Г-н Стоилов националният отбор не е Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Г-н Стоилов националният отбор не е Левски

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 14:21

Аз като едно отявлено говедо мога да кажа само - :!: :!: :!:

cskachampion написа:Контроли се организират, за да се види нивото на играчите. Според мен ще играят максималния брой играчи. Стоянов, Топузаков, Телкийски - няма лошо, нека видим в каква форма са, не са играли в националния от дълго време. Лично аз предпочитам да покажем добър футбол, а победата ме интересува повече в мачовете от квалификациите. Домовчийски не е играл цял мач за Херта и няма игрови опит, за да се появи в началото. За футболистите от БГ- отборите - всички са в края на тежка подготовка, наистина е по-добре да ги предпазят и да не ги пускат цял мач. Вижте, че Миланов няма алтернатива отляво, а отдясно мисля, че Данчо Тодоров и Манолев ще играят по едно полувреме. Бербатов и Стилян сигурно няма да играят повече от 50-60 минути, все пак имат тежък сезон в Англия. И между другото Стоилов го каза добре - сега аз съм треньор и ще викам който смятам, че го заслужава. Този мач е полезен, за да се запознае Мъри с отбора в среща срещу качествен европейски тим. В центъра на защитата Тунчев е трайно контузен, трябва да му се търси алтернатива, сигурен съм, че Илиев ще се върне в отбора също в някой от следващите мачове. Напред Бербатов е без алтернатива до момента, интересно ще е да се види как ще си партнира с Попов и евентуално с Домовчийски. Като цяло съм оптимист и пожелавам успех на националния.

:!: :!:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 фев 2009 14:21

cskachampion написа:Вижте, че Миланов няма алтернатива отляво

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 11 фев 2009 14:26

Дано днеска да бием за самочуствие,пак след това ще видим ;) ;) Според мене с тези пенсионери и таз приказка ще свърши така бързо както една друга за която слушахме молитви по Гонг всеки ден :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ХАЙДЕ НАЩЕ ПОБЕДА :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 14:52

Само незнам Бербо и Стилян какво търсят в този отбор?

Елементарно Уотсън.Трябва да има с кой да си изтрият задниците след мача довечера!!!И аз се чудя как тия двамата още не са теглили по една майна на всички експериментатори,изредили се на поста национален треньор в последните няколко мандата и похабили кариерата им в отбора.Жалко е за футболисти от такъв ранг,че няма да могат да играят пак на голям футболен форум!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 11 фев 2009 15:05

tprodanov не съм пропускал мач на ЦСКА от не знам колко години. Обаче това което става тук си е направо смешно. Националния ще играе а всеки си пише за ЦСКА, за Левски... Все ми е тая на кой отбор ще бъдат викани играчи, искам да гледам България на голям форум отново. Много бързо забравихте 94. Нещо не помня някой от хората по улиците да е мислил колко играча от Левски и ЦСКА са викнати, треньора от кой отбор е и други такива. Надявам се пак да стане. Иначе ще си продължаваме на чорбари и говеда, кой треньор се е издънил най-много, и да се сравняваме по провали а не по успехи. Не се съмнявам, че има хора, които се радваха на провала на Марков, защото е бил треньор на ЦСКА, както не се съмнявам, че ще има и такива, който ще се радват, ако Стоилов се провали. Е не благодаря, който и да е треньор пожелавам успех на националния отбор. Това си е личен избор, но се наслушах на реплики от сорта `добре ни биха сърбите да го махнат тоя Марков`. Националния не е място за гонене на треньори, спорове на клубно ниво и други подобни. Който иска да подкрепя отбора, да ходи на квалификациите, който не иска - по-добре да си стои вкъщи.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 15:16

Именно, съгласен съм. Просто много хора заради липса на собствени успехи са съгласни да се асоциират с нещо, единствено ако то има собствени успехи. Затова и е модерно да се откажеш от националния.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 15:17

Еми вече е Левски :D Нищо да видим Мъри какви ше ги мъдри,пък тогава ще коментираме,аз съшо не съм доволен,че си докара куците коне,ама нека не прибързваме ;) Може пък и да напарвят нещо :lol:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 фев 2009 15:46

MORSKI написа:Еми вече е Левски :D Нищо да видим Мъри какви ше ги мъдри,пък тогава ще коментираме,аз съшо не съм доволен,че си докара куците коне,ама нека не прибързваме ;) Може пък и да напарвят нещо :lol:

Куците коне? Доста крайно мнение. Не мисля, че някой от повиканите може да бъде опреличаван като куц кон!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 15:48

bigbonusprize написа:
MORSKI написа:Еми вече е Левски :D Нищо да видим Мъри какви ше ги мъдри,пък тогава ще коментираме,аз съшо не съм доволен,че си докара куците коне,ама нека не прибързваме ;) Може пък и да напарвят нещо :lol:

Куците коне? Доста крайно мнение. Не мисля, че някой от повиканите може да бъде опреличаван като куц кон!!!

Айде ,айде :D Аз пък мога ;) Може и да съм предубеден,но това което показваха някой от повиканите доста ме втрещяваше :!:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 фев 2009 15:50

MORSKI написа:
bigbonusprize написа:

Айде ,айде :D Аз пък мога ;) Може и да съм предубеден,но това което показваха някой от повиканите доста ме втрещяваше :!:

Кой?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”