beroikata написа:е да предполагам знаеш то и някои хора съвсем се борят това да се затвърди /НСПП/
Е какво като съм момиче това няма значение
Е все пак Наско е кум на Коце Маца
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
beroikata написа:е да предполагам знаеш то и някои хора съвсем се борят това да се затвърди /НСПП/
sedem_!_dva написа:beroikata написа:е да предполагам знаеш то и някои хора съвсем се борят това да се затвърди /НСПП/
Е все пак Наско е кум на Коце МацаНаистина много грозно беше това, което направиха миналия сезон с Берое, защото само заради публиката един такъв отбор постоянно трябва да е в А група, както това се отнася и за Ботев, Локо, Нафтекс и градове с футболни традиции, а не някакви измислени села и паланки, които се настаниха в елита последните 10 години, но парите движат всичко за съжаление
1936-1988 написа:Берое няма да има проблеми с влизането в а група.Спартак и нафтекс ще определят тима отиващ на бараж.Така че догодина отново ще пътуваме до Ст. Загора и ще пеем песни.И все пак..УСПЕХ БЕРОЙЦИ!
plovdiv_chernobql написа:Няма мое, няма твое-всичко е Берое! Успех! Айде връщайте се по-бързо вече, че сега само някви контроли стават причина да се видим, не бива така! Дано от другия сезон и двата отбора да са в една група-дано да е "А" де..![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта