Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Мнениеот santiliana » 23 авг 2010 13:56

След снощният ни мач с Калиакра веднага в главата ми се зароди въпроса- "Ще ги бъде ли тези резерви и имат ли бъдеще в Левски?"
Вярно е, че от един мач не може да се прави генерално заключение за качествата на един играч, но все пак човек може да прецени дали може да спре и отиграе елемнтарна топка, като в общи линии се откроиха (поне за мен) няколко души, които няма смисъл да ги държим след зимата. Тотално разочарован останах от Щърков (Седула и Г. Стоянов го правеха луд по фланга), Бензукан[b](за кой ли път), Г. Христов[b] (голям провал е това момче) и до някъде Станчев.
От друга страна ми се понрави много Мариян Огнянов и ми се струва, че на него трябва да се гласува много по- често доверие. Има много хубав поглед върху играта, дрибъл и пас.
Според Вас кои от вчерашните играчи са ви разочаровали?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Резервните играчи- вдъхват ли надежда?

Мнениеот ЕМИЛ » 23 авг 2010 14:01

Само Балтанов ми харесва от резервите.Иса ,Щърков и Мариян Огнянов са ми много съмнителни.Митрев заслужава да е титуляр.Какта о Наско Киров.Кривия е класа и нарочно не го слагам сред резервите.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 23 авг 2010 14:06

Само ще вметна за Калин Щърков...понеже му е първи официален мач беше нормално да не е много активен в предни позиции...така де въобще да не е активен :) Но мисля че направи добър мач и ако му се дава повече шанс до около 1 година ще може да стане "що годе" равностоен вариант на Минев.Мариян Огнянов както и Лъчо Балтанов според мен ще седат много много по-добре в по предна позиция, а не да рушат играта.За Огнянов се видя има много хубав поглед и си ги представя нещата :) Хареса ми много и гола на Иса.

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 23 авг 2010 14:10

santiliana написа:След снощният ни мач с Калиакра веднага в главата ми се зароди въпроса- "Ще ги бъде ли тези резерви и имат ли бъдеще в Левски?"
Вярно е, че от един мач не може да се прави генерално заключение за качествата на един играч, но все пак човек може да прецени дали може да спре и отиграе елемнтарна топка, като в общи линии се откроиха (поне за мен) няколко души, които няма смисъл да ги държим след зимата. Тотално разочарован останах от Щърков (Седула и Г. Стоянов го правеха луд по фланга), Бензукан[b](за кой ли път), Г. Христов[b] (голям провал е това момче) и до някъде Станчев.
От друга страна ми се понрави много Мариян Огнянов и ми се струва, че на него трябва да се гласува много по- често доверие. Има много хубав поглед върху играта, дрибъл и пас.
Според Вас кои от вчерашните играчи са ви разочаровали?

мен ме ядоса, че се опитваха да играят на дребно. иначе мача беше напълно според очакванията. единствено Огнянов за мен не беше на ниво.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 авг 2010 14:12

Явно съм гледал някой друг мач :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 23 авг 2010 14:15

ЕЙ АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ ТОЯ НЕ ИГРАЛ ОНЯ ИГРАЛ ЕБАТИ КАПАЦИТЕТЕ СИ ОГНЯНОВ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ДА ИГРАЕ ВЯРНОЕ НО И В НЕГОВИТЕ ПАСОВЕ ИМА МНОГО БРАК ГЛЕДАЙ МАЧА НА ЗАПИС И ВИЖ КОЛКО ПАСА ГИ ДАДЕ ПО КРИЛОТО ЧЕ ДАНИ МЛАДЕНОВ И ПЕРКА ДА ИМАШЕ ПАК НЕ МОЕ ХВАНЕ АЗ ЗА ДРУГИТЕ ПЪРВИ МАЧОВЕ КАКВО ИСКАШ ДА Е СА МЕСИ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ САМО ГЛУПОСТИ НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО ЧЕ ИМА МНОГО РАБОТА ОЩЕ ДА СЕ СВЪРШИ НО ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ И НАСТРОЕНИЕ В ОТБОРА ДРУГОТО ЩЕ СИ ДОЙДЕ ;) ;)
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 23 авг 2010 14:29, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви, моля!

tuluzar dimitrov
Контакти:

Мнениеот tuluzar dimitrov » 23 авг 2010 14:20

Аз съм разочарован от липсата на хъс в играта на младите. Вместо да 'горят' по терена и да се хвърлят за всяка топка, чакаха маргарините сами да се бият. Хубавото е, че Кривия, дето е най-големият пенсионер в отбора, им показа как да играят - страхотен футболист, жалко, че именно Левски му провали кариерата с безсмислените трансфери в Турция, само и само да се облажи с някой лев. Българска работа.

Потребителски аватар
gonzyto62
Контакти:

Мнениеот gonzyto62 » 23 авг 2010 14:29

И къде видяхте вчера Балтанов да играе ??? Може би в Син сити !!! Огнянов си е класа, Станчев малко ми е съмнителен при полужение че и в други мачове съм го гледал и срещу по-добри се е справял, относно Щърков кво искате от момчето дори и минев ще му е доста трудно срещу Четин Садула така че аз съм доволен от Гаджев много съм разочарован това беше някога най-добрия футболист на Левски а сега е един от най-слабите. За Лошо Христов няма да коментирам

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 23 авг 2010 14:37

Na men mi xaresaxa Stanchev, Isa i Kriviq, koito trqbva da e TITULQR v chetvurtuk pone spored men!
1914

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 23 авг 2010 14:40

tuluzar dimitrov написа:Аз съм разочарован от липсата на хъс в играта на младите. Вместо да 'горят' по терена и да се хвърлят за всяка топка, чакаха маргарините сами да се бият. Хубавото е, че Кривия, дето е най-големият пенсионер в отбора, им показа как да играят - страхотен футболист, жалко, че именно Левски му провали кариерата с безсмислените трансфери в Турция, само и само да се облажи с някой лев. Българска работа.

Напълно съм съгласен с теб. Но кариерата на Кривия не я провали Левски, а НАСКО СИРАКОВ. Само уточнявам.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”