zlostar написа:Писна ми от малодушие! Да малодушие и тук не говоря за играта на националния отбор по футбол, а за малодушието на българския фен. Цял ден чета как ще се бойкотира и как някои ще се радвали България да падне за да си подаде Стоилов оставката. Искам да попитам тези хора Българи ли са? Дават ли си сметка, че всичко тепърва започва и че една загуба във вторник намалява шансовете ни за класиране до минумум? Това ли искате? Отново да гледате Европейско по телевизията? Да всеки го е яд от неуспехите, а те в последно време не са никак малко, но да и това го има в играта. Веднъж падаш, другия път биеш. За това си и фен, за да се радваш на победите и да те боли от загубите. Всеки сам си избира клубния отбор, но Националният ни отбор е само един и добър или лош това е НАШИЯТ национален отбор. Националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!!. Затова аз казвам: ДА, АЗ ЩЕ ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!!!
България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Да, аз ще подкрепя Националния отбор
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- boston celtics
- Контакти:
Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?
100% ще паднем,реалист съм...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
-
Redemption
- Контакти:
Ако вляза в супермаркета и си купя некачествен колбас, няма да отида втори път и пак да си го купя, с надеждата че така той ще стане качествен. Ако има нещо което не ви харесва не го стимулирайте, дайте му шанс да се оправи. Бих подкрепял отбора ми когато губи но когато виждам че се прави всичко възможно за нещо по-добро, когато играчите са готови да изядат тревата, да си изплюят дробовете и да умрат на терена. Ако тогава загубят на следващият мач ще съм на стадиона и ще ги подкрепям още по силно. Но тук случаят е друг, sorry , без мен.
- venci_1913
- Контакти:
Аз мисля да отскоча и по някакъв начин да протестираме с/у Хасково Тиим ..Някаква информация има ли за продадени билети ?Колко са продадени до днес?
Славия София
venci_1913 написа:Аз мисля да отскоча и по някакъв начин да протестираме с/у Хасково Тиим ..Някаква информация има ли за продадени билети ?Колко са продадени до днес?
Четох някъде, че са продадени 500 билета. Може би ще има около 2000 души.
-
Blue_Girl
- Контакти:
2:0 за нас.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
миле гърбавия
Blue_Girl написа:2:0 за нас.
Е ДА ЗА ВАС И ЦЯЛАТА ШАЙКА1
- controller
- Контакти:
България няма отбор - под отбор има предвид едно цяло, готово да се бори в името на дадена цел ! Българският национален отбор НЯМА футболисти , еднствените на , което се крепи са Петрови (Мартин и Стилян) Михайлов (с леки забележки) и в общи линий това е . Кого да подкрепям ? Не утре, в никакъв случай няма да загубя 2 часа от времето си да гледам нещо наподобяващо футбол от националният ми отбор ! България НЯМА добри футболисти , които да формират едно цяло и ако ще и Господ да и е треньор пак ще падаме , футболистите се създават в школите на съответните държава в клубовете и , най-добрите футболсти в БГ ървенството НЕ са българи , е какво да очакваме ? Ами нищо няма да очакваме - нормално !
Ако с този тим се класираме за където и да е било (по някаква тъпа случайност) ще станем за срам - убеден съм ! Какво да противопоставим на Черна Гора, Швейцария и Англия , футболисти играещи в Източна Азия , Русия или такива ,които са резерви в отборите си , бъдете реалисти !
Ние сме посредствен отбор и сме такива заради разрухата в клубните ни школи и като цяло във футболът ни ! До тук стиганхме ! И е време медийте ни да се надъхват преди всеки наш мач- едва ли не , само победа да очакваме , давайте го яваш поне сте хора ,които са навътре в нещата и вждате какво става !
Зле сме ,много сме зле за това ако имате 2 часа за губене идете гледайте мача , или седнете пред телевизора !
Ако с този тим се класираме за където и да е било (по някаква тъпа случайност) ще станем за срам - убеден съм ! Какво да противопоставим на Черна Гора, Швейцария и Англия , футболисти играещи в Източна Азия , Русия или такива ,които са резерви в отборите си , бъдете реалисти !
Ние сме посредствен отбор и сме такива заради разрухата в клубните ни школи и като цяло във футболът ни ! До тук стиганхме ! И е време медийте ни да се надъхват преди всеки наш мач- едва ли не , само победа да очакваме , давайте го яваш поне сте хора ,които са навътре в нещата и вждате какво става !
Зле сме ,много сме зле за това ако имате 2 часа за губене идете гледайте мача , или седнете пред телевизора !

няма да си губя времето за циркаджии с перуки...
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]