Новините в гонг за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Новините в гонг за Ботев

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 сеп 2010 11:24

loko2004 написа:Стига сте мрънкали, достатъчно инфо има за отбор от В група 7-8 000 20 000 все тая отбор от В група сте гледайте да влезнете първо в Б после в А и тогава имайте претенции.

Локо 1856 ,Ние ,Ботев Пловдив винаги ще имаме претенции за всичко.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 06 сеп 2010 14:22

Pee...
Ти ме умря бе майна.... :mrgreen: :mrgreen:
Сълзи направо ми потекоха от смях...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 сеп 2010 17:00

sokkoban написа:Pee...
Ти ме умря бе майна.... :mrgreen: :mrgreen:
Сълзи направо ми потекоха от смях...

хахаха що бе майна...?

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2010 17:12

БУЛТРАС написа:Kаква ви е традицията бе? Че зад вас са БФС-то ли? Да, никога няма да изпаднете в "Б" или "В" група, защото има хора зад гърба ви. Ако държавата беше нормална, то БФС-то отдавна нямаше да е същото. Агитка като вашата няма да се намери скоро. Видяхме колко бяхте срещу АИК (похвално много), видяхме и срещу Калиакра (трагично малко). Демек, ако отбора ви не бе се класирал за групите за ЛЕ, посещаемоста ви щеше да е подобна на отбори като Литекс...

Поредните глупости, освен за синьото БФС, за съдиите няма ли да кажеш или че имаме много фенове, които не са от София ? А последното с посещаемостта е повече от смешно, но мен не ми пречите да си мислите, че сте най-великите в България ! :lol:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 сеп 2010 19:03

sostenere написа:
to6kata1912* написа:
Абе вие, ако сте във "В" група ще имате по 50 човека на мачовете бе...

Не съм влезнал да споря във форума на Ботев и да оборвам някакви клишета, като това което написа, само ще ти кажа, че ние никога няма да бъдем във В група, нито в Б, просто това е традицията, такава е съдбата и това подхожда на моя клуб !

Както и на клуба Ботев.

Пребиваването ни в В група е единствено поради факта че един селски изрод УМИШЛЕНО "ликвидира" клуба, а предишното ни участие в Б група пак беше при същия този уруд, който целенасочено съсипа отбора.

Левски, ЦСКА, Славия и Локо СФ са единствените отбори които никога не са се борили да не изпаднат. Преди годините на този урод за когото споменах, Ботев беше сред тези 5 тобора!! За всичките си участия в А група (51 до 99) Ботев има всичко на всичко няколко излзиания извън топ 6. А в призовата тройка е попадал 17 пъти от 48 участия. Така че, не смятам , че само твоя отбор му приляга и е по право това което е!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 06 сеп 2010 21:02

Това за отбора,дето е във "В" група скоро няма да важи.Тогава какво ще измислите?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 06 сеп 2010 21:07

sostenere написа:Поредните глупости, освен за синьото БФС, за съдиите няма ли да кажеш или че имаме много фенове, които не са от София ? А последното с посещаемостта е повече от смешно, но мен не ми пречите да си мислите, че сте най-великите в България ! :lol:

sostenere, да, ние сме най-великата публика в България. Само кажи и започваме да спорим. Иначе си прав за всичко. БФС-то е зад вас, съдийте редовно си ви подкрепят, а половината ви фенове са извън София. Това доказва и слабата посещаемост на "Герена". Хайде не ми говори, че чак ми ставаш смешен. Ние каквото сме правили, ти такова нещо само по ТВ-то можеш да гледаш.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2010 22:05

БУЛТРАС написа:sostenere, да, ние сме най-великата публика в България. Само кажи и започваме да спорим. Иначе си прав за всичко. БФС-то е зад вас, съдийте редовно си ви подкрепят, а половината ви фенове са извън София. Това доказва и слабата посещаемост на "Герена". Хайде не ми говори, че чак ми ставаш смешен. Ние каквото сме правили, ти такова нещо само по ТВ-то можеш да гледаш.

