БУЛТРАС написа:sostenere, да, ние сме най-великата публика в България. Само кажи и започваме да спорим. Иначе си прав за всичко. БФС-то е зад вас, съдийте редовно си ви подкрепят, а половината ви фенове са извън София. Това доказва и слабата посещаемост на "Герена". Хайде не ми говори, че чак ми ставаш смешен. Ние каквото сме правили, ти такова нещо само по ТВ-то можеш да гледаш.
Абе пич не разбра ли, че не ме интересувате Вие какво сте правили и правите в момента, стига прави съпоставки с нас, умираш значи да се сравняваш с публиката на Левски... Както виждаш от няколкото ми поста аз говоря единствено и само за моя отбор, ти постоянно говориш за Левски...Това, което прави публиката на Ботев ще го гледам само по ТВ-то

Аз съм бил на такива мачове на моя отбор като почнем с Рейнджърс 1993-та, победата 7:1 срещу ЦСКА, финала за купата 1998 и победата 5:0 пак с ЦСКА играни пред 50 000 зрители на Националния стадион, мачове с Ювентус, Ливърпул, Удинезе, Шалке, Барса, Челси, Лацио, Марсилия и т.н пред препълнени ст. Георги Аспарухов и ст. Васил Левски , гостувания в Европа, на които сме били по 3000-4000 човека, в Удине, в Търнава, във Верона, в Барселона...няма да ми стигне времето и мястото да изброя всички мачове, така че най-малкото ти можеш да ми кажеш да не ти говоря, че ставам смешен, а всъщност смешния си ти, където мислиш за уникално нещо 1000 човека, които сте отишли на 30-на минути от Пловдив за най-великата публика в България...
Аз казах още в първия си пост, правете си кефа и шоуто, но не се изхвърляйте с такива думи за най-великата и не знам си каква най най най... публика ! Мястото на Ботев, както по-горе каза един потребител не е във В група и аз ще се радвам да има пак мачове Левски-Ботев.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo&feature=related[/youtube]
Само едно последно нещо и спирам да пиша тук: Да си левскар е чест !