Има ли беройци във форума?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Има ли беройци във форума?

Мнениеот sedem_!_dva » 08 фев 2009 22:49

beroikata написа:е да предполагам знаеш то и някои хора съвсем се борят това да се затвърди /НСПП/
Е какво като съм момиче това няма значение ;)

Е все пак Наско е кум на Коце Маца :lol: Наистина много грозно беше това, което направиха миналия сезон с Берое, защото само заради публиката един такъв отбор постоянно трябва да е в А група, както това се отнася и за Ботев, Локо, Нафтекс и градове с футболни традиции, а не някакви измислени села и паланки, които се настаниха в елита последните 10 години, но парите движат всичко за съжаление :evil:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 фев 2009 22:52

sedem_!_dva написа:
beroikata написа:е да предполагам знаеш то и някои хора съвсем се борят това да се затвърди /НСПП/
Е какво като съм момиче това няма значение ;)

Е все пак Наско е кум на Коце Маца :lol: Наистина много грозно беше това, което направиха миналия сезон с Берое, защото само заради публиката един такъв отбор постоянно трябва да е в А група, както това се отнася и за Ботев, Локо, Нафтекс и градове с футболни традиции, а не някакви измислени села и паланки, които се настаниха в елита последните 10 години, но парите движат всичко за съжаление :evil:

Насича не стига,че е роден тук ами ни мрази ПП,той си го знае :D Иначе дано успее с националите,но това,което направи с нас беше грозно и жалко!Маца колкото и да дава пари на цигани да свирят на селския му стадион,никога няма да имат нашите фенове,успехи,нито уважението на другите!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 08 фев 2009 22:56

За Наско всичко е казано. В родния му град Ст.Загора всички го мразят, както и феновете на отбора му - Левски, на които показа задните си части... Такива хора.....................................................................

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 08 фев 2009 23:16

Берое няма да има проблеми с влизането в а група.Спартак и нафтекс ще определят тима отиващ на бараж.Така че догодина отново ще пътуваме до Ст. Загора и ще пеем песни.И все пак..УСПЕХ БЕРОЙЦИ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 фев 2009 23:19

1936-1988 написа:Берое няма да има проблеми с влизането в а група.Спартак и нафтекс ще определят тима отиващ на бараж.Така че догодина отново ще пътуваме до Ст. Загора и ще пеем песни.И все пак..УСПЕХ БЕРОЙЦИ!

Мерси,колега,радвам се,че получаваме такава подкрепа :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 08 фев 2009 23:30

Няма мое, няма твое-всичко е Берое! Успех! Айде връщайте се по-бързо вече, че сега само някви контроли стават причина да се видим, не бива така! Дано от другия сезон и двата отбора да са в една група-дано да е "А" де.. :lol: :mrgreen: :roll:
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 фев 2009 23:33

plovdiv_chernobql написа:Няма мое, няма твое-всичко е Берое! Успех! Айде връщайте се по-бързо вече, че сега само някви контроли стават причина да се видим, не бива така! Дано от другия сезон и двата отбора да са в една група-дано да е "А" де.. :lol: :mrgreen: :roll:

Дай Боже да е А!!!Дано онази..... Галка да ви продаде,че положението ви не е никак леко сега :(

Потребителски аватар
МироСлав Велев
Контакти:

Мнениеот МироСлав Велев » 09 фев 2009 17:48

След няколко месеца, отново ще сме там, където ни е мястото :!:

... НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ, КАТО ПОБЕДИТЕЛИ :!: :!: :!:

Един Град, Един Отбор - БЕРОЕ ЗАВИНАГИ :!: :!: :!:
СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 11:57

Преди когато президент ви беше Банев,се чуваше НЯМА ТВОЕ, НЯМА МОЕ, НЯМА И БЕРОЕ :D
Но трябва да си призная симпатичен отбор сте ми,най-малкото защото сте зелени и винаги се опъвате на шопите ;) Няма да забравя онова 4:4 ей голям мач направихте с Левски тогава ;)
Зелените отбори на България трябва да се подкрепяме(изключвам Нафтата онези мазути не заслужават подкрепа)
Дано влезете на мястото на Беласица,те не заслужават А група :idea:

Иначе за жените ще се караме,навсякъде може да са красиви,ама на морето са най-готини,особено във Варна всяка 2 е готина(за съжаление колкото и красиви да са, толкова са надути.......да им се ненавиди :lol: )
Обаче излзиам от нас и очите ми окапват,то всяка 2 брат е уникална :!:
:D Като цяло българките са най-красиви ;)

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 18 апр 2009 21:07

Аз съм бероец. Влизаме в А група , но от там нататък предстоят мъките.
ВДинев

Върни се в “Берое”