България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Нов резил, ново начало ?!?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2010 11:32

acmilan написа:Според мен и Жозе Мауриньо да ни беше треньор,нямаше да победим Англия.Както писах и в този форум-преди мач на националите винаги съм оптимист,винаги вярвам,винаги се надявам,винаги подкрепям отбора,дори да съм наясно,че сме далеч от истината.Да,Станимир Стоилов греши в много насоки,но големите му грешки са две-няма смелост да вика и пуска по-млади момчета,които да бъдат изпробвани поне,както и поставянето на дадени футболисти на нетипични постове.Мисля си,че е може би е време по-старите играчи като Стилян,Мартин,Пелето,Пеев,Илиан Стоянов да се оттеглят.Ясно е,че заместниците им не са по-класни от тях,но поне имат повече физически сили,както и мотивация.Иначе да поставиш десен бек отляво и опорен халф на дясното крило,при положение,че разполагаш с типични футболисти за тези постове е несериозно.Така че,колеги,и да играеха примерно Пиргов,Иво Иванов,Милиев,Старокин,Гаджев,Домовчийски,ако щеш Николай Димитров,Спас Делев,Мицански,Даниел Младенов,Иван Стоянов(ако не се правеше на обидена да не казвам какво) пак щяхме да паднем,но,може би,щяхме да приемем по-леко загубата,може би щеше да има повече живец в играта,повече надежди за бъдещето.Някои от сегашните национали не се класираха 4 пъти за голямо първенство,други 3,трети 2,четвърти веднъж,трудно е да приемем,че е възможно изведнъж да направят пробив,за съжаление.

+1 :) Съгласен съм с теб, още повече че още при жребия стана ясно, че с Англия - водач на група нашите шансове за ЕП намаляват с 50% (люта борба за второто място и късмет във баража). :) Друг е въпросът, дали съставът зависи изцяло от Мъри. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

pass4o
Контакти:

Мнениеот pass4o » 05 сеп 2010 13:55

няма какво да се направи

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 05 сеп 2010 14:23

tzloko написа:
Levskar_90 написа:Незнам за вас, но аз може би за първи път откакто се помня, бих се зарадвал ако паднем от Черна гора. Може би тогава ще стане преврата и ще падне дуото Мъри и Наско, а с него се надявам и Боби. Левскар съм в червата, но съм против тях, дали са много за Левски, но там нестават. Така, че за мен загубата, може да доведе до ново по-светло бъдеще за националния ни отбор.

Вие, как мислите ?

Съгласен съм, дано паднем и Мърльо да хвърли оставка.

По малоумен коментар скоро не бях чел. Поставяш омразата си срещу един човек над България.
Добър или лош Мъри е треньор на България, а това поколение силно или слабо е последното което може да ни класира на някакви финали, защото това което идва отдолу е още по-зле.
Оставка на Мъри няма да ни класира никъде, затова подкрепа във вторник и дано бием за да се върнем в играта. Колкото и слабо да сме играли сме изгубили само един мач срещу фаворита в групата и то като гости. Всичко си е в наши ръце. Бием в сряда и после другия мач и Уелс и нещата си идват на място.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 05 сеп 2010 14:44

Не е нормално българи да искат България да загуби. Промяна в БФС е практически невъзможна, защото БФС е огледало на българската управленска действителност. В чисто футболен план как искате да има силен национален отбор при положение, че първенството ни може би е от най-слабите в Европа. Не искам да обиждам левскари, цскари и литексчии (литексари?), но играта на отборите им в международните турнири не е приятни за всеки обичащ футбола ни.
105 години / 4 поколения ботевисти!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 сеп 2010 16:13

ilian12 написа:Не е нормално българи да искат България да загуби. Промяна в БФС е практически невъзможна, защото БФС е огледало на българската управленска действителност. В чисто футболен план как искате да има силен национален отбор при положение, че първенството ни може би е от най-слабите в Европа. Не искам да обиждам левскари, цскари и литексчии (литексари?), но играта на отборите им в международните турнири не е приятни за всеки обичащ футбола ни.

Нормално е, та те още отпреди мача са подготвили торбите с псувни, къде ще ги ползват ако вземем че не се издъним. Българинът отдавна е доказал, че повече мрази отколкото обича, та някак по-лесно се излива омразата след такава издънка, отколкото щастие от победата.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

interfan6
Контакти:

Националите ни се надяват на подкрепа във вторник

Мнениеот interfan6 » 05 сеп 2010 19:16

От мене имат една подкрепа ....три пръста с среден преобладаващ...

нещастници скриите се бе ! не ви е срам !

че и подкрепа ще искат !

да ходят да правят пари за перуката !

:@ :@ :@ :@ !!! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Re: Националите ни се надяват на подкрепа във вторник

Мнениеот VesMil » 05 сеп 2010 19:18

Колега недей така с лошото. Момчета сигурно искат подкрепа в кръчмата...... :!:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 сеп 2010 19:20

Подкрепа... :lol:
Дано загубят!
Всичките тия отрепки да станат за резил пред целия свят-дано!
Има много смели сърца,много сърцати момчета из "А" Група, вече направо се радвам,че не ги викат и тях да се излагат към сбирщината на Данчев,Мъри,Танев и Перуци.
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 сеп 2010 19:20

VesMil написа:Колега недей така с лошото. Момчета сигурно искат подкрепа в кръчмата...... :!:

Тунинговани фльорци искат. :lol:
Само Черно море.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 05 сеп 2010 19:22

Вие само да псувате ли знаете? Само недоволни в тая държава. Какво вие дадохте на България, че сте толкова взискателни към футболисите ни?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”