bojkyy написа:![]()
В форумите на Гонг го познават още като bojkyy
Ясно защо не може да спре Моу, но наистина никога не го бях чувал...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojkyy написа:![]()

Френското звездно попълнение на Еркулес Давид Трезеге беше представен официално снощи пред над 5000 души в Аликанте. Буря от аплодисменти приветства 32-годишния нападател, идващ от Ювентус, който целуна емблемата на валенсианския клуб, показвайки отдадеността си.
"Дойдох тук, за да печеля", лаконично заяви Трезеге. "Не идвам за оставане в елита, а за нещо повече. Мисля, че имаме нужния потенциал. Остава ни само да го покажем на терена", заяви още Давид.
bojkyy написа:Middlesbrough написа:ако го нямаше Касияс , отдавна щяхте да сте в сегунда дивисион
На Касияс са му издигнали статуя и са му дали някво признание, но не помня как беше
megan fox написа:bojkyy написа:![]()
Ясно защо не може да спре Моу, но наистина никога не го бях чувал...![]()
![]()
![]()
Madridist написа:Френското звездно попълнение на Еркулес Давид Трезеге беше представен официално снощи пред над 5000 души в Аликанте. Буря от аплодисменти приветства 32-годишния нападател, идващ от Ювентус, който целуна емблемата на валенсианския клуб, показвайки отдадеността си.
"Дойдох тук, за да печеля", лаконично заяви Трезеге. "Не идвам за оставане в елита, а за нещо повече. Мисля, че имаме нужния потенциал. Остава ни само да го покажем на терена", заяви още Давид.
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7bJgYlkMx7g&feature=player_embedded[/youtube][/center]
Аз лично се учудих, че играч от класата на Трезаге напуска Ювентус(с който щеще да играе и в групите на ЛЕ) и отива в скромен тим като Еркулес, но явно наистина желанието му да играе в Примера е повлияло.
Madridist написа:Френското звездно попълнение на Еркулес Давид Трезеге беше представен официално снощи пред над 5000 души в Аликанте. Буря от аплодисменти приветства 32-годишния нападател, идващ от Ювентус, който целуна емблемата на валенсианския клуб, показвайки отдадеността си.
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7bJgYlkMx7g&feature=player_embedded[/youtube][/center]
Аз лично се учудих, че играч от класата на Трезаге напуска Ювентус(с който щеще да играе и в групите на ЛЕ) и отива в скромен тим като Еркулес, но явно наистина желанието му да играе в Примера е повлияло.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта