клуба и сега той се гаври с нас както си иска. И за съжаление, гони хората от стадиона! Остана една надежда - прокуратурата! Ама като знам и те как си вършат работата, също е много съмнително! И все пак - дано! Или пък дано сельо да пукне скоро!
Горките фенове на футбола в Пловдив!!!!!!!!
Няколко ебалници ви направиха луди в последно време!
Няколко ебалници ви направиха луди в последно време!
да по4ва тва първенство, ние феновете щте решаваме съдбата на отбора.това е !!!!!!
1912BOTEV написа:Поредните абдикатори! Ако ще купуват, трябва да извадят пари, близки до тези които иска селския, това е истината! Това не е търг, че одитори и оценители да определят цената. Освен това, не мисля че Ботев струва 2 млн. лева. Мисля, че струва много повече! Друг е въпроса, че тези пари митьо не ги извадил от джоба си и не ги заслужава. Ама така е, като някои му дадоха клуба и сега той се гаври с нас както си иска. И за съжаление, гони хората от стадиона! Остана една надежда - прокуратурата! Ама като знам и те как си вършат работата, също е много съмнително! И все пак - дано! Или пък дано сельо да пукне скоро!
Преди години градската управа в Пловдив имаше прекрасна идея - да построи китно селище край брега на река Марица. Чудесна идея! Осъществена е но .......... Няколко години след това - Българите от "Крайречна" настояват за замяна на жилищата им:http://news.plovdiv24.com/66535.html
Приятел ти би ли си купил жилище на това място за 600-1000 евро квадрата?
Може и да не е подходящо да се прави такава аналогия, но аз виждам подобно нещо в любимия ми клуб.
Създаден на 12 март 1912 г. с голям ентусиазъм и мечти за светло бъдеще(някои осъществени през годините), ФК Ботев днес е превърнат в развалина, подобна на тази на ул. Крайречна.
Колкото и да обичам Ботев, не мисля че в момента клубът струва 10 млн. лева. А ИМАШЕ ГОДИНИ, КОГАТО БОТЕВ ПЛОВДИВ СТУВАШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ.
P.S. Лично за мен Ботев е безценен. Но това е от позицията ми на фен.
Приятел ти би ли си купил жилище на това място за 600-1000 евро квадрата?
Може и да не е подходящо да се прави такава аналогия, но аз виждам подобно нещо в любимия ми клуб.
Създаден на 12 март 1912 г. с голям ентусиазъм и мечти за светло бъдеще(някои осъществени през годините), ФК Ботев днес е превърнат в развалина, подобна на тази на ул. Крайречна.
Колкото и да обичам Ботев, не мисля че в момента клубът струва 10 млн. лева. А ИМАШЕ ГОДИНИ, КОГАТО БОТЕВ ПЛОВДИВ СТУВАШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ.
Прав си, като цяло не се различават мненията ни. Но просто искам бъдещия купувач да не бъде само бизнесмен, който не се интересува единствено от приходите. Поне в началото, ще трябват повече пари. Далеч съм от мисълта, че не трябва да се съобразява с това, но все пак.
В тази връзка, не мисля че Челси или Ман Сити струваха толкова, колкото се плати за тях. Но все пак, се платиха парите парите за тях.
-
Bliu-Bliu...
- Контакти:
Да ама основната цел засега е да се отървем от селския.
Явно петролните мангали нямат интереси в БГ, така че единствения шанс е Митю да продаде на реална цена.
Ботев отдавна е на самоиздръжка, та дори издържа и сем. Христолови.
Не се бой за новите, по-лошо от това не може да е.
Явно петролните мангали нямат интереси в БГ, така че единствения шанс е Митю да продаде на реална цена.
Ботев отдавна е на самоиздръжка, та дори издържа и сем. Христолови.
Не се бой за новите, по-лошо от това не може да е.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Така е, важно е да ссе направи смяна във властта, а новите, вярвай ми, биха впоследствие препродали много по-лесно и бързо от сегашния мизерник! Важно е гадната селска твар да е вън от Ботев!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
1912BOTEV написа:Приятел ти би ли си купил жилище на това място за 600-1000 евро квадрата?
Прав си, като цяло не се различават мненията ни. Но просто искам бъдещия купувач да не бъде само бизнесмен, който не се интересува единствено от приходите. Поне в началото, ще трябват повече пари. Далеч съм от мисълта, че не трябва да се съобразява с това, но все пак.
В тази връзка, не мисля че Челси или Ман Сити струваха толкова, колкото се плати за тях. Но все пак, се платиха парите парите за тях.
За Ман Сити не знам, но Челси беше продаден за 1$.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Марин Бакалов: Отказаха ни одит, но пак ще преговаряме

Марин Бакалов е един от шефовете на фондация "Бъдеще за Ботев". Бившият капитан на пловдивския тим даде разяснения пред "7 дни спорт" за проваления опит да бъде направен одит на клуба.
Фондацията ни "Бъдеще за Ботев" е последователна в своята политика и работи открито. С адвокатската кантора, която сме наели, предприехме поредни действия за закупуването на клуба. Изпратихме молба до представителя на господин Христолов, в която посочихме желанието ни да бъде извършен финансов и правен одит на Ботев (Пд). За съжаление ни бе отказан подобен анализ. Според нас нормалните бизнес отношения протичат по този начин и това е естественият път на нещата. Световна практика е да се извършва закупуване чрез одит. Одиторската фирма може да бъде избрана свободно. Ако Христолов желае, може сам да я посочи.
Нормално е да бъдем запознати с това, което ще купуваме. Искаме да знаем активите и пасивите на Ботев. Няма как да се съгласим на някаква цена, без да знаем финансовото състояние на клуба.
Оставаме отворени за продължаване на преговорите. Работим при пълна прозрачност и за всяко наше предложение уведомяваме Христолов и медиите.
Снимка: БГНЕС
Източник: sportal.bg
-
Phoenix_Plovdiv
- Контакти:
Re: Марин Бакалов: Отказаха ни одит, но пак ще преговаряме
Да продължават в същият дух и може би внуците ми ще наблюдават свободен Ботев.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.