ЧЕРНОМОРЕЦ-БЪДЕЩА ОСНОВА НА НАЦИОНАЛА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sheikh77
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ-БЪДЕЩА ОСНОВА НА НАЦИОНАЛА

Мнениеот sheikh77 » 11 фев 2009 15:04

konan написа:
sheikh77 написа:Поредните надежди на шараните отбора от Айтос да направи нещо велико

Когато някой ден някой от 37-те фена на отбора се види очи в очи с Митьо Селския от Подвис и той му обещае титла и ШЛ, тогава явно ще е 30 Февруари

Комунягата ни затри, сега гледа да лапне парцелите и го боли оная работа за некви фенове на отбор, който заграби всичко от друг отбор - футболистите, треноьрите, базата, стадина и т.н, само едно не можа да вземе - гордостта на феновете.

След 2 седмици почва шампионата - всяка гостуваща агитка ще е повече от агитката на шараните - ТОВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕ.

А дали циганчето от с Хотница е голям треноьр - дори педофилити в Швейцария го знаят.

П.С Оня ден бихте 2-рия отбор на Щутгарт, които са играли ганкиното.

В контролите сте силни, в мачовете е истината.

По добре мълчи, че после ще ти се смеят, пальо.

Не съм те шибал,за да ми викаш пальо.Ясно ли ти е ,селяндур малоумен?Баща ти сигурно е бягал след козите с гегата,когато на стадион 9-ти септември идваха по 30-35 000 души да гледат мачове на Черноморец.

Ха ха, пий си водката Ахелой, утайко

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ЗНАЕ ЩО ЗА ОТБОР И ФЕНОВЕ СТЕ, ЗНАЕШ ГО НАЛИ, ЗНАЕШ ГО - СМЕШНИ НЕЩАСТНИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ МЕТЪЛИ И ПЪНКАРИ, АУТСАЙДЕРИ И СТРОИТЕЛИ.
И да пишеш тука, на стадиона сте 200 човека, дрислив пъпчив метъл - а за преди 30 години, едва ли си бил на стадиона, келеш!

Потребителски аватар
konan

Мнениеот konan » 11 фев 2009 15:08

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ЗНАЕ ЩО ЗА ОТБОР И ФЕНОВЕ СТЕ, ЗНАЕШ ГО НАЛИ, ЗНАЕШ ГО - СМЕШНИ НЕЩАСТНИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ МЕТЪЛИ И ПЪНКАРИ, АУТСАЙДЕРИ И СТРОИТЕЛИ.

:roll: ????????????????????????Абе,ти да не би да си банков чиновник или адвокат-чалгаджия?? :mrgreen:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 11 фев 2009 15:22

konan написа:Точно за десет минути ви скъсаха трътките.Същият този велик немски отбор беше победен от Черноморец на собствен терен преди няколко дни с 2:0....Есента бургазлии победиха Черно море във Варна,а пролетта може да отидете и на резултат за фолклора в Бургас.

Ей селяк,заради такива капути като теб почвам да намразвам Черноморец,който винаги съм уважавал като клуб и винаги съм смятал,че е истинския отбор на Бургас.Първо,вие играхте контрола с резервите и юношите на Щутгарт,набий си го в главата.Второ,в Европа тази година станахте за посмешище,по-добре да не бяхте играли.За мача срещу нас,добре че беше съдията да ви даде тая смешна дузпа в 85 минута,иначе нямахте удар към вратата.А в Бургас съм сигурен,че ще ви бием както миналия сезон,ако си забравил.
Опомни се малко и слез на земята,шаранче.

Потребителски аватар
konan

Мнениеот konan » 11 фев 2009 15:31

boys85 написа:
konan написа:Точно за десет минути ви скъсаха трътките.Същият този велик немски отбор беше победен от Черноморец на собствен терен преди няколко дни с 2:0....Есента бургазлии победиха Черно море във Варна,а пролетта може да отидете и на резултат за фолклора в Бургас.

Ей селяк,заради такива капути като теб почвам да намразвам Черноморец,който винаги съм уважавал като клуб и винаги съм смятал,че е истинския отбор на Бургас.Първо,вие играхте контрола с резервите и юношите на Щутгарт,набий си го в главата.Второ,в Европа тази година станахте за посмешище,по-добре да не бяхте играли.За мача срещу нас,добре че беше съдията да ви даде тая смешна дузпа в 85 минута,иначе нямахте удар към вратата.А в Бургас съм сигурен,че ще ви бием както миналия сезон,ако си забравил.

