Мъри си подаде оставката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Мъри подава оставка при провал срещу Черна Гора

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 сеп 2010 14:17

ivan.stefanov написа:Време беше! Видя се, че вече не става за треньор. Не знам какво му има на тоя човек, но в момента дърпа националния надолу, както преди това дръпна Литекс и Левски. Ясно е, че с него няма да стане. А играчи други нямаме.

Колега, с Мъри "Левски" записа най-големия си международен успех в своята клубна история. :) Беше въпрос на минути, това да се случи и с отбора на "Литекс". Не знам, дали си гледал домакинския им мач срещу БАТЭ ?! Тогава играчите от Ловеч просто се уплашиха в последните минути, затвориха се като опълченци, а вратарчето (Урош Голубович, ако не греша) не знаеше къде се намира - направи излишен корнер, вместо просто да хване една елементарна топка, след корнера дойде и голът за беларусите, а после си е*а майката! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Мъри подава оставка при провал срещу Черна Гора

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2010 14:19

Captain Stottlemeyer написа:
ivan.stefanov написа:Време беше! Видя се, че вече не става за треньор. Не знам какво му има на тоя човек, но в момента дърпа националния надолу, както преди това дръпна Литекс и Левски. Ясно е, че с него няма да стане. А играчи други нямаме.

Колега, с Мъри "Левски" записа най-големия си международен успех в своята клубна история. :) Беше въпрос на минути, това да се случи и с отбора на "Литекс". Не знам, дали си гледал домакинския им мач срещу БАТЭ ?! Тогава играчите от Ловеч просто се уплашиха в последните минути, затвориха се като опълченци, а вратарчето (Урош Голубович, ако не греша) не знаеше къде се намира - направи излишен корнер, вместо просто да хване една елементарна топка, след корнера дойде и голът за беларусите, а после си е*а майката! :lol:

Ти гледа ли как треньора остави Нифлор едва влачещ се на терена в същата тази среща и как стоеше пак като статуя и наблюдаваше затварянето на отбора
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Трябва ли Станимир Стоилов да си отиде от националния отбор?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 сеп 2010 14:22

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:Левскарите , които защитават Стоилов се излагат яко ... Нямали сме играчи , били некадърници - а защо ги вика тогава бе ? Какви играчи имат Словения , Словакия , Беларус ( които биха Франция вчера) ? Какво правят в отбора Коловати , Веско Минев ,Янков , Хичо , Камбуров , Рангелов ? Докога ще се бутат напред Зетя и Синчето ? Къде са Валентин Илиев, Влади Гаджев , Димитър Макриев ... Защо не се дава шанс на Владо Стоянов и Мицански ? Защо се отказаха последователно Иванков , Иван Стоянов и Бербатов ?
Докога с безумната тактика на Кауна за надиграване с много по-класен противник и безкрайно задържане на топката ? И прочетох едно мнение , което е много вярно - основният проблем са Перуката и Наско , Мъри е само една маша в ръцете им ... И тъй като Боби едва ли ще бъде сменен скоро , на момента да се омитат Обецата и Кауна , и да се назначава Ото Рехагел или друг известен чужденец начело на отбора :!:

Аз съм левскар и ти казвам,че Гаджев,в момента,НЕ Е за национала!!!
"... Къде са Валентин Илиев..."
Наистина,къде е ?Ти знаеш ли?Щото съм сигурен,че много малко хора знаят!Сигурно е заради "супермега" играта,която показва!На Мицански що не му дават шанс в К'терн?И там ли Стоилов го "мъчи"?И там ли е неоценен?Стоянов,та Стоянов!Не беше ли Стоянов,дето Базел му напълниха "кошницата" съвсем наскоро?
"...И прочетох едно мнение , което е много вярно - основният проблем са Перуката и Наско ,..."
Преди тях сигурно газехме наред,нали?

Говориш глупости ...
Гаджев не бил във форма , но поне играе редовно , за разлика от Янков или Пелето , а и аз казвам поне да бъде извикан , не е задължително да бъде титуляр
Валентин Илиев е твърд титуляр за Университатя (Крайова) и бележи често в Румъния , освен това не е на 36 като Коловати , апропо ти знаеш ли как се представя в Хирошима , следиш ли го редовно ?
За Мицански и Стоянов - даде ли им се шанс въобще , някакви си 10 минути на Илиан срещу Русия ... Да не говорим , че като се скъсваше да вкарва Мъри пак не го викаше - тоест говорим за специално отношение , за тенденция , нали затова са контролите - да видим по-непознатите лица , а не старите муцуни . Същото важи и за Владо Стоянов - Мъри не си направи труда да го пусне , иначе Малката Перука си я знаем какво умее ... И впрочем , Стоянов изхвърли Динамо (Загреб) , а Базел му вкара 3 гола след като изгониха играч на Шериф , така че вземи се поинтересувай малко и тогава пиши ;)
Преди Перуката и Наско поне ни биеха силни отбори , сега и Кипър почнаха да ни блъскат , възможно е и Черна гора във вторник :oops:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 04 сеп 2010 14:23, променено общо 1 път.
Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 04 сеп 2010 14:23

Единствено Мъри беше виновен за отпадането от БАТЕ! Сгреши тактиката, смените и това им костваше успеха ;)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 04 сеп 2010 14:38

Абе че Мъри е некадърник, некадърник си е(и то голям)голям на приказки, нула на способности,ама и футболистите ни са големи кретени, човечета без спортна злоба и хъс,незаслужаващи да обличат българския екип
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 04 сеп 2010 14:42

Абе като го харесвате толкова много този специалист Мъри, ами вземете си го обратно и освободете националния отбор от присъствието му.И атанас вземете с него - те нали комплект вървят.

