Исмаил Иса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Исмаил Иса

Мнениеот Жоржиньо » 23 авг 2010 10:59

DelPierro написа:
Sofiaatowern написа:
DelPierro написа:Въпреки че е турчин, израелец или някакъв такъв, това момче играе добре. Бърз, здрав и има добър шут!

Момчето е сириец! Иначе както казаха за големите мачове все още не става, но времето ще покаже дали ще се изгради като топ-реализатор.

Знаех че е с арабски произход, но не точно от къде е! А веднъж в Син Сити имаше едно момче, който ми каза,че бил футболист в левски и бил евреин. Някой знае ли кой е той? (най-вероятно е в юношите)

Мисля,че е Ели Зизов .. той много години се подготвяше с юношеските отбори,дори изигра няколко мача .. но мисля че отиде някаде в Португалия,ако не се лъжа !

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 23 авг 2010 11:00

Sofiaatowern написа:
DelPierro написа:Въпреки че е турчин, израелец или някакъв такъв, това момче играе добре. Бърз, здрав и има добър шут!

Момчето е сириец! Иначе както казаха за големите мачове все още не става, но времето ще покаже дали ще се изгради като топ-реализатор.

Не е сириец, а е българин - баща му е сириец ... а всъщност има ли значение какъв е.
мисля че в момента е идеалния вариант за резервен нападател. Млад е и има качества но не го натоварват психически, влиза в края на мачовете и вкарва по някой гол, което ще му донесе самочувствие и увереност и след година или две може да е вече основен нападател на Левски.

robertini
Контакти:

Мнениеот robertini » 23 авг 2010 11:09

Страхотен футболист! Мисля, че живот и здраве да е бъдещето е пред него! Ще постигне и задмине епохалните успехи на Наско и Гонзо, желая му го от сърце! Амин Дай Боже!

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 23 авг 2010 11:13

Идеален за мачове като с Калиакра. Вчера игра добре, оползотвори единствената си възможност за гол, доволен съм. Са и Георги Христов ако се отпуши всичко ще си дойде на мястото ;)

deligate
Контакти:

Мнениеот deligate » 23 авг 2010 11:16

Момчето е сириец!

Като мен. Как му се вика Syrian descent

САМО Левски!

Потребителски аватар
woolves
Контакти:

Мнениеот woolves » 23 авг 2010 11:31

Преди две седмици пуснах същата тема. :idea: Смятам,че има голямо бъдеще, трябва да играе и във важни мачове, това е начина.
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 авг 2010 11:38

Иса е доста млад - сега му е времето да излезе в чужбина(както стана с Бербатов) , ако другото лято замине в някой добър европейски отбор има всички качества да се превърне в класен нападател след няколко сезона !

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 авг 2010 11:39

Допада ми как играе.
Има талант и дано да го развие.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 23 авг 2010 11:45

На 21 г. с отлични данни , по добър е от Еньо , Христов, Антонов взети заедно.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 23 авг 2010 11:47

Дано да се развие, защото нали не очаквате Дембеле да е в Левски и другия сезон ;) Иса вчера отигра много майсторски положението при гола, повечето нападатели в А група щяха да се засуетят, да се надлъгват със защитниците или да се връщат и подават назад. Чукна я с точната сила и вкара много хладнокръвно, въпреки че беше протиснат от двама защитници. Не знам какво повече може да се иска от един нападател.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Върни се в “Архив”