Абе пич не разбра ли, че не ме интересувате Вие какво сте правили и правите в момента, стига прави съпоставки с нас, умираш значи да се сравняваш с публиката на Левски... Както виждаш от няколкото ми поста аз говоря единствено и само за моя отбор, ти постоянно говориш за Левски...Това, което прави публиката на Ботев ще го гледам само по ТВ-то :lol: Аз съм бил на такива мачове на моя отбор като почнем с Рейнджърс 1993-та, победата 7:1 срещу ЦСКА, финала за купата 1998 и победата 5:0 пак с ЦСКА играни пред 50 000 зрители на Националния стадион, мачове с Ювентус, Ливърпул, Удинезе, Шалке, Барса, Челси, Лацио, Марсилия и т.н пред препълнени ст. Георги Аспарухов и ст. Васил Левски , гостувания в Европа, на които сме били по 3000-4000 човека, в Удине, в Търнава, във Верона, в Барселона...няма да ми стигне времето и мястото да изброя всички мачове, така че най-малкото ти можеш да ми кажеш да не ти говоря, че ставам смешен, а всъщност смешния си ти, където мислиш за уникално нещо 1000 човека, които сте отишли на 30-на минути от Пловдив за най-великата публика в България...
Аз казах още в първия си пост, правете си кефа и шоуто, но не се изхвърляйте с такива думи за най-великата и не знам си каква най най най... публика ! Мястото на Ботев, както по-горе каза един потребител не е във В група и аз ще се радвам да има пак мачове Левски-Ботев.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo&feature=related[/youtube]

Само едно последно нещо и спирам да пиша тук: Да си левскар е чест !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 сеп 2010 22:32

sostenere написа:
БУЛТРАС написа:sostenere, да, ние сме най-великата публика в България. Само кажи и започваме да спорим. Иначе си прав за всичко. БФС-то е зад вас, съдийте редовно си ви подкрепят, а половината ви фенове са извън София. Това доказва и слабата посещаемост на "Герена". Хайде не ми говори, че чак ми ставаш смешен. Ние каквото сме правили, ти такова нещо само по ТВ-то можеш да гледаш.

Абе пич не разбра ли, че не ме интересувате Вие какво сте правили и правите в момента, стига прави съпоставки с нас, умираш значи да се сравняваш с публиката на Левски... Както виждаш от няколкото ми поста аз говоря единствено и само за моя отбор, ти постоянно говориш за Левски...Това, което прави публиката на Ботев ще го гледам само по ТВ-то :lol: Аз съм бил на такива мачове на моя отбор като почнем с Рейнджърс 1993-та, победата 7:1 срещу ЦСКА, финала за купата 1998 и победата 5:0 пак с ЦСКА играни пред 50 000 зрители на Националния стадион, мачове с Ювентус, Ливърпул, Удинезе, Шалке, Барса, Челси, Лацио, Марсилия и т.н пред препълнени ст. Георги Аспарухов и ст. Васил Левски , гостувания в Европа, на които сме били по 3000-4000 човека, в Удине, в Търнава, във Верона, в Барселона...няма да ми стигне времето и мястото да изброя всички мачове, така че най-малкото ти можеш да ми кажеш да не ти говоря, че ставам смешен, а всъщност смешния си ти, където мислиш за уникално нещо 1000 човека, които сте отишли на 30-на минути от Пловдив за най-великата публика в България...
Аз казах още в първия си пост, правете си кефа и шоуто, но не се изхвърляйте с такива думи за най-великата и не знам си каква най най най... публика ! Мястото на Ботев, както по-горе каза един потребител не е във В група и аз ще се радвам да има пак мачове Левски-Ботев.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo&feature=related[/youtube]

Само едно последно нещо и спирам да пиша тук: Да си левскар е чест !

Не съм сигурен,че ще ходите по толкова хора на мач във В група!Прочетох,че Левски никога нямал да има тази участ,нормално...все пак живеем в България.
Изображение
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 сеп 2010 22:48

sostenere написа:Само едно последно нещо и спирам да пиша тук: Да си левскар е чест !

Да си левскар е позьорство, не чест. Чест щеше да е ако и миналата година си пълнехте стадиона, когато бяхте "в криза" и не се знаеше дали ще сте в тройката (ебати кризата, ебати чудото...) или ПОНЕ си пълнехте и домакинствата тая година (а не да имате по 2-3 хиляди на домакинства с Видима). Вярно, че София е бая по-далеч от родните места на 90% от феновете ви, отколкото Димитровград на нас, ама все пак... Вашите "фенове" ходят да гледат противника, не вас - фактите, че срещу АИК сте 20+ хиляди а следващия мач с Видима сте 2000 говори красноречиво.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”