Пловдивското или Софийското дерби??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Пловдивското или Софийското дерби??
Това момче преди малко ви го каза, гледайте си отборите. Аз съм научен от баща ми да обичам Цска, а не да мраза останалите. А това за Рим, всички, които бяхме там знаем какво е било, няма смисъл да спорите с тези които са видяли или чули. Агитката на Цска е пример за подражание в България, сега трябва да бъде и такава в европа. Към феновете на Цска тука-обичайте Цска, а не мразете останалите. Когато си голям, незабелязваш малките.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Поне според това което е в football24.bg, средната посещаемост на двата софийски и двата пловдивски отбора за сезони 2007/8 и 2008/9, щото от тогава нямате два отбора в А група
, е 9380 за ЦСКА и Левски и 7727 за Ботев и Локо
За дербитата не мога да намеря нещо. но нали се карахте кой събирал повече публика..това е просто статистика, но все пак е нещо, на фона на празните приказки 
Аз като цяло имам много добро отношение към ЦСКА и феновете на отбора.Просто в случая темата е друга и доста се отплеснахме от нея.
В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.
И вместо софиянци да спорят и да отричат истината да се стегнат и да се опитат да ни настигнат , а не да ми говорят кой колко трофея имал защото всички в тази страна знаят как са постигнати всичките тези титли и купи
. Истината е една може да боли но пак си е истина
И вместо софиянци да спорят и да отричат истината да се стегнат и да се опитат да ни настигнат , а не да ми говорят кой колко трофея имал защото всички в тази страна знаят как са постигнати всичките тези титли и купи
А ти си глупак, прочел една статия и си мисли, че знае всичко. Титлите са си наши, а ти си смешен. ГЛЕДАЙ СИ ОТБОРА, а нас ни оставиsamobotev написа:В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.
И вместо софиянци да спорят и да отричат истината да се стегнат и да се опитат да ни настигнат , а не да ми говорят кой колко трофея имал защото всички в тази страна знаят как са постигнати всичките тези титли и купи. Истината е една може да боли но пак си е истина
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
За мен е каспичанското ! Аман от тъпотии!
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
А ти си глупак, прочел една статия и си мисли, че знае всичко. Титлите са си наши, а ти си смешен. ГЛЕДАЙ СИ ОТБОРА, а нас ни остави
Аз статии не чета вярвам на очите си а тебе като те боли истината не означава , че трябва да обиждаш другите
samobotev написа:В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.
И вместо софиянци да спорят и да отричат истината да се стегнат и да се опитат да ни настигнат , а не да ми говорят кой колко трофея имал защото всички в тази страна знаят как са постигнати всичките тези титли и купи. Истината е една може да боли но пак си е истина
Истината е, че "Вечното дерби" почти винаги оказва влияние върху определянето на шампиона, докато вашето дерби е "опашкарско дерби" в последно време
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Доста търпеливи модератори.Тук не се пита за това дали е опашкарско или не,не става въпрос кой от четирите отбора е по-велик и с повече фенове.Тук се питаше според Вас кое дерби е по-интересно на дадения етап.Айде без обиди и лични дразги
Важното е, че събират публика, правят си адските хореографии и едно репортажче се върти из новините няма и един денTommi написа:samobotev написа:В момента пловдивското като посещаемост, организация и песни на феновете е доста над софийското и така е вече от близо 10 години.
Истината е, че "Вечното дерби" почти винаги оказва влияние върху определянето на шампиона, докато вашето дерби е "опашкарско дерби" в последно време
Върни се в “Футбол - България”