до mike28

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Talic
Контакти:

Re: до mike28

Мнениеот Talic » 11 фев 2009 16:32

А бе , че е си пада малко мухльо .. пада си :D , но поставете се наистина на негово място ... все пак това е форум , не е на пазара ... само се ругаем помежду си като някои селяни :D
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 16:41

Абе,какво си ми се лепнал?Да не искаш стотинки за една тревица,а? :mrgreen:[/quote]

Маймунке не се прави,тревичката ти не си я спирал :lol: Смешка :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 17:00

Аз не мога да разбера модераторите, що не направят най-накрая подреждането по темите да става по последно мнение??? Сега кво става - има хиляда мнения за мача довечера, еми тъпо е. Иначе ще има една, ще се пише в нея и докато предизвиква интерес ше е най-отгоре. Пък и така самите те ще имат по-малко работа за разчистване на излишни теми. Не ги ли мързи тия хора...

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 11 фев 2009 17:16

Триенето на мненията ви е най-малкото с което сте се разминали...
Мене лично така форума ми харесва много, ама много повече.Почти изчезнаха глупавите ви спорове на тема "прасе или говедо" и също така изчезнаха индивиди, които дразнят всички ни от супер много време.А честито, намерете още един като него!

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 11 фев 2009 17:26

ИзображениеИзображение

niko1

Мнениеот niko1 » 11 фев 2009 18:15

Явно на повечето ревящи от майк28 им са абсолютно непонятни "сложни" неща от типа на елементарно възпитание и уважение към друго мислещите ....

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 19:06

Ми на мен не са ми сложни, въпреки, че не съм от ревящите. Аз искам елементарни неща - махането на латиницата, ограничаване по ИП на баннатите, недопускане на дублиращи се теми и подреждане на темите по последно мнение. Нищо сложно, но все не става.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 19:32

Ми на мен не са ми сложни, въпреки, че не съм от ревящите. Аз искам елементарни неща - махането на латиницата, ограничаване по ИП на баннатите, недопускане на дублиращи се теми и подреждане на темите по последно мнение. Нищо сложно, но все не става.

И аз искам това,ама няма кой да ни чуе ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 фев 2009 14:15

MoNteSo написа:Триенето на мненията ви е най-малкото с което сте се разминали...
Мене лично така форума ми харесва много, ама много повече.Почти изчезнаха глупавите ви спорове на тема "прасе или говедо" и също така изчезнаха индивиди, които дразнят всички ни от супер много време.А честито, намерете още един като него!

За пореден път се обеждавам,че си един от най-интелигентните и мислещи хора във този форум!продължавай все така ;) !
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”