ЦСКА взима М'Боли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ЦСКА взима М'Боли

Мнениеот Viktor4o_Rs » 30 авг 2010 13:02

eelche написа:Венци не е левскар,Венци не е и цесекар,Венци дори не е и славист...Венци е една истинска подлога и се гъзи накъдето и както му е удобно...ИСТИНСКИ СРАМ ЗА СТАРИТЕ СЛАВИСТИ КАТО ДЯДО МИ.ИСТИНСКИ СРАМ ЗА ОТБОРА НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА СЛАВИЯ - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА :evil: :evil: :evil:

Така е , само дето Славия не е отбор на работническата класа , тук си много в грешка , Славия винаги е бил отбор на интелигенцията ;)
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 13:07

cska_90 написа:Малоумие!!Вратар под наем- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Титан са пълни идиоти!! :evil: Не знам какво се радвате само!!6месеца ще варди той,а след това,пак старите-що за идиотско решение!!!

Ти пък как ги изчисли 6 месеца :roll: 17 декември са под 4 месеца ;) Не ти ли писна да бойкотираш? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 30 авг 2010 13:07

За този ход браво на шефовете . М'Боли е отличен вратар и ще е от полза за групите и първенството . Ще имаме време до пролетта да потърсим постоянен вратар , сега ни трябваше спешно .
Славистчето не разбирам защо се гърчи , М'Боли не е играч за Славия , след като Тлъстия Венци не можа да го продаде лятото това е перфектното решение за всички , ще го гледат в Европа и зимата ще опита пак .

Изображение <===за всички телюги които неуморно сраха по темата .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 авг 2010 13:08

Не разбрах Мболи го взимаме за Лига Европа или ще си пази и в България за ЦСКА?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 30 авг 2010 13:10

redpride написа:Не разбрах Мболи го взимаме за Лига Европа или ще си пази и в България за ЦСКА?

Навсякъде ще пази :)

Потребителски аватар
delqn47
Контакти:

Мнениеот delqn47 » 30 авг 2010 13:11

cska_90 написа:Малоумие!!Вратар под наем- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Титан са пълни идиоти!! :evil: Не знам какво се радвате само!!6месеца ще варди той,а след това,пак старите-що за идиотско решение!!!

Димо,недей така! ;)
Аз съм сигурен,че до 17 Декември ако М'боли още не са го харесали,Венци вече ще ни го е дал завинаги за някаква приемлива цена,но за сметка на това ще вземе около 60-70% от бъдещ трансфер! ;) Така пак ще са на далавера и двата отбора! ;)
Don't get high on your own supply

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 авг 2010 13:12

Viktor4o_Rs написа:
eelche написа:Венци не е левскар,Венци не е и цесекар,Венци дори не е и славист...Венци е една истинска подлога и се гъзи накъдето и както му е удобно...ИСТИНСКИ СРАМ ЗА СТАРИТЕ СЛАВИСТИ КАТО ДЯДО МИ.ИСТИНСКИ СРАМ ЗА ОТБОРА НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА СЛАВИЯ - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО СЕГА :evil: :evil: :evil:

Така е , само дето Славия не е отбор на работническата класа , тук си много в грешка , Славия винаги е бил отбор на интелигенцията ;)

Добре,но как приемате тоя дебелия така да се гаври с един от топ - играчите на отбора?!Всички на протест ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
delqn47
Контакти:

Мнениеот delqn47 » 30 авг 2010 13:18

eelche написа:
Viktor4o_Rs написа:

Добре,но как приемате тоя дебелия така да се гаври с един от топ - играчите на отбора?!Всички на протест ! ! !

Да бе трябваше на вас да ви го даде!Каква гавра просто!Нали сте ултрасилните сега и ще мачкате Спортинг,Лил и Гент!А пък ЦСКА-то...никви шансове...
Don't get high on your own supply

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 30 авг 2010 13:19

Viktor4o_Rs написа:Пак ви питам другари , как точно ще му се вдигне цената на Мболи , след като Гути , Куарешма и Бобо ще се гаврят с Павката , Акуаро и т.н. и ще получите поне по 3 гола и в двата мача , да не говорим пък за Порто ... Освен това безвъзмездно ли ще го получите под наем според вас , та току-що Лечков каза , че още не сте платили за сливенските перли , перничаните мрънкат за Трифонов за някакви си 140 000 лева , та откъде пари дори за наем ? Нереално е просто , ако стане така , че го вземете , пак ще пиша и ще си призная , че съм сбъркал , но не виждам как Венци ще се прецака така ;)

Viktor4o_Rs написа:Малоумно решение на уж големия бизнесмен Венци , не съм и предполагал , че ще е такъв идиот и ще ви го даде , макар че още не е 100% сигурно , направо съм бесен :evil: :evil: Не виждам как ще му се вдигне цената след едно 5:0 на "Инюню" например , в тази група ще получавате поне по 3-4 гола на мач ... К*р за Венци , това мога да кажа , дано в крайна сметка не стане този трансфер :!: :!:

Aбе човек не виждам още къде си се извинил и признал грешката си ????кога ще го направиш :!: :?: :!: Само обиждаш безсмислено Г-н Стефанов !! :geek:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 30 авг 2010 13:19

eelche написа:Добре,но как приемате тоя дебелия така да се гаври с един от топ - играчите на отбора?!Всички на протест ! ! !

Мизъчна експлозия в обора . 8-)
Как точно се гаври Делелия с М'Боли , с трансфер в много по-силен клуб , възможност да играе в Европа и да си уреди следващ трансфер .
Нали това не може да стане без съгласието на самия М'Боли. ;)
Последна промяна от Хан Крум на 30 авг 2010 13:21, променено общо 1 път.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “ЦСКА”