ЦСКА взима М'Боли
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: ЦСКА взима М'Боли
Пак ви питам другари , как точно ще му се вдигне цената на Мболи , след като Гути , Куарешма и Бобо ще се гаврят с Павката , Акуаро и т.н. и ще получите поне по 3 гола и в двата мача , да не говорим пък за Порто ... Освен това безвъзмездно ли ще го получите под наем според вас , та току-що Лечков каза , че още не сте платили за сливенските перли , перничаните мрънкат за Трифонов за някакви си 140 000 лева , та откъде пари дори за наем ? Нереално е просто , ако стане така , че го вземете , пак ще пиша и ще си призная , че съм сбъркал , но не виждам как Венци ще се прецака така 

Viktor4o_Rs написа:Пак ви питам другари , как точно ще му се вдигне цената на Мболи , след като Гути , Куарешма и Бобо ще се гаврят с Павката , Акуаро и т.н. и ще получите поне по 3 гола и в двата мача , да не говорим пък за Порто ... Освен това безвъзмездно ли ще го получите под наем според вас , та току-що Лечков каза , че още не сте платили за сливенските перли , перничаните мрънкат за Трифонов за някакви си 140 000 лева , та откъде пари дори за наем ? Нереално е просто , ако стане така , че го вземете , пак ще пиша и ще си призная , че съм сбъркал , но не виждам как Венци ще се прецака така
А как точно ще си запази сегашната цена в тотаджийския отбор, дето пада от кой ли не "изненадващо"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ти за цената му не се притеснявай, щом Венци не го е продал , значи има защо , той това го умее
Прекалено много отбори пре.бахте вече, за да измамите Дебелия ...

Viktor4o_Rs написа:Ти за цената му не се притеснявай, щом Венци не го е продал , значи има защо , той това го умееПрекалено много отбори пре.бахте вече, за да измамите Дебелия ...
Всъщност цената му е толкова, колкото даде купувачът, на колкото иска продавачът, нали?

[center]I'll be the savior of you all
- benquick
- Контакти:
Лечков ще има да чака-тея негови перли ги взехме на консигнация ама се видя че от тях нищо не става и ще ги връщаме.Кви пари ,кви 5 лева колегааааааааа........

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
На мен ми е много смешно, ЦСКА уж като не плащал, като не се издължавал... що всеки сезон ЦСКА привлича най-много играчи от български отбори, па тия хора, ЦСКА нали не плащал, що все се бутат на ЦСКА да продават? Мистерия. Ей на, от Герена всичко си плащат, даже двойно и тройно, ама нещо не им се получават трансферите... 

"Славия даде Мболи на ЦСКА
Трансферът на Райс Мболи вече е факт. Вратарят напуска Славия, но остава в България. Той ще играе под наем в ЦСКА до Нова година. Червените имат остра нужда от нов играч на поста. Иван Караджов прави издънка след издънка, а Здравко Чавдаров също е нестабилен. Това накара треньора на ЦСКА Гьорe Йовановски да поиска от шефовете нов вратар за участието в Лига Европа. Армейците са в група с Порто, Бешикташ и Рапид (Виена).
От трансфера полза има и Славия. Мболи вече няма желание да остане на Овча купел и не го крие. Опитите да бъде продаден удариха на камък. С ЦСКА той ще има възможност да играе в Европа и да вдигне цената си. Мболи ще се присъедини към новия си отбор след няколко дни. Той е в Африка за мача на Алжир срещу Танзания. На негово място Славия може да вземе Георги Петков, който изпадна в немилост в Левски."
Надежда Кърликова, 7дни СПОРТ.
Все си мисля, че 7 дни колкото и да са ми неприятни са доста по-сигурен източник. Това е много добра новина. Вчера ми се присмиваха като пуснах тема, че може да го вземем а днес това е факт. Много се радвам, че решихме един дългогодишен проблем. Дано покаже играта която показа на световното!
Трансферът на Райс Мболи вече е факт. Вратарят напуска Славия, но остава в България. Той ще играе под наем в ЦСКА до Нова година. Червените имат остра нужда от нов играч на поста. Иван Караджов прави издънка след издънка, а Здравко Чавдаров също е нестабилен. Това накара треньора на ЦСКА Гьорe Йовановски да поиска от шефовете нов вратар за участието в Лига Европа. Армейците са в група с Порто, Бешикташ и Рапид (Виена).
От трансфера полза има и Славия. Мболи вече няма желание да остане на Овча купел и не го крие. Опитите да бъде продаден удариха на камък. С ЦСКА той ще има възможност да играе в Европа и да вдигне цената си. Мболи ще се присъедини към новия си отбор след няколко дни. Той е в Африка за мача на Алжир срещу Танзания. На негово място Славия може да вземе Георги Петков, който изпадна в немилост в Левски."
Все си мисля, че 7 дни колкото и да са ми неприятни са доста по-сигурен източник. Това е много добра новина. Вчера ми се присмиваха като пуснах тема, че може да го вземем а днес това е факт. Много се радвам, че решихме един дългогодишен проблем. Дано покаже играта която показа на световното!
- Червени_шампиони
- Контакти:
mon1nho написа:"Славия даде Мболи на ЦСКА
НАПРЕД, НАПРЕД, НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ, НАПРЕД ЗА ПОБЕДА ЗА ТАЗИ ПУБЛИКА!
Дано от Титан бъдат така добри и да го купят зимата!

*mon1nho от къде е инфото?

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:
Дано от Титан бъдат така добри и да го купят зимата!![]()
![]()
*mon1nho от къде е инфото?![]()
Дано ама се съмнявам, иначе то си пише - 7дни спорт.
- TPAKTOP
- Контакти:
ПИфа преди време беше стабилен не толкова заради качествата си а заради защитата пред него!
Сега имаме чисто нова защита която не се познава. Трябва да се смени вратаря в това няма спор ама да М'боли е правелния трансфер?! Смятам че не е! На ЦСКА никога не им е вървяло с вратари чужденци. Това е лично мое мнение. Но едно е сигурно че Караджов трябва да се махне въобще от ЦСКА. В началото ми беше много симпатичен. Играеше добре, роден армеец, ама се га се прави на спортно-технически директор в клуба и му е време да поеме по пътя на дружката му адаш! ЧАвдаров горкия нито за миг не ми е бил симпатичен. Не знам защо, ама не го харесвам.

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата