blue avalanche написа:Viktor4o_Rs написа:Левскарите , които защитават Стоилов се излагат яко ... Нямали сме играчи , били некадърници - а защо ги вика тогава бе ? Какви играчи имат Словения , Словакия , Беларус ( които биха Франция вчера) ? Какво правят в отбора Коловати , Веско Минев ,Янков , Хичо , Камбуров , Рангелов ? Докога ще се бутат напред Зетя и Синчето ? Къде са Валентин Илиев, Влади Гаджев , Димитър Макриев ... Защо не се дава шанс на Владо Стоянов и Мицански ? Защо се отказаха последователно Иванков , Иван Стоянов и Бербатов ?
Докога с безумната тактика на Кауна за надиграване с много по-класен противник и безкрайно задържане на топката ? И прочетох едно мнение , което е много вярно - основният проблем са Перуката и Наско , Мъри е само една маша в ръцете им ... И тъй като Боби едва ли ще бъде сменен скоро , на момента да се омитат Обецата и Кауна , и да се назначава Ото Рехагел или друг известен чужденец начело на отбора

Аз съм левскар и ти казвам,че Гаджев,в момента,НЕ Е за национала!!!
"... Къде са Валентин Илиев..."
Наистина,къде е ?Ти знаеш ли?Щото съм сигурен,че много малко хора знаят!Сигурно е заради "супермега" играта,която показва!На Мицански що не му дават шанс в К'терн?И там ли Стоилов го "мъчи"?И там ли е неоценен?Стоянов,та Стоянов!Не беше ли Стоянов,дето Базел му напълниха "кошницата" съвсем наскоро?
"...И прочетох едно мнение , което е много вярно - основният проблем са Перуката и Наско ,..."
Преди тях сигурно газехме наред,нали?
Говориш глупости ...
Гаджев не бил във форма , но поне играе редовно , за разлика от Янков или Пелето , а и аз казвам поне да бъде извикан , не е задължително да бъде титуляр
Валентин Илиев е твърд титуляр за Университатя (Крайова) и бележи често в Румъния , освен това не е на 36 като Коловати , апропо ти знаеш ли как се представя в Хирошима , следиш ли го редовно ?
За Мицански и Стоянов - даде ли им се шанс въобще , някакви си 10 минути на Илиан срещу Русия ... Да не говорим , че като се скъсваше да вкарва Мъри пак не го викаше - тоест говорим за специално отношение , за тенденция , нали затова са контролите - да видим по-непознатите лица , а не старите муцуни . Същото важи и за Владо Стоянов - Мъри не си направи труда да го пусне , иначе Малката Перука си я знаем какво умее ... И впрочем , Стоянов изхвърли Динамо (Загреб) , а Базел му вкара 3 гола след като изгониха играч на Шериф , така че вземи се поинтересувай малко и тогава пиши
Преди Перуката и Наско поне ни биеха силни отбори , сега и Кипър почнаха да ни блъскат , възможно е и Черна гора във вторник