Към Ники Александров

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Към Ники Александров

Мнениеот TheClub » 12 фев 2009 13:51

Ето и моят коментар. Ако трябва да питам вас Лефскари, веднага ще кажете, че не ви е нужен той, но аз няма да пропусна, защото не сте прави!!! Първо ако говорим за какъв цвят му е коментара вижте този на Ефрем Куренков: Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло?????? Абе лефскари, защо не си гледате вашите коментатори??? а?????? А закачате Ники ?? Кажете де?? Не можете нали ? Само това ще кажа :!: :!: :!:

anri
Контакти:

Мнениеот anri » 12 фев 2009 13:54

Дребните хорица на Балканите не могат да проумеят,че държавата им и националният им отбор,ще ги има(дай Боже), даже ако любимият им отбор или партия не съществуват.И те трябва да го подкрепят независимо дали бие или пада,виждайки че играчите играят за своята родина.Футболът е една игра в която има победени и победители.Няма нищо срамно да загубиш.Срамно е когато играеш за своята родина без желание,и те бият като магаре,а ти носиш фланелка с герба на България.А Ники Александров като ходи следващият път в Швейцария нека попътува малко из страната и да види, има ли село без стадион с перфектно тревно покритие,да не говорим за градовете, и след това да говори за слабата Швейцария.И все пак за мен е радостно,че има такива коментари все още,защото след 5-6 години след такъв мач с отбор като Швейцария ще пишем най-хвалебствените статии,но явно някои хора още не могат да проумеят колко сме назад като държава и условия за спорт.Ама то си е за тяхна сметка,щото скоро ще коментират само сумо.А могат и да учавстват!

bultras

Re: Към Ники Александров-Не те ли е срам?

Мнениеот bultras » 12 фев 2009 15:51

elit написа:Моят коментар се състои само от фразата -
Чисто по български! На написаното отНики
Александров, дори и Ивайло Дражев, би завидял!
За съжаление темата за българската журналисти-
ка е много важна, защото страната ни е в настоя-
щата ситуация, не без съдействието и четвърта-
та власт.
Некомпетентност, продажност, лакейничене, коруп-
ция, тенденциозност, жълтина, груба апологетика,
всичко това се наблюдава в нашата журналистика
и се превръща в трайна тенденция!
Коя нормална телевизия,в нормална страна,би си поз-
волила лукса да пуска коментатори, като този по
БНТ? В коя нормална страна, спортните журналисти
са толково замъглени от фенщината си, че да не
са обективни в преценките си и да работят против
националния отбор? Не сме ли свидетели на постоян-
ни инсинуации, които подриват и малкото положи-
телни наченки и се превръщат в преграда за разви-
тие? Нека някои ми обясни, какво е положителното,
когата един следствен - Ивайло Дражев, всеки
ден има трибуна в електроните медии и вестници-
те и неговите абсурдни и недоказани твърдения се превръщат в основа на цели предавания! Чашата
преля вчера, когато същият индивид се изказа по
канал 3 за играта на националния отбор с ампломб
на последна инстанция. А "компетентните" журнали-
стите раболепно мълчаха, все едно, че сър Алекс
Фъргюсън е на телефона!
Всичко това щеше да е смешно, ако не беше толко-
ва трагично!

БРАВО.ВЕЛИКОЛЕПНО МНЕНИЕ.А НИКИ АЛЕКСАНДРОВ НАЙСТИНА ДРАЗНИ С ФЕНЩИНА И НЕОБЕКТИВНОСТ, КОИТО ДОРИ ХОРАТА В ТОЗИ ФОРУМ НЕ ПРИТЕЖАВАТ-С малки ИЗКЛЮЧЕНИЯ, РАЗБИРА СЕ .......

