Бойкот на Петрол АД

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baltimore

Re: Бойкот на Петрол АД

Мнениеот baltimore » 30 авг 2010 12:21

Като си много отворен, зареждай в ОМВ или Шел и спонсорирай на някой дебел западняк курвите и кокаина, може и колело да си купиш. Някой тръгна да прави нещо смислено и всеки бойкот ще прави, плакати ще вдига .... селянин прост. Много се дразня на такива тупани ...
[offtopic]Рядко си изпускам нервите тука, ама това е най-тъпата тема за деситилетието.[/offtopic]

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 30 авг 2010 12:24

ntodorov написа:Приятелю, автор на тази тема: Ти моето момче как го измисли това ? :shock: Ами аз, като ползвам М-тел, а не обичам Левски ?
Впрочем горивата на Петрол не са само в едноименната верига бензиностанции има ги навсейде във всяка бензиноколонка...Ай сега ходи пеш, че да не спонсорираш Черноморец... :( :shock: :? :o Смешни БГ синдроми ала "Не искам аз да съм добре, искам Вуте да е злае".

Благодаря за отговора. Относно М-тел, те точно затова се отдръпнаха от Левски и отдавна не са основен спонсор - защото не искат да дразнят останалите фенове. Сега дават само жълти стотинки. А за Петрол не си прав. Лукойл и Петрол са различни неща. Пак казвам, не съм принципно против спонсорството на спорта, но случая с Черноморец е неприемлив за мен

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 30 авг 2010 12:45

Карай си колелото тогава и недей да спонсорираш Черноморец. Също така недей става абонат на Булсатком и не пий Загорка - защото тогава ще спонсорираш Берое. Недей си изхвърля боклука, за да може Титан да остане без работа и да фалира - иначе ще спонсорираш ЦСКА. А за да оставиш ЦСКА без пукната пара недей става абонат на Глобул. Също не минавай и на Виваком - защото ще спонсорираш Локо Пловдив. Като гледам си левскар, тъй че може да си позволиш да си абонат на М-тел. Също така задължително стани абонат на Е-он - така ще спонсорираш ФА Къп ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 авг 2010 13:05

Велика тема просто. Наистина това ще остане в аналите на форума. Продължавай с подобни меко казано щуротии
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 30 авг 2010 13:24

Може да не ядем в Макдонълдс, компанията обявява фалит и килограмите в САЩ на глава на населениета падат с 15.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 30 авг 2010 13:56

slavia1913 написа:Ставам преди малко пускам си Гонг, гледам във форума тема със страно име, влизам и се напуших от смях. Благодаря, на авторо, че ми оправи настроението. Сигурно е на 10 и не е виждал повече от 5 лева и няма никва идея как се прави бизнес, но поне е забавен. :)
То по тая логика неговата, няма никой отбор да има голям спонсор, защото като фен на друг отбор си купи даде продукт, то той спонсорира вечния враг :lol: :lol: Eбахти забавата :lol:

Съгласен съм с теб. Точно поради причините, които аз посочвам, нито един отбор няма голям спонсор. Защото спонсорът не иска да дразни феновете на другите отбори. Единственото изключение е Черноморец.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 30 авг 2010 14:05

Това е-от днес забранявам на детето да пие соковете "Куинс " за да не спонсорира тима на Литекс.Бахти и тъпата логика брато,вземи си смени дилъра като за начало ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 30 авг 2010 14:30

benquick написа:Това е-от днес забранявам на детето да пие соковете "Куинс " за да не спонсорира тима на Литекс.Бахти и тъпата логика брато,вземи си смени дилъра като за начало ;)

Ганчев не ги ли продаде?

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 30 авг 2010 15:14

loko2004 написа:
shamana1912 написа:Аз се чудя защо "Каменица" не иска да стане спонсор на Ботев... :lol:

щото сте куци пилета :) това майтапр а иначе бирите по-принцип не искат да спонсорират в Бг отделен клуб поради риска много повече потребители да спрат да я пият отколкото ще привлече

Точно това ми е и на мен мисълта. Иначе не съм привърженик на философията на Вуте.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 30 авг 2010 16:56

В заключение бих искал да благодаря на всички, които изказаха своето мнение по темата. Това, с което не мога да се съглася, са обидните квалификации, но те остават да тежат на съвестта на техните автори. Също така не съм съгласен с тези, които обявиха темата за тъпа, защото всъщност става въпрос за финансирането на футбола. Ако това е смешна тема, тогава не знам коя не е. Много бих се радвал, ако всички отбори в България успеят да си изградят стабилни и постоянни модели на финансиране. Убеден съм обаче, че моделът на финансиране на Черноморец е неправилен, защото лежи на нереални основи, които в един момент ще се срутят. А относно бойкота, право на всеки е да реши за себе си кого и какво да бойкотира.

Върни се в “Футбол - България”