до mike28
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: до mike28
А бе , че е си пада малко мухльо .. пада си
, но поставете се наистина на негово място ... все пак това е форум , не е на пазара ... само се ругаем помежду си като някои селяни 
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Абе,какво си ми се лепнал?Да не искаш стотинки за една тревица,а?
[/quote]
Маймунке не се прави,тревичката ти не си я спирал
Смешка 
Маймунке не се прави,тревичката ти не си я спирал
Аз не мога да разбера модераторите, що не направят най-накрая подреждането по темите да става по последно мнение??? Сега кво става - има хиляда мнения за мача довечера, еми тъпо е. Иначе ще има една, ще се пише в нея и докато предизвиква интерес ше е най-отгоре. Пък и така самите те ще имат по-малко работа за разчистване на излишни теми. Не ги ли мързи тия хора...
Триенето на мненията ви е най-малкото с което сте се разминали...
Мене лично така форума ми харесва много, ама много повече.Почти изчезнаха глупавите ви спорове на тема "прасе или говедо" и също така изчезнаха индивиди, които дразнят всички ни от супер много време.А честито, намерете още един като него!
Мене лично така форума ми харесва много, ама много повече.Почти изчезнаха глупавите ви спорове на тема "прасе или говедо" и също така изчезнаха индивиди, които дразнят всички ни от супер много време.А честито, намерете още един като него!
Явно на повечето ревящи от майк28 им са абсолютно непонятни "сложни" неща от типа на елементарно възпитание и уважение към друго мислещите ....
Ми на мен не са ми сложни, въпреки, че не съм от ревящите. Аз искам елементарни неща - махането на латиницата, ограничаване по ИП на баннатите, недопускане на дублиращи се теми и подреждане на темите по последно мнение. Нищо сложно, но все не става.
Ми на мен не са ми сложни, въпреки, че не съм от ревящите. Аз искам елементарни неща - махането на латиницата, ограничаване по ИП на баннатите, недопускане на дублиращи се теми и подреждане на темите по последно мнение. Нищо сложно, но все не става.
И аз искам това,ама няма кой да ни чуе
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
MoNteSo написа:Триенето на мненията ви е най-малкото с което сте се разминали...
За пореден път се обеждавам,че си един от най-интелигентните и мислещи хора във този форум!продължавай все така
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Върни се в “Футбол - България”