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 12 фев 2009 16:40

Убеден съм,че прочелите статията не са я разбрали или са я разбрали така както те си я виждат ... но не съм и очаквал друго,дост уместен и интелигентен коментар нормално е 90% от сган-та тука да не го е разбрала...далеч далеч по смилаеми коментари с заглавия са :
Мъри трябва да изкорени завинаги червеното зло!
Надеждата се завърна – срещу Швейцария контурите на европейския футбол заблестяха
или
Мъри Магьосникът-Стоилов е галактическа величина за нашите балкански ареали

Г-н Александров пита хасковския мъдрец точно това ... Мъри не те ли е срам от подобни коментари ???

Надявам се сега като ви го смлях,да го асимилирате и да ви зацъкат мозъците малко от малко ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 фев 2009 20:29

Дойде времето и аз да кажа своето мнение по темата.
По някаква причина, последните години сме се превърнали в много озлобена нация. Българинът вече мрази всичко и всеки, вечно някой друг му е виновен за собственото му състояние. Непрекъснато дава акъл на другите как да си вършат работата, независимо колко са му реално познанията в областа, която има нещастието да работи обекта на гнева му.
Не съм редовен слушател на радиото, най- добри впечатления имам за Ники и Томислав, от времето когато коментираха мачовете от Ш.Л. по бТВ-то на културата....
Струва ми се, че двамата са в перфектна симбиоза. Единия дразни до крайност феновете на червените, другия пък прави същото със сините привърженици. За толкова години, това няма начин да не се е превърнало в рутина за тях. Мисля, че не влагат някаква зла умисъл в коментарите си, все пак не забравяйте, че от това предаване си изкарват хляба. Личното ми впечатление е ,че и двамата са достатъчно интелигентни, за да не влагат пряк смисъл в подобен род коментари. Струва ми се, че трябва да пробвате да четете и между редовете, на диагонал ако щете. От това да реагирате първосигнално, едва ли ще убедите автора в правотата си.
Пък и се пробвайте, когато дадено нещо ви дразни, просто да го подм.инете- спестява време, нерви и най-вече здраве. Четох коментара и не видях нищо заядливо вътре. Относно заглавието- трябва някак си да се привлече внимание, нали? ;)

Cabron
Контакти:

НИКИ АЛЕКСАНДРОВ,А ТЕБ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ???

Мнениеот Cabron » 12 фев 2009 21:21

Господин Александров,ако имаш доблест се извини публично на цялата аудитория в сайта.Не ти отива като уж уважаван журналист да пускаш такива коментари по адрес на националния отбор на БЪЛГАРИЯ! До толкова ниско ли те е довело клубното ти пристрастие към червеното тимче от парка?А не беше ли именно вашето "момче" човека ,който пропиля най-чистия гол в мача при 0-1,не е ли вашето "момче" Стилиан ,който не говори с български журналисти,ето това не е ли срамно?? И не е ли срамно да даваш всичко от себе си за Ман.Юн и да плюеш на българския национален отбор с лежерното си разхождане.Докога ще принизяваш БЪЛГАРИЯ ,до ниво цска ,до дребосъчната ти завист ,че сега отбора ни е в по-добри ръце и може би го очакват нови успехи.За какво те е яд?Че ги няма русолявите ритнитопковци от школата на цска или опазарените национали протежета на Лечков от доскорошно аматьорския Сливен 2000?Какво знаеш за Швейцария,защо не кажеш че на световното през 2006 отпаднаха без допуснат гол??Защо не кажеш в какви клубове играят футболистите им??Отговори ми господин Александров ,НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ????

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 12 фев 2009 21:24

Сливам двете теми.
@ Cabron Изображение
1. Комуникация във форума се подържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Cabron
Контакти:

Мнениеот Cabron » 12 фев 2009 21:27

На нито едно място не съм обидил господин Александров..Под нивото ми е да съм циничен.Задавам нормални въпроси,дори да са по-остри,те са в добър тон и ще се радвам Ники Александров да даде обяснения за статията ,която сме принудени да видим .Благодаря предварително.Поздрави!

Върни се в “Футбол - България”