Англия-България по коя телевизия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Англия-България по коя телевизия
В цялата картинка са виновни не булшитком ,ами ония нещастници дето се водят национална телевизия и другата...спортната телевизия на България.Недопустимо е мач на националния отбор да се предава по канал,гледан от 50-ина - 100 хил (най-много) българи. Иначе до скоро смятах да мина на булшитком,но с тия ла*на само ме амбицираха дори и да не си го помислям.
110 години любов!
Абе на булсат съм ама пак съм си разочарован, че ще го дават на измислената тв+.. друго си е на националната телевизия..така както винаги е било, се събереш с приятели или баща,брат..
alexpk написа:Пичове,УЕФА винаги дава първо правата за излучване на мачове на националните отбори на ТЕЛЕВИЗИИ С НАЦИОНАЛЕН ЕФИР.В Италия е RAI,в Германия са ARD и ZDF.На БНТ не им пука.Тя е един от последните бастиони на комунизма.Там всички са връзкари и крадци.Като не купуват правата естествено друга тв да ги купи.Не забравяйте как по същият начин оставиха половин България без ЕП преди 2г.Но могат да купят правата за СП по баскетбол.
Глупости... В Испания например националната телевизия- TVE не предава мачовете на националите, а платения канал - Канал +...
Неутрален написа:Ясно е как се прави бизнес, с пари. Ако някой извади 200 000 , може да си го гледа и само той в къщи на собствения тв. Но въпроса е ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НАД 50 МИЛИОНА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ? ЗАЩО ? Това е събитие което ще се гледа от поне милион зрители , а може да са и повече. 120 000 щяха да ги съберат само от реклами. Тези чугунени глави как не проумяха че това е единствения начин да привлекат поне мъжката част от аудиторията. Нали по време на световното се биха в гърдите че имали супер висок рейтинг ? Въпреки малоумните им водещи, хората гледаха мачовете без звук (повечето), но все пак гледаха. А сега , който има булшит гледа, другите пред PC -то. А който няма комп, за него супата.
Доста хора не сте зпаознати тук, но плюете... Попринцип, БНТ има делегиран бюджет понеже е национална телевизия- вие това знаете ли какво означава... Второ, телевизията от доста време излъчва повторения на свои предавания, точно понеже парите и привършиха... С рекламите също не сте наясно- БНТ няма право да излъчва толкова реклами, колкото една частна телевизия, така че 120 000 от реклами трудно, да не кажа невъзможно...
Живеем във време на пазарна икономика - който предложи по-добрата оферта, той печели,.... БНТ, Ринг, Диема дори няма как да се конкурират с БСК поне на този етап.... Така, че колкото и да плюете - ефект няма да има.... Търсете близките кръчми или ЕФУ...
-
AnalBreaker
- Контакти:
Кви 120 000 бе човек? Тва да не ти е Суперкупата в САЩ (там се въртят десетки милиони)? Ние сме малка държавица и все по-малко хора им остава време да гледат футбол
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Ще "рева" колкото си искам защото не може нац. отбор на България, който е на всеки един българин да бъде даван по телевизия, която е излъчвана само по един възможен кабелен оператор
Както виждаш може!А и да ревеш или не все тая и на никого хе му пука
- Бижутера
- Контакти:
Pe60 написа:Ще "рева" колкото си искам защото не може нац. отбор на България, който е на всеки един българин да бъде даван по телевизия, която е излъчвана само по един възможен кабелен оператор
Както виждаш може!А и да ревеш или не все тая и на никого хе му пука
да си сложи булсатком и да гледа, щото тв+ тепърва почват с мачовете
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Морски , признавам си , не съм запознат точно как се работи с толкова много пари. Единствения начин е да си запознат пряко къде и как се изразходват парите. Само мога да кажа какво съм преживял на няколко пъти в тази ши.ана телевизия. Налагало ми се да участвам няколко пъти и винаги имало супер много проблеми, като един път дойде някакъв човечец и каза, ми аз не знам че и вие ще участвате в предаването !!! Пълен хаос. Винаги съм чакал с часове, някога даже и по няколко дни съм си губил времето, за има няма 1 час предаване. Като знам как работят, нищо ново, но за тези които не знаят мога да подскажа само : ПЪЛЕН ХАОС. Непрекъснато влизаха и излизаха някакви хора с кафенца в ръка , като гледам че е пълна тази телевизия с какви ли не измекяри , мога да си представя колко много пари отиват за заплати на тези хрантутници които са над 50 % в тази тв. И понеже спомена че живеем във време на пазарна икономика, предлагам ДА СЕ СПРЪТ ПАРИТЕ ЗА БНТ, да им се подари всичко налично като обекти и техника и да излизат на пазара. Много ми е интересно колко седмици ще издържат в ефира.
Хората вече спряха да се ядосват на лошите новини,то те вече не са и новини.БНТ няма пари за мачове на националния отбор,ами какво да се прави това е положението ,болниците нямат пари ами няма откъде да дойдат.Дори големите немски компании "Сименс" и "Еон" в България работят като БНТ,явно тук климата е такъв.
- Gunners
- Контакти:
MORSKI написа:Доста хора не сте зпаознати тук, но плюете... Попринцип, БНТ има делегиран бюджет понеже е национална телевизия- вие това знаете ли какво означава... Второ, телевизията от доста време излъчва повторения на свои предавания, точно понеже парите и привършиха... С рекламите също не сте наясно- БНТ няма право да излъчва толкова реклами, колкото една частна телевизия, така че 120 000 от реклами трудно, да не кажа невъзможно...
Живеем във време на пазарна икономика - който предложи по-добрата оферта, той печели,.... БНТ, Ринг, Диема дори няма как да се конкурират с БСК поне на този етап.... Така, че колкото и да плюете - ефект няма да има.... Търсете близките кръчми или ЕФУ...
Има достатъчно национални телевизии освен БНТ, които можеха да закупят правата, но не го направиха понеже сметнаха, че поставената цена е твърде висока. Нова Спорт имат достатъчно пари, но цената просто е нереална, пък и те нямат право да излъчват домакинство на Англия щом играе и България. После излиза телевизия х /ТВ +/ която купува правата на тази цена и си разделят парите с Булсат-а помежду си....
Бижутера написа:Както виждаш може!А и да ревеш или не все тая и на никого хе му пука
да си сложи булсатком и да гледа, щото тв+ тепърва почват с мачовете
ТВ + да ми направят един дюдюк пък тогава...

Върни се в “Футбол - България”