Вие сте обречени да ядете бой от бургаските отбори където и когато ви хванат.Пролетта ще си пишем пак.Благодаря ти за милите думи.Заповядай в Бургас напролет.Може би ще те почерпя една мастика... :mrgreen:

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 11 фев 2009 15:34

Първо към момчето от Бургас.Недей така.С вашите се разбираме доста.Идвали са мачове на Левски от евротурнирите.Не забравяй,че мача е на Герена,но ти явно няма да присъстваш.
Второ.Към онзи sheik.Могат да се гордеят,че агитката им е от метъли.Крайно време е и нашата да се изчисти от индивиди с чалга маниери,с каквито е пълно за съжаление.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 11 фев 2009 15:39

konan написа:
boys85 написа:

Вие сте обречени да ядете бой от бургаските отбори където и когато ви хванат.Пролетта ще си пишем пак.Благодаря ти за милите думи.Заповядай в Бургас напролет.Може би ще те почерпя една мастика... :mrgreen:

...........................................................................................................................................................
Ще 4ерпи6 ако ви дадем една то4ка бастун4е такова.Фолклора в Бургас може да е хубав незнам,сигурно пеете още за миналата година двата ма4а.Когато и вие направите и един смислен ма4 в Европа тогава пи6и.Сега тихи4ко и леки4ко с трътките 4е да неви натъртим в Бургас за на6ия фолклор

Потребителски аватар
cherney2
Контакти:

Мнениеот cherney2 » 11 фев 2009 15:49

ZYKLON, ти чуваш ли се бе дете, шибани метъли не искам и да виждам в сектора - с тия мазни косици и не виждали сапун през живота си само ще се гордея ако всички станат метъли... Предпочитам бат' Милко :mrgreen:
Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 11 фев 2009 15:50

Тук виждам,че изпълзяха разни замаяни гагаузи.Иска ми се да въведа едно пояснение.Черноморец,вярно играха с Грасхопърс през лятото в един турнир,който вече не съществува.Още тогава Херо каза,че ще използва мачовете за контроли.Второто е,че мачът с Щутгарт ,въпреки,че е тренировъчен,беше с участие на петима от титулярите на германците.Както и да е,моите наблюдения са от доста години и ми прави впечатление,че бургаските отбори винаги са играли по -красив футбол и редовно бият,както във Варна,така и в Бургас.Имаше един мач,когато играчите на Нафтата искаха да сменят треньора и паднаха от Спартак с 2:5 в Бургас,което си беше сензация...Да не говорим,че е много по-приятно човек да се разходи до Бургас и да изгледа с удоволствие един мач на един красив стадион,отколкото да се бутне във варненските картофени ниви.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 15:53

konan написа:
boys85 написа:Много комплекси приятелю!Ако да си на 10 минути от отстраняването на един от най-силните немски отбори е за смях,то вашият подвиг срещу Грасхопърс не знам какво трябва да е.Колкото до сравнението с ОМ... :lol: :lol: :lol: Усещам,че и с Балъков начело,нищо няма да направите този сезон.Най-много 7-8 място. :!:

Точно за десет минути ви скъсаха трътките.Същият този велик немски отбор беше победен от Черноморец на собствен терен преди няколко дни с 2:0....Есента бургазлии победиха Черно море във Варна,а пролетта може да отидете и на резултат за фолклора в Бургас.

Ти наред ли си бе,онзи Щутгарт комплексирана мишко беше с 15 национала,а вие сте играли с детската им формация, и то в контрола това известно ли ти е въшко???????
Айде отивай да се прегледаш,че психиатрията няма да ви побере там феновете на Вихър Айтос!!!Медузи нещастни :!: Начело с Попайчето.
Аз по-смешен отбпр от вас не съм виждал сега сте 9,къде се слагаш изобщо,мачкали в някакви смешни конторли,я спри хапчетата смешка!!!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 16:00

popaj написа:Тук виждам,че изпълзяха разни замаяни гагаузи.Иска ми се да въведа едно пояснение.Черноморец,вярно играха с Грасхопърс през лятото в един турнир,който вече не съществува.Още тогава Херо каза,че ще използва мачовете за контроли.Второто е,че мачът с Щутгарт ,въпреки,че е тренировъчен,беше с участие на петима от титулярите на германците.Както и да е,моите наблюдения са от доста години и ми прави впечатление,че бургаските отбори винаги са играли по -красив футбол и редовно бият,както във Варна,така и в Бургас.Имаше един мач,когато играчите на Нафтата искаха да сменят треньора и паднаха от Спартак с 2:5 в Бургас,което си беше сензация...Да не говорим,че е много по-приятно човек да се разходи до Бургас и да изгледа с удоволствие един мач на един красив стадион,отколкото да се бутне във варненските картофени ниви.

Картофена нива е главата ти на тебе анадослка утрепко,ти изобщо знаеш ли какво е гагаузин?????И къде живеят,едва ли,та ти мозъчни гънки нямаш :!: :!: :!: Смешник от класа си злобно човеченце,ти и онези 15 фена на медузите,аз пък винаги съм се смял на бургаските тимчета,защото са смешници от класа :!: :!: :!: Винаги сме ви биели по висчки показатели,оттам идва и злобата ви,то друго не ви остава поздрави на Грасхопърс :lol: Били Щутгарт те :P :lol: Смешки :!:
Последна промяна от MORSKI на 11 фев 2009 16:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Черноморец”