Aquaaa
Контакти:

Re: Станимир Стоилов-вън от националния отбор

Мнениеот Aquaaa » 04 сеп 2010 14:51

controller написа:И какво е виновен Стоилов ,че България няма добри футболисти ? Такива се създават в школите на клубните отбори не в националния ! Ние сме жалък отбор дали без Стоилов ,или със все тая проумейте го !

Видяхме на световното колко по-жалки отбори от нашия направиха нещо, без футболисти - само с треньор, ако се опитваш да ме убедиш в обратното - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: явно толкова разбираш от футбол.....

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 04 сеп 2010 14:52

Няма угоди за вас , да ви и у ............. разбирачите :evil:
Бягайте при Боби Михайлов да си подавате молбите !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2010 14:53

Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:Левскарите , които защитават Стоилов се излагат яко ... Нямали сме играчи , били некадърници - а защо ги вика тогава бе ? Какви играчи имат Словения , Словакия , Беларус ( които биха Франция вчера) ? Какво правят в отбора Коловати , Веско Минев ,Янков , Хичо , Камбуров , Рангелов ? Докога ще се бутат напред Зетя и Синчето ? Къде са Валентин Илиев, Влади Гаджев , Димитър Макриев ... Защо не се дава шанс на Владо Стоянов и Мицански ? Защо се отказаха последователно Иванков , Иван Стоянов и Бербатов ?
Докога с безумната тактика на Кауна за надиграване с много по-класен противник и безкрайно задържане на топката ? И прочетох едно мнение , което е много вярно - основният проблем са Перуката и Наско , Мъри е само една маша в ръцете им ... И тъй като Боби едва ли ще бъде сменен скоро , на момента да се омитат Обецата и Кауна , и да се назначава Ото Рехагел или друг известен чужденец начело на отбора :!:

Аз съм левскар и ти казвам,че Гаджев,в момента,НЕ Е за национала!!!
"... Къде са Валентин Илиев..."
Наистина,къде е ?Ти знаеш ли?Щото съм сигурен,че много малко хора знаят!Сигурно е заради "супермега" играта,която показва!На Мицански що не му дават шанс в К'терн?И там ли Стоилов го "мъчи"?И там ли е неоценен?Стоянов,та Стоянов!Не беше ли Стоянов,дето Базел му напълниха "кошницата" съвсем наскоро?
"...И прочетох едно мнение , което е много вярно - основният проблем са Перуката и Наско ,..."
Преди тях сигурно газехме наред,нали?

Говориш глупости ...
Гаджев не бил във форма , но поне играе редовно , за разлика от Янков или Пелето , а и аз казвам поне да бъде извикан , не е задължително да бъде титуляр
Валентин Илиев е твърд титуляр за Университатя (Крайова) и бележи често в Румъния , освен това не е на 36 като Коловати , апропо ти знаеш ли как се представя в Хирошима , следиш ли го редовно ?
За Мицански и Стоянов - даде ли им се шанс въобще , някакви си 10 минути на Илиан срещу Русия ... Да не говорим , че като се скъсваше да вкарва Мъри пак не го викаше - тоест говорим за специално отношение , за тенденция , нали затова са контролите - да видим по-непознатите лица , а не старите муцуни . Същото важи и за Владо Стоянов - Мъри не си направи труда да го пусне , иначе Малката Перука си я знаем какво умее ... И впрочем , Стоянов изхвърли Динамо (Загреб) , а Базел му вкара 3 гола след като изгониха играч на Шериф , така че вземи се поинтересувай малко и тогава пиши ;)
Преди Перуката и Наско поне ни биеха силни отбори , сега и Кипър почнаха да ни блъскат , възможно е и Черна гора във вторник :oops:

Н.Михайлов,Минев,Милиев,Т.Янчев,Делев...всички те играят редовно.Нали това ти е критерият?
"Преди Перуката и Наско поне ни биеха силни отбори..."
Като ви гледам как сте ревнали,човек ще си помисли,че сме паднали от Лихтенщайн!Със Стоилов като треньор,изгермечихме същата тази Беларус,дето би Франция насред Париж!Ха сега,де...
"...иначе Малката Перука си я знаем какво умее..."
И откъде това?Да не гледаш Ередивизие някъде?

Върни се в “Национален